3441

FAQ

• Amse
    86odszorra sikerült felraknom.Csináltam pár képet.

• gery88
    De egy ocsmány képe van
  • gery88
    Felmászott:
  • gery88
  • Hmuda
    Velem az volt, hogy oltári magasról leestem, kicsit még pattogott a soför, megnyugszik, kamera megáll. Erre szépen lassan átgurul a kocsi a képernyőn. Tisztára mint valami hülye vígjátékban, nagyon röhögtem rajta (kár hogy nem lehet elmenteni a visszajátszásokat).
  • _Atti_
    én el is ütöttem magam:) az első ugartónál ha jól lövöd ki magad akkor a kocsi fog a másikon elrepiteni a levegőe ahogy elgázol:)
  • _Atti_
    mikor kilépsz a progibol ir vmi olyasmit hogy a fullban lesz realistikus 'mód'..
    amugy azért kell zuzni mer akkor kapsz nitrót:)
    ez két dologért is király:
    - nem lassul le a játékmenet csakmert bevállaltál egy igen rázós karambolt..hisz csak benyomod az esésért kapott nitrot és már ugy száguldasz mintha nem lett volna semmi se:)
    - ha ügyesen csinálod a zúzást akkor még előnyöd is lehet belőle:)
  • gery88
    Úgy látom mindenkinek tetszik a game!
  • Amse
    Esett már valakire a kocsija magasugrásnál?
    Egyszer leestem a földre és qrva hirtelen becsapódott mellém a kocsi én meg majd szívbajt kaptam. =oD
  • I.C.ram
    Azért ez a törésmodell sem tökéletes, közel sem. :)

Mentem pár kört úgy, hogy direkt mindennel szemben, stb.... tehát szarrá zúztam a kocsit, és egy idő után már nem tud tovább deformálódni sajnos :(

Azt nem értem még, hogy minek lehet szétzúzni a másik kocsiját, ha semmi baja nem lesz? :) Motor kigyullad, aztán ennyi... Menettulajdonságok nem változnak soha.

Kipróbáltam azt, hogy ép hogycsak neki tolatok valaminek, de a kerék ettől a kis koccanástól is rögtön lifegett. :/ Kicsit GTA-s. Ott is olyan volt, hogy kicsit koccantam, és máris hullott szanaszéjjel az autó.

Váltóval is voltak gondjaim. Automata váltónál nem lehet szakaszosan tolatni, mert valamelyik okos programozó kitalálta, hogyha nem nyomom a gázt tovább az azt jelenti, hogy újra előre akarok menni, és visszakapcsol 1-esbe magától. :)

Ettől függetlenül nagyon várom a játékot. Remélem csinálnak majd bele egy jó kis tuning részt is.
  • gery88
    Egyszer sikerült volna felugrani kb.95-100-ig, de az a majom fennakadt a 90-es táblán! LOL!!! Ahogy meg esett lefelé, magával sodorta a léceket!
  • Hmuda
    Szvsz baromi jó.
  • zsoleer
    hali mindenkinek na kijött a demo hogy tetszik??
  • gergou
    Faszom, nezek egy americai history x et, amig megjelenik ez a jo gem:)
  • gergou
    thank you fella!:)
  • Amse
    Boldog születésnapot!
    [ték]
  • gergou
    basszer, most ertem haza, ma van a 21. szulinapom, es a full meg nincs kint...:( Fairlight, duhos vagyok ratok, mar annyi alkoholt megittam, hogy .. ize wazze torjetek man fel!:)
  • Amse
    Megdöntöttem a rekordjaim.
    1 ugrás 118,66 m
    3 ugrás 318,92 m
    Van kép is, de qrvára belassult a feltöltésem és nem bírom felnyomni /pill a galériámba, de aki nem hiszi annak majd berakom holnap.

-És csináltam 1 jó képsorozatot azt is berakom, ha fel tudom rakni.
  • Csuhai G
    ha kirepülsz az ablakon és még mindig nyomod az előrét akkor lassít, ha elengeded normál gyorsaságú lesz
  • CUCLI
    nálam az történik hogyha kirepül a faszi az ablakon akkor belassul a játék. nem szaggat hanem aféle bulett time cucc jön be. ami kicsit bosszant. ez nálatok is így megy?
  • Csuhai G
    egyszer mentem a kocsival, 90-el neki mentem egy fának és kirepültem a kocsiból. repültem a fák között és az egyik fába beakadt a lábam és vagy 5 méterre kinyúlt :D (a lábam)
  • fitutufi
    te szadista
  • TLD Robi
    Nekem olyan volt,hogy az egyik kocsit kiszorítottam és nekiment egy oszlopnak a vezető pedig kirepült egyenesen az útra én pedig áthajtottam rajta!LOL!Azt ott üvöltött egy nagyot
  • Gabe18
    Nekem egyszer oldalról jött vissza az egyik az útra,és oldalról belémjött,vezetője ablakon ki,csak az orditását hallottam amint távoldtam...
  • 12346
    nekem meg sehogy se akar elindulni. szar ez:/
  • Amse
    Azt már én is csináltam.LOL.És 1 ideig őt mutatja aztán meg átmegy a te emberedre.
  • arty
    vki kérdezte, az AI sofőrök is kirepülnek e :) IGEN!!! :) forduljatok meg, és forgalommal szembe gooo ... ( hmuda ;) ) és mindketten kirepültök egy frontálpuszitól :D
  • Amse
    hátööö.....=o)
    [nemtudja]
  • toMpEr
    es billentyuzetnel? :)
  • Deajka
    Ja, f..a nekem is volt és kipróbáltam mi van ha belelógatom a kamionba. Bruu-huu-cssa-ijjj.:) Nagyon faja gém.
    Egy fél órán keresztül azon foglatoskodtam, hogy az útra toltam deszkákat, út torlaszt + amit láttam aztán jöttek a pancserek. Hát, volt nagy meglepetés;)

• Amse
    A kormány holtjátékát.
  • Johnny23
    Király kis gamma

KÉRDÉS : a "deadzone" -al mit állítunk ????
  • Ronaldo07
    Én voltam az!!
  • 12346
    na mind1
  • fitutufi
  • TLD Robi
    Nektek is volt olyan,hogy amikor kirepültök a kocsiból akkor a fába beleakatt a lába és megnyúlt.
    Nekem volt ilyen,mintha a lába gumiból lett volna!LOL:)
  • MrTressy
    de lejjebb találsz aki 110 felett repüt :))
  • MrTressy
    kevés nekem 90 fölött sikerült:)
  • ati2002
    fizika (ezzel a deszkávall mentem egy kört):

• fitutufi
    de az elsőn ugrottam annyi tehát az első pályán !
    h kell továbbmenni , ugyhoy megcsinálni az elsőt és akkor továbbrak ? és az elsőnél mekkorát kell ugrani ?