103184
1411386313.png
  • trident
    Rá lehet pörögni a piar-ra és egy szűk réteg által használt lehetőségre.

Aki pro/extrém/giga júzer, az meg célirányosan keres és megtalálja azt ami neki megfelel...

Egyre jobban hányingert keltő, hogy néhány topikban heti váltásban kell e-pénisz növelő hozzászólásokat olvasni egy-egy választott termékről, amit tartok tőle, hogy kézben nem fogott, nem próbált, tesztelt, be kell rakni 120 nagyméretű (eredeti forrásból)linkelt képet, ajnározni a termékeket és ráadásul kommunikáció nélkül, mert nem diskurzus van, csak az az érzése az embernek, hogy egy kisgyermek sétál a boltban és az a csoki felé kap, amit épen ő akar, holott ennek (és hasonszőrű) topik(oknak) pont egyfajta objektivitás is a lényege.

Megértem én, hogy mindig a friss és mindig az új a szép és csillogó, de valahogy tudomásul veszi az ember, hogy nem vásárol hetente sem új házat, sem új alaplapot.

Most tényleg ezen kell pörögni?

Szerintem a; innen kevesen rendelnek német kiskerből. b; innen kevesen hajtják a cpu-t világrekord sebességgel. c; innen leginkább a bios-t tuningra és a szükséges beállításokra alkalmazzák és csak addig. d; a mobót nem akarják sokféleképpen szerelni.

Nagyon fain, hogy van ilyen lap is, de most ez fog itt menni napokig? (a milyen házat topikba meg bekerül még három tucat lian li ház képe, különböző ventillátorokkal, 2 mb átlagmérettel, amit majd jövő héten fog váltani az aktuális csoda?)
  • Solten
    "az alaplapnak a dobozára direkt rá van matricázva a garantált 600mhz-s fsb E8500-al

ilyet se láttam sehol"

Höhhehhe. Nyisd ki a szemecskédet, és látni fogod. Tele minden marketinggel. A matricázás már közhelynek számít. Mondjuk a a garantált 600 az általad linkelt tesztben 575 lett maximum, de sebaj.
  • Solten
    Úgy van. Említhettem volna pl az Asus P5Q-t is a 20k körüli árával..
  • BiG G
    ott a pont. bármelyik huszonezres asus, gigabyte vagy msi lappal ki lehet hozni elég sokat ezekből a procikból, nem kell hozzá világrekorder alaplap. nyílván p35-re és p45-re gondolok, azok az igazán tuningosak, a többi chipsetet annyira nem ismerem, de eköré épülő lapokat igazán emberi árban kapni.

a ph-s bizniszről meg csak annyit, hogy NAGYON-NAGYON meg kell válogatni kivel áll le üzletelni az ember a ph-n, mert nagyon sok a kétes megbízhatóságú, illetve szavahihetőségű ember. Brekk-től eddig mondjuk még szart nem vettem, de ő sem a mintaeladó példája...
  • Solten
    "memtest 2.01 legújabb beéíptve a bios-ba bios flash program beéíptve a bios-ba" Felesleges baromság. Szoftveresen is megoldható. Másrészt 35k is sok (meglepne ha annyi lenne), mikor egy 20k-s Gigabyte P45-el is 4GHz-ra tolod az E8400-et. Akkor minek vegyen az user drágábbat?
  • Solten
    Ne lámázz már folyton te

Nem reklámozom ahogy te szoktad (xy év gari, csak ott, csak onnan, csak nekem németországból, csak ő nála akciós), valahonnan ki kell néznem az árakat te ösztönlény.
  • MaSzKa
    igen de volt
    kicsit butított alaplapjuk is

Biostar P45 21500Ft csak annak sztem nagyon jó ára van
    igaz az biztosan nem ilyen tuningbarát de akkor is
  •  Evil
    Hát lehet hogy kivalló alaplap sok extrával és ahhoz képest olcsón, de sokaknak még ezis drága arról nemis beszélve hogy inkább vesz egy jobb vgat mint egy ilyen alaplapot, mert ügye lehet 5ghzs procid ha csak egy 4850 et hajt.
  • MaSzKa
    BiG G -t kérdezd meg
    ő vásárolt már Brekk-nél

amúgy inkább neked járna sztem a ban, mert te reklámozod itt folyton az ipon-t egyfolytába
  • MaSzKa
    annyiba jobb az abit, hogy ott pofon 1xű a softmenuIII

áttekinthető de ott nincs ennyi állítási lehetőség

igaz van olyan amibe van uGuru annak külön menűje van
  • MaSzKa
    te nem tudom mit számoltál de biztos láma vagy

a német kiskereskedésekbe átszámolva euróba 35eFt

amúgy nem kell leszólni

mert a gyártó a világrekodot dekikálva mellékeli az alaphoz 1 fecnin!!!

a bios-ba olyan dolgok be vannak építve hogy csak csodálkozol

ilyet semilyen gyártó nem tud jelenleg:
    memtest 2.01 legújabb beéíptve a bios-ba
    bios flash program beéíptve a bios-ba

én is csak csodálkoztam mikor láttam a számtalan beállítási lehetőséget

és többféleképpen is lehet összeszerelni

az alaplapnak a dobozára direkt rá van matricázva a garantált 600mhz-s fsb E8500-al

ilyet se láttam sehol

tuningopciók hada van itt

35eFt-ért tényleg kapni
    tégy 1 próbát ha nem hiszed

lefényképezem úgyis 1 hét múlva ha összeáll a gép
  • mrzoltan
    Brutál CM 212 2venti ,Z600+12cm
    Lájtos AC Freezer 7 Pro,CM TX2
  • kulabácsi
    igen
  • mikiking
    igen
  • asd16
    a Hyper tx2 alatt ezt értetted:Hyper TX2
  • Inquisitor
    Nem rossz hűtők, de azért csak nem jobbak már olyanoknál, amiknek 3x akkora a hűtőfelülete, 2-3x annyi a hőcsöve, és pöttyet nagyobb légszállítású a ventije. :)
  • mikiking
    Hyper tx2 , vagy AC Freezer 7 PRO
  • Inquisitor
    Asus Silent Knight II?
    Asus Silent Square Pro?
    Esetleg jó kis Noctua a "kis" 12 centis ventivel?
  • asd16
    Üdv!

INTEL E8500as procira keresek egy jó hűtőt kb. 10-15 ezer forintom lenne rá!
  • Joybull
    corsair vx450W 80+-os
  • mikiking
    Gigabyte Superb 460 W
  • Hedic
    ALAPLAP:GIGABYTE GA-EP45-DS3
    HANGSZORÓ:Creative Inspire T6100
    VGA:Sapphire Radeon HD4850 1GB DDR3, PCI-E
    Zalman Z-Machine GV1000
    RAM:Kingston HyperX 2GB (2x1GB) DDR2 1200MHz 2x2 drb
    PROCI:INTEL Core2Duo E8400 3.00GHz, 6MB L2, 1333MHz, S.775
    ARCTIC COOLING Freezer 7 PRO
    MEREVLEMEZ:SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB SATA2
    MONITOR:Samsung 2253 LW/BW
    Na mégcsak egy táppal kéne megdobnotok! addég még keresek egy egeret meg egy billentyűzetet!
  • BiG G
    HyperTX2 jó még, ugyanaz a hűtési performansz mint a Freezer7 Pro-é. Alpine 7-et ne vegyél, gagyi.
  • Adam II
    HALP
  • czky
    Radeon HD Series
    A bannerban megtalálod.
  • ZTM
    nem hűtő kell annak hanem áramellátás XDXD
    nem igaz..... hát szerintem a vízhűtés nem árthat neki.
  • Hedic
    milyen hűtö kell egy Sapphire Radeon HD4850 1GB DDR3, PCI-E re?
  • ZTM
    na mind1 hadjuk azé kösz a segítséget és a jótanácsokat ha majd meglesz a cucc és kipróbáltam majd leírom milyen.
  • ZTM
    hát én úgy értem ezt a nincs rá időt hogy azé tanulni is kell vannak haverok is stb.de összerakni sztem alapfokon tom(aminek olyan a csatolója azt oda XD)de biztos lenne használati útmutató.
  • Adam II
    Ejnye az Iponon kifogyott az Arctic Cooling hűtő nem is lehet rendelni. Csak Alpine 7 van. Az milyen?
    Van más gyártótól valami ajánlatotok?
  • ZTM
    értem én mit akarsz de nekem van 1 házi szerelőm és vele csináltatom sztem a 9600GT nekem elég a szomszédba 8600-as van és azon elég jól mennek az újjabb játékok is.én nem akarok full grafon játszani szal ez letudva.
    na igen Solten az alaplappal én is bajban vok ugyanis semmit nem értek hozzájuk:S nekem annyi 1 alaplap hogy jó legyen bele a videókari a proci és a vinyó(IDE-s van remélem ennél az alaplapnál nem probléma elvégre 1000 éves:D)amúgy meg ha a szerelőnek nem tetszi kúgy is szól hogy ebből jobbat olcsóbban lehet mert ezt tegnap kedden néztem ki.
  • Solten
  • GAthersw
    Nincs rá időd... Középiskolás koromban én rohadtul időmilliomos voltam, 1 órád nincs rá? Nem inkább arról van szó, hogy nem tudod összerakni? Mert az esetben tudnak neked segíteni sztem.
  • GAthersw
    Pontosan ez a baj, hogy máshol ennyiért jobbat szerezni, amit te írtál az elég elavult egy cókmók. Ez a 3870 sokkal jobb a 9600GTnél. Solten összeírta neked 71.976 Ft 1800 Ftért összerakják 2400 Forintért pedig házhoz viszik. Ha annyira nincs időd ez még kényelmesebb is, mert el se kell menned érte. Azt nem értem ha egyszer megmondtad, hogy az lesz amit te írtál akkor minek kérdezel itt...
  • Solten
    Futár felétek is megy, nem csak a traktor. Ezeréves alaplap ami sz@r is (nforce 520). 9600 GT meg nem jó vétel.
  • ZTM
    köszönöm most amit leírtam az lesz. az érdekel mi a baj vele.(azon kívül hogy máshol ugyan ennyié jobbat is lehet szerezni.
  • czky
    Solten webshop árakat írt (gondolom). Ebben az a szép, hogy tök mind1, hogy hol laksz, te is megkapod ennyiért. Csak meg kell rendelni és házhoz szállítják.
  • ZTM
    na akkor mondom mi ezzel a probléma:az Ati kártyákat nem szeretem,
    én ezeket nem tom ennyié megszerezni errefelé csak drágábban van,ezé akarom azt a konfigot amit leírtam.azé kösz hogy ezt leírtad nekem.de sajna én ezeket ennyié nem tudom errefele beszerezni mint már leírtam.de azé kösz.

de már megmondhatnád mi nem stimmel itt mert ha vmi nem stimmelhet az a proci de arra is figyelnem kellet hogy az alaplap mennyibe kerül.és errefelé az AMD-s olcsóbb és a procik is azok.
    eddig AMD-s procim volt nem volt vele semmi gondom se a teljesítménnyel se semmivel.
  • Solten
    GIGABYTE GA-P35-S3G: 15.876 Ft
    INTEL Core2 Duo E5200 2.53GHz 775 BOX: 16.883 Ft
    CSX 2048MB DDR2 1066Mhz CEC FAN KIT: 10.980 Ft
    GAINWARD 9412-BLISS HD3870 512MB PCIE: 22.849 Ft
    FSP ATX-400PNR: 5.388 Ft

71.976 Ft
  • ZTM
    70-75000Ft köbö ez a konfig 65000Ft és ez mellé a többi píz tápra(5000Ft)beszerelésre(nekem nincs rá időm)beszerzésre kell szal nem sok zsé.