Milyen gépet vegyek most?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi kell még több..........
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Saor Alba
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
de ár/telj/minõségbe a Samsung az úr és teszgyõztes is
arra kell figyelni Samsungnál Nidec motoros és Samsung ramos legyen
86MB olvasás 60MB írás ténylegesen
mindenre jó
nekem Halk üzemmódba van kapcsolva igaz 3tányéros az a hibája a vékony anyagú házakat berezgeti
jó ha van valami komolyabb passzív rezgéselnyelõs fém hdd hûtõ
folyadék csapágy az összes ami hdd ez van
nekem már volt 7 Samsung HDD
1 ment tönkre a Vipower Kontakthibás mobilrack hibájából
most Seagete halt meg 320GB 8MB
maxtorrol nem írok semmit mert arról csak rosszat tudok
http://prohardver.hu/apro/rossz_seagate_320gb_7200_9_ata100_8mb_hdd_elado/friss.html
http://prohardver.hu/apro/maxtor_fireball_3_40gb_ata133_elektronika-hibas_elado_vagy_elektronikat_keresek/friss.html
@
"Samsung író nem képes új írási stratégiát tanulni"
pont hogy a Samsung tudta az elsõk között ezt a képességet
on
@
A vinyókról (hdd) csak annyit h:
Maxthor - vagy jo vagy nem, korán elkezd zörögni, kerregni, adatvesztésre is hajlamos (kezdõknek, akik csak böngésznek tökéletes)
Samsung - igen, elfogadható, sokáig birja, de képes egyik pillanatról a másikra megállni, gondol egyet és nem megy tovább, egyik bekapcsolástol a másikra hopp má nincs is vinyód (bad sector) és egy kicsit jobban melegszik az átlagnál "játékosoknak jo egy darabig"
Western Digital - Igen, Remek, Tökéletes!!! föleg a RAPTOR /10000 rpm/ eszméletlen sebesség, 50.000 (ötvenezer munkaidõ). Dupla olajban csúszó golyóscsapágyazás, hangszigetelt burkolat!!! Hasít a betöltés, másolás, stb.
Ezt csak tapasztalatból mondom! Volt már pár a kezemben, gépemben!
De ti tudjátok, nem szólok bele, csak leirtam a saját véleményemet, tapasztalatomat!
Üdv nektek!!!
asus silent square pro hûtõt
geil iltra kitet 2*1gb
geforceos vagyok azzal lehet várok a 9es sorozatig wd 500gbos vinyot meg akkor vszínüleg nec helyett egy plextor irot illetve gigabyte poseidon házat
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
kár vitázni ezen csak az idõmet pazarolom
úgyis nekem van igazam mivel tudom bizonyítani akár több helyrõl is
olvasni tudtok
itt van:
http://prohardver.hu/teszt/dvd-iras_lassan_jarj_tovabb_ersz/bevezeto.html
http://prohardver.hu/teszt/merevlemezek_400_es_500_gb_tarhellyel/a_resztvevok.html
itt az a kérdés te mivel tudod igazolni az igazad?
http://prohardver.hu/teszt/dvd-iras_18-szoros_sebesseggel/samsung_sh-s182d.html
és láthatod én is azt vettem és semmi baja se hangja semmi a többi vinyomhoz képest ez a legjobb eddig
magam ellen ritkán beszélek
megpróbálom leírni kinek mi lehet a jobb választás és próbálok segíteni embereknek hogy jobbat kapjanak a pénzükért
mi ebbe a baj? vagy csak belém akarsz kötni
te könnyen beszálsz gondolom 20-30 körüli létedre még anyádéknál laksz azt megkapsz mindent mi
mellesleg meg saját magad ellen beszélsz de mind1
Pentium D 2.8 meg se közelíti a AMD Athlon64 3200+ S939-et
a PIO hibák befolyásolják a lemez visszaolvashatóságát
14.15eFt-ért vannak Geil A-data 4-4-4-12 esek
igen, pontosan ezért kerüljétek a Samsungot!!
DVD iróknál pedig nem az számit, hogy milyen gyorsan irod a lemezt, hanem, hogy milyen minõségben, vagyis hogy hány évig maradnak meg rajta az adatok. 18x-an irhato lemez még nem is létezik /Magyarországon még biztosan nem!/, és a legjobb irókhoz is max. 12x sebességre optimalizálták a lemezeket.
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
te kis taknyos 14-18év-es......
a 10 újjamon nem tudom megszámolni az 5 év alatt mennyi WDCaviar-t vittel el az újrahasznosítóba
mert olyan ember vagyok aki nem a kukába dobja ki az elromlott számítógépeketés alkatrészet hanem elfáradok a helyi MÉH telepre ahol 1 részét újrahasznosítsák így kevésbé terheli a környezetet
komoly winyónak éveket kell bírnia folyamatosan, szerinted szervereket ki be kapcsolgatnak, lol szánalmas mekkora pancser vagy :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
bár aki Pentium D-t vett..............
Samsung No1 500DVD/4nap ezt melyik másik író bírja?
Saor Alba
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Intel Core 2 Duo E2160 1.8GHz LGA775 processzor 16 152 FT
His Radeon X1950PRO 256MB 256bit DDR3 PCI-E 35 038 Ft
Chieftec 400W tápegység 12cm ventillátor 10 200 Ft
2GB 800MHz DDR-II RAM Kingmax 9 200 Ft
Asus P5B 19 800 Ft
össz 90.750Ft
http://9gag.com/gag/5135249
http://9gag.com/gag/5135249
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
olyat mondtál mintha azt mondanád hogy a genius jobb a logitechnél
na ne hülyéskedj annyira egyértelmû hogy a wd talán sõt a legjobb a samsung irorol meg nem is beszélek milyen szarok
Punker: te lehet hûlyeségnek tartod, de igenis elég nagy a valóság alapja amit mondok
INTEL Q6600
OCZ 2X1GB DDR3 PC3-10666 Platinum Edition - OCZ3P13331G
ATI HD3870
Ez az uj .
ゾルターン
WD hdd helyett Samsung hdd
óvakodjatok a sz♠r alkatrészektõl!
és egy jó plextor mennyitõl kezdõdik? vagy mondjatok egy plextort ami már jó és olcsó mert tudtommal eléggé drágák de mért?
ja és mindent tudjon amit csak lehet.plextorok nem mennek hamara tönkre?