3441

FAQ

• fitutufi
    ti mennyit ugrottatok ? mert nekem mindig failedet ír !
    kb 50.5 - 60 m az enyém ! nagyon teccik a gém
  • 12346
    volt már vkinek olyanja, hogy földobta a demot és nem indul? mer velem ez van:/ se a setup, se a game nem megy. meg se próbál belépni, csak villan egyet a homokóra.
    ötlet?
  • Amse
    csak ki kell vágni a fehér részt, de légyszives tedd meg és írd felül a mostani file-t.thx
  • Hmuda
    Photoshop pl vagy paint.
  • fitutufi
    sorry nem akartam ekkorára ! (hol kell kicsinyíteni ? ) :)
  • fitutufi
    kipróbáltam a gamet nagyon teccik a verdának a qrva nagy lazasága ugy hogy majdnem összesik olyan laza , meg h a hapek kirepülhet a kocsiból má volt benne nekem is részem :D , a graf szépnek mondható , hangulata is jó . én várom a full verziót márhogyha fel tudják törni.
    itt egy kép az első futam alkotásáról ! :D
  • Hmuda
    Hja, de hatalmas érvágás a készítőknek hogy a legmultisabb platformra csak lan van.
  • I.C.ram
    Pedig csak LAN lesz benne, de majd meglehet úgyoldani elvileg, mint a splinter cellt, hogy a lan kivezetni GIT progival a világhálóra.
  • Lacc
    Jöhetne pc-re is már.
  • Varenga
    ráadásul estig....
  • I.C.ram
    Na Xboxon már kint van a Flatout!
  • zoli80
    ha jol lattam lehet majd bowlingozni is:)
  • Varenga
    Basszus! Én meg irigykedve olvasgatom miképpen élvezkedtek, miközben én dolgozok.....
  • zoli80
    megvan a 106:)
    mennyi lehet a max?
  • Gabe18
    Naaaa,egy pillanatra ugy megörültem... /aztán elolvastam rendessen/.
  • gergou
    Na eddig a maxom 108.6 m, minnya felmegyek 110 fole!:)
  • Csuhai G
    kössz
  • toMpEr
    Flat_Out_PAL_MULTI4_XBOXDVD-MRN
    mar csak a pc-s hianyzik :)
  • Hmuda
    Végülis mindegy hogy erösség vagy szög. Maxon a loegjobb.
  • Amse
    1épként az a csík a kilövés szögét jelzi.De a értelemszerüen teljesen felfelé kell kilőni.
  • Hmuda
    Quick race->kocsi->3. pálya

Itt az elöbi postomban megfelelöen járj el. :-)
  • zoli80
    utolso "mód" az ugratós de nézd végig öket,nagyon hamar tölt és mindharom jo szerintem.
  • Hmuda
    Figyeljetek arra, hogy a ctrl-t lenyomva a zöld csík elöször felmegy, aztán visszaesik. Tehát ha maximális erövel akartok kilöni, akkor meg kell találni a megfelelö pillanatot, hogy mikor kell megkezdeni a kilövö "töltését" és elengedését. Amint elrugaszkodik a kocsi, azonnal löjetek ki, mert azután csak veszít már a lendületéböl és nem fogtok olyan magasra szálni. Sajna elég gázul van megcsinálva az utolsó rámpa, mert néha beleakad a kocsi és nem hajt fel rá.
  • arty
    legjobboldali
  • Csuhai G
    amikor belépek a játékba mindig nyomom az entert és aztán van három mód. melyikre kell menni ehhez az emberkilövéshez???

(boccs, elég hülye vagyok a játékhoz, most kezdtem)
  • arty
    hm. nem lenne egyszerü, de a szembemenőnek tuti jo buli :D
  • arty
    stilusos ... :D

nem halunk bele, h széttolja, de Te sem haltál volna bele, ha átméretezed. probáld meg innen nézni a dolgot ... IQzéró ...
  • zoli80
    80-at
  • zoli80
    én a 80 ugy érem el hogy az ugrató végén lövöm ki a fickot,ha késöbb lövöm a mérö cucc lefékezi.
  • zoli80
    basszus nekem a kilövés soha nem megy 85 fölé.aki elérte a 100at hol engedte el a gombot?
  • grebber
    Wazeg valaki szurjom már be egy videot hogy hogy a rákba ugrotok akkorát én 90 főlé életbe nem mentem.
  • Hmuda
    Amugy bocsi, de ez kikivánkozott. :-)
  • Csuhai G
    :)
  • Hmuda
    Mivel full még nincs, te mire tippelsz?
  • Csuhai G
    a demóban van ez a emberkilövős mód???
  • zoli80
    amugy sorry,majd legközelebb méretezek!
  • Hmuda
    Pl ha elintézi, hogy valakit megelöznének. Ha ütközött valakivel és azt a resetig megelözik, akkor pontokat kap vagy nemtudom.
  • zoli80
    paraszt gyerek!szerintem bele fogsz halni,meg mindenki más is nyomban szörnyethal ahogy meglatja,söt bazdmeg a világvégét egy lépéssel közelebb hoztam jobban belegondolva.hülyegyerek!
  • Amse
    Átméretezhetnéd 800x600 ba és felülírhatnád a mostanit.
  • Hmuda
    Vagy a fele társaság arra megy, a máik meg amarra, és így lehetnek machinálni. tuti érdekes dolgok sülnének ki belöle (meg kár hogy nincs replay elemntésére lehetöség :-((( ).