103184
1411386313.png
  • mikiking
    az biztos.mivel nekemis az van
  • 50cent911
    GIGABYTE SUPERB 460W táp elég egy komoly géphez?
  • CroftManor
    Egyébként nem én választottam ezt a szar tápot, mikor megkértem sógort tavaly, h rakjan össze nekem egy jó konfigot, akkor még azt se tudtam hogy mi az a táp.
    Aztán én szép lassan, pénzemtől függően, kicserélgettem benne mindent.
    Most hétvégén a tápon lessz a sor.
    De sztem elég jó konfig, esetleg jövőre beújítok egy HD 4870el és ennyi.
  • BiG G
    az lehet, de a chipsetet az intel adja. mondjuk a p43 sem túl régi, ez is igaz.
  • CroftManor
    Hát ez a lap nemrég jött ki az ASUStól.
  • BiG G
    de hálistennek az nem arra a szar codegenre van kötve, így az megúszná a rosszat :)
  • CroftManor
    Van az 150 ezer is, ha az LCD monitor is beleszámoljuk
  • BiG G
    gond lehet, attól függ mennyire régi típus és támogatja-e ezeket a suspend mode-okat. mondjuk én alapból nem bíznék egy majdnem 120 ezer forintos gépet egy 4 ezer forintos tápra... alap lenne szerintem egy 8 ezres chieftec, de inkább valami corsair vagy fsp.

(majdnem annyi új szitkozódást lehet tanulni, mikor egy ilyen szar táp miatt százezres gép füstöl el, mint amikor a sokat emlegetett kamionsöfőrnek sikerült 500 liter rossz benzint tankolnia...)
  • BiG G
    igen? általában csak dísznek adják mellé, mindig szokott frissebb lenni online. viszont ebben az esetben újabb fekete pont kerül a vista mellé.
  • CroftManor
    Mások szerint azzal van a gond h a tápom egy 400as Codegen
  • CroftManor
    A legfrisebb volt az alaplap DVDjén is.
  • BiG G
    nem te mondtad, én mondom. xp-vel mibe hogy jó lenne. de mondom, letöltöd az intel oldaláról a legfrissebbet és valószínűleg jó lesz vista alatt is.
  • CroftManor
    Én ilyet nem mondtam.
    Ennek semmi köze a Vistához. Az alaplaphoz járt intel chipset illesztő progi, szóval...
  • BiG G
    csak tippelek: attól hogy a vista egy kifforratlan szar rendszer? nem biztos ám :) de jó eséllyel megoldja a problémád ha letöltöd a chipsetedhez tartozó legfrissebb INF Updatert az Inteltől.
  • tmisi
    Fog benne szerintem működni, de frissítsd a BIOS-t mindenképp mert én is szoptam vele, az alap biosszal nem működtek rendesen.
  • tmisi
    Nemtudom az AMIBios-ban hol van de kell lennie egy Soft Off by Power Button vagy hasonló nevű opciónak itt az instant-off legyen beállítva.
  • CroftManor
    Vki segítsen lécci!
    Vettem a napokban új alaplapot: ASUS P5QL-E.
    Feltettem rá a vistát, minden frissítést stb.
    Leállításra nem kapcsol ki a gép, csak a monitor! A Proci pörög tovább és csak úgy áll le, ha a főkapcsoló gombot 5-6 másodpercig nyomva tartom!
    Mitől lehet ez???
  • Quki
    gigabyte ep45 ds3-as alaplap támogatja-e a csx cec oc kit 2x1 gigás 1066os memóriát? mert a giga honlapján nem látom a támogatott memóriák között a csx-et...de már sok embernél láttam, illetve ajánlották is a csx memóriát...csak azért kérdezem, mert a mostani lapom nem békél meg vele...nem lehet 1066 on járatni...pedig a kingmaxot lehet...na mind1, ez mellékes
  • mikiking
    erősebb csak a 4870 van,ami árban jo,viszont 2 4850 mindet veri....
  • Dave00
    Hali mindenki! azt szeretném kérdezni hogy 2ati 4850 cf-be kötve mennyire jó? a 2 így melyik erősebb kártyával érne fel?vagy érdemesebb lenne 1 erősebbett venni?előre is thx
  • mikiking
    a 4. legjobb kártya a világon,ha jol tudom.... Crossfiret,meg Slit nem számolom
  • Solten
    Nm. Naná.
  • tsarffi
    hmm kösz. és ezen a közeljövőben megjelő gamek futnak faszán?
  • Solten
    Hello. Radeon HD 4850.
  • tsarffi
    Hello! Videokártya vásárlás előtt állok de előbb szeretném tőletek megkérdezni, hogy milyen videókártyát ajánlotok? Maximum 40 ezret tudok kiadni érte. Kösz szépen!
  • kifli
    öhömm öhömm mit is töltesz le?
  • BiG G
    bezony :D megvan már a 4.2 is, de bazeg nemtudom hol van vége a procinak, inkább visszaveszem 3.6-ra :D
  • kuglefang
    Hello! Nekem is E8400-as procim van. Tudnál segíteni tunningolásban? Kíváncsi vagyok mennyivel pörögne jobban a gép 4GHz-en.
  • The Norberto
    Geil:D:D 1-1 xD
    mind a 2 fAZSA AMEIK SZIMPATIKUSABB:)
  • V43 1105
    Corsair ^^ .
  • PLackó
    Tegnapihoz visszatérve: Ti melyiket vennétek?
    2 GB/1066 GEIL ULTRA hűtőbordás CL5 3 év gar: 11.990,-/KIT
    2 GB/1066 Corsair Dominator CL5 hűtőb. 3 év gar: 11.990,-/KIT
  • Gunner
    sikerült lecserélni ventillátort a monstrumon, nagyon szépen megy, remélem ez már nem fog eltörni, méginkább biztosítottam h semmi se lógjon bele, nem mintha eddig lógott volna... ezen után senkinek sem ajánlom ezeket a papírlapátos szarokat...
  • The Norberto
    jah azt lehet húzni rendesen:):) Enyémen is több mint 1 GH-z et húztamxDxDxD Jó de csak 3 GHzn használom akkor nem melegszik nagyon 3.3-mon már prime95 el elég meleg:D:D De még ugyis tűréshatáralatt:DD

Amugy megvettem a Sennheisert a HD 201 eset nagyon állt:P:P szépen szól tényleg:d Multiba nem próbáltam mert töltök lefelé s magas a ping kiszór a szerókról:D
  • Solten
    A másik kettőt odaadtad az afgán rászorulóknak?
  • BiG G
    elég csecse a cucc, első windows betöltés előtt pár perc molyolás a bioszban, és rögtön 4ghz-en megy, ezt nevezem :D
  • Solten
    Én meg teszek egy kétbetűs kitérőt.. ()
  • BiG G
    indulok az e8400-ért, meg az 1066mhz-es ramokért :)
  • MaSzKa

van plexis-be, simába, és fémrácsosba

full aliminium

merevített és hátul kivágott szabad ventilátorhely és kiszedhető táplemez

• MaSzKa

találtam fasza házat cimbinek

Lian Li PC-7 B Plus II

17 980Ft

Rácsos oldallap, fekete színű.

bestbuy

majd beszámolok róla 2hét múlva
  • Ari18
    Én egy HD 202-est cseréltem le egy HD555-re.Sztem 202-est vegyél,nagyon jól szól,az árához képest,hozza is szépen a mélyet,persze nem úgy mint az 555-ös.