103184
1411386313.png
  • gabi89
    Érdekes megoldás ritkán látni ilyet otthoni gépekben,de van abban valami amit mondasz.Már ami a tápegység dolgot illeti.
  • DJ RX7
    Ajánlom ezt a boltot. Itt még nem drágítottak szóval siess!
  • czky
    Mikor reagáltam hogy? Te azt se tudod miről beszélsz. Te nagyon összekeversz valakivel. Sztem nézesd meg magad!
  • MaSzKa
    a meleg levegő felfele száll
    a hátsó részt ahol a venti helye lenne ott be van szigetelve
    így csak a tápegységen keresztül megy ki a meleg levegő

a tápegységnek ez nem jó mert előbb kiszáradnak a elektrolitkondik

talán így kevesebb por kerül a gépbe és kevesebb hang jön ki a gépből
    de van ennél jobb megoldás is
  •  Evil
    Még egy kép hátha így jobban látni.
  •  Evil
    Azért ezt nem értem.. Felvilágosíthatnál hogy ennek mi értelme van.
  • MaSzKa

felesleges vitatkoznod

mikor leírtam az intel E2140 tapasztalataimat
    akkor is így reagáltál rá

és az idő engem igazolt és később fél év múlva a ph is az én meglátásomat osztotta
  • MaSzKa
    ezt a gépet ha gazdag lennék magamnak vettem volna
    elég sokat olvastam utána magyar és külföldi oldalakon

az igaz ami bevállt azt hülyeség lecsererélni

fontos a jó ár/teljesítmény

a géphez elég sok kiegészítő van így elég sok mindenre használható
    és azért lett ez a gép, mert pont ilyen senkinek nincs németországba és itthon se

akit érdekel itt nézegesse, ez volt a referencia sok kép van itt minőségi gépekről
  • MaSzKa
    leírtam nem igazán játékra lesz

miért merülne le? nekem néha 2hónapig is bija 2x2500MAh Varta
    ebbe meg 2x2650MAh Duracell van
  •  Evil
    Hát szerintem vedd meg minél előbb, vagy várj vele mert még egy darabig tuti csak felfele fog menni.

4870x2 1hét alatt 20k val drágult...
  • mrzoltan
    yah csak én jövőhéten vennék configot és potom 10kval többe van per pill mint 1 hete és nem így lett kalkulálva a dolog és ha még menni fog föl akkor végem...
  •  Evil
    De még hogy felmentek... Amúgy majd rájönnek hogy így szinte semmit se fognak tudni eladni mert az emberek igyis inkább az egyre dráguló kajára fogják költeni a pénzüket, mintsem irdatlan drága számítástechnikai dolgokra.
    És akkor mivel senki se viszi a procit vgat stbt nagy túlkínálat lesz, azt vagy csökkentik az árakat, hogy eltudjanak valamit adni vagy csődbe mennek mint sok más cég. Nem vitatott hogy minden drágulni fog kaja stb, de előbb utóbb főként a számítástechnikai cuccok árai esni fognak.
  • mrzoltan
    Holnap írok neked configot.Most kellően ideges állapotba vagyok.Felmentek a qva árak.
  • Gunner
    hát öregem, 2 éve 79xx-es széria volt a csúcs, szal 7300gt a béka feneke, 3.2 celeron? ha még pentium akkor elhiszem h erős közepes, de igy ez is csak alsó kat, 512 mem? 2x512 a közepes, még mindig low :)
    vagy nagyon átvertek, vagy átfogalmazás kell :)
  • Hecker007
    ezen a gépen vga cserével se fog menni a krájzísz, ki kéne cserélni az egészet, 2 magos proci, 2giga ram, meg egy hd4850/70, esetleg GTX260, egy ilyen géppel már jól megy nagyobb felbontásban is
  • Farbiter
    hát el se ment volna rajta ha nem veszek 7300GT-t hozzá.512 ram 3.2 intel celeron cpu :Shát akkor még "erős közepes" gép volt
  • Farbiter
    1024x768 150k-ig elmegyek
  • tmisi
    Mien gép volt az ami 2 éves + 1 vga és 250. Azon azért valahogy el kell menni a Crysisnak. Na jó nem VH-n 1600-ban...
  • mrzoltan
    Hát igen gyorsan elavulnak.
    Mennyi a keret?
    Gondolom játékra kell.
    Mien felbontásba játszol?
  • Farbiter
    Helló.Van kb 2 éves gépem,azóta vettem bele új videókarit.250.000 forint volt,de most a Crysis low-on 0-10 fps-el megy.Az lenne a kérdésem,hogy hol tudnék venni egy olcsó gépet,amit még kb 1-2 évig lehet használni?Bár igaz,PC-re csak később jönnek ki a játékok,mert a konzolok elkezdtek terjedni,de én azért mégis maradnék a pc-nél.Előre is köszi!
  • Gyöször
    Én nem ismerlek benneteket, de te mit ajánlanál egy jó haverodnak, kocsiból, mosógépből, zokniból, számítógépből? Azt amit már te is kipróbáltál és borzasztóan meg voltál vele elégedve, meg ott is van a toppon az írások szerint, vagy azt amit csak más próbált ki de te nem..
  • Gyöször
    énis cicabyte-nak néztem :D
  • V43 1105
    "nem 1 200eft-os játékra gépet szerettünk volna"

Ő az élettársad?
  • BIZ0906
    jaja 4Gb
  • GAthersw
    4!
  • Hecker007
    inkább a 9800GTX-et, az 8800ultra már elég régi és zabál is mint a hülye
  • DJ RX7
    8Gb-ot vagy csak 4Gb-ot tud kezelni?
  • mrzoltan
    Nha ucccsó fogas kérdés.IPON qvára bedrágított, kb annyi vagy drágább mint helybe.
    Innen Szeretnék 1 configot kérni max.140 ropi RAM nélkül ,mert az már van 4GB GEIL ULTRA 800mhz.CSak a gép kell semmi periféria.
    Alaplap EP45-DS3 lesz elvileg,de ha van ott jobb(bár kétlem) akkor azt.
    Köszönöm szépen.
    LT.
  • gabi89
    Szép és jó kis gép ennyi hűtéssel már embert lehet fagyasztani (ölni :xD -) ^^vicc
    Amúgy rádiós egér játékra halál.(Gondolom játékra lesz.) Nézd csak meg a pro gamereket nem hinném,hogy sokan tolják rádiós egérrel mert nincs idegesítőbb ha lemerül...
  • Viktor9202
    Használtan venném, úgy melyik érné meg jobban?
  • czky
    Újonnan venni egyiket sem. HD4850-et kéne!
  • kulabácsi
    4850et nm
  • Viktor9202
    Hello. Hagy kérdezzem már meg hogy videókárgyábból melyiket érdemesebb venni? 8800 Ultrát , vagy 9800 GTX-et. Előre is köszi
  • czky
    Anyád a !!!

Sőt, ahogy múlik az idő egyre jobb kari lesz a 3870. Pff.
    Azért mert most az ati a jobb, attól a régebbi modelljei nem hinném hogy szárnyra kapnának. (Amúgy mondtam valahol, hogy szar lenne?????)

A másik meg, hogy meg sem említettem az nv-t. Nekem az a bajom, hogy állandóan olyan cuccokat javasolsz, ami neked van, mert szerinted azok a világon a legjobbak. Le kéne venni a szemkötőt, bár erre te képtelen vagy.

Nem indoklom meg a 4870 x2-őt, mivel senkinek nem mondtam, hogy olyat vegyen!
  • MaSzKa

a ph-n ís leírták újabban többször is a vga-s cikkekben,
    hogy nagyon jó kari a HD3870

nvidia most a sereghajtó, jobb ha felfogod

amúgy indolkold meg légyszi hogy 1 átlagfelhasználó mi a fenének vegyen HD4870 X2-t 110eft-ért?
  • czky
    Csak mert neked olyanod van (volt)?? Ez de szánalmas...
  • MaSzKa
    4870x2-vel=hangos sokat fogyaszt és drága
    átlag felhasználónak bőven elég a HD3870 és a HD4850
  • MaSzKa
    értem

csak akkor belefér ez a nagy a TV-s moncsi szted?

meg a sok kiegészítő

ez a gép több évre lett véve és nem kimondottan játékra!
  • kifli
    alulról a második képre előszőr ránéztem és olyan volt mintha azt látnám hogy cicabit
    am ennyi pénzből szerintem már egy jobb konfigot ki lehetett volna hozni 4870x2-vel... dehát ő tudja
  • MaSzKa
    ha megnézed itt nem a teljesítmény volt csak a szempont!
    hanem a minőség
    egyediség
    kinézet (neon sziszar az max 11eft lesz)
    használhatóság

nem 1 200eft-os játékra gépet szerettünk volna
    mert annyiból kijött volna simán

csak az biztos nem lett volna halk és egyedi se