192
486-os on milyen gamek mennek?
-
#68 Jaja! Mindig vizesárokkal kerítettem be az állatokat, mert folyton kiszöktek és megzabálták a termést. :DDD -
#67 TFX? Nyami. Imádtam lopakodóval bombázni esténként. :D -
#65 ugh taxi milyen? -
#64 SIM FARM RuleZ! :) -
#62 Alone in the Dark 1, 2, 3 -
#61 UGH taxi ,warcraft2, quarantie ,little big adventure ,dynablaster ... -
#60 Amit sokat nyomtam anno a 486-oson:
TFX -
#59 Prince of Persia I-II, Prehistoric I-II, Simcity /2k, Stunts, Transport Tycoon, Elite, Arcy II, Doom I-II, Descent, talán még a StarCraft is, de nem biztos. -
#58 Né si! Kiscit éni sfárt vagoly. Lyóéjzsakét! -
#57 *valamennyire
*témához
(asszem megyek aludni :P) -
#56 De ez legalább kapcsolódik valamenynire a témáhaod. :D -
#55 Ugyan miert mondod ezt? En mar lattam olyat is hogy a Hardware forumban az egyik procis tipokba azon kezdtek el vitatkozni hogy miert jobb a matrix elso resze mint az oszes tobbi :))) -
#54 az fura! a cs-nek simán repesztenie kellene. én anno 300mhz,32 vagy 64 sdram,savage4(pci) stb. gépen nyomtam..vagy tévedek? -
#53 Hihi, cool topic:) -
#52 nem lesz nehéz :) -
iDeGeS VaGYoK #51 khmm neekm cel433mhz-m van ;;)) gf 2 mx-400-al és a max payne 800*600-ban 70fps-el megy ;;) a mohaa meg 15-el a counter-strike meg 13-al ;;PP -
#50 Nem kaptam semmit. De ha kaptam is volna, sokkal szarabb lett volna a jelenleginél.
Mindegy. Ha ez a vége, akkor inkább ez a gém is kaka... -
#49 Mondom, ha kapták jutalomként három mega ágyút és pajzsot akkor vége. A rocs kapu meg azért roncs mert nem használható. Az vezetne a Földre, de nem használható. -
#48 Annyira open ended, hogy meg se köszönik? A főgonoszhoz úgy mentem, hogy tettem 3 kört, belelőttem párat azt pukk... Mert annyira feltápoltam magam a Pirate Base-en (Chins Clouds), hogy az csak na!
Ja, aztán visszakísértem a kísérőrombolót a nemtudom hova (kúrva unalmas volt, 1 órán keresztül mellette repülni 2-3 szektoron át). Ennyi lenne a vége? Meghalt a főgonosz gép? És mi a helyzet a "Compani Pride" szektor melletti darabokban lévő teleport kapuval? Nem azzal kéne hazatérnem, vagy mi?
Más: A Tomb Raider sorozat kííírály. Ajánlom az összeset. Tán még a három is elfut a 486-oson, nem tom... -
#47 hupsz, bocsi, nem ide ment. -
#46 milyen filenévre keressek rá a DC-n? -
MrTressy #45 Amihez nem kell 3ds kártya azok nagy része elmegy 486oson is :) -
#44 A freelnecernek jó a története, a kereskedést rész csak afféle szükséges plusznak éreztm. Amúgy a válasz nem, az X-nek van második része (X2-The Threat). Neken nagy csalódás. -
#43 Még nem vittem végig de az biztos, hogy open ended, szóval miután a fő cselekmény szállal végeztél (onnan lehet tudni, hogy a hajódra kaptál hármat a legjobb ágyúbol meg a legjobb pajzsból), akkor szabadon bolyonghatsz,építkezhetsz stb. -
#42 Ha' nekem amikor meg az volt a kovetkezok mentek :
Diablo
Transport Tycoon Delux
Tomb Raider
Monkey Island
Ezek voltak akkoraiban a kedvenceim :)
-
#41 OK, ebben is van valami. Emlékszem, mikor az Elite 2-ben siettem a Föld felé, azt addig nyomtam a gázt míg el nem értem a 3x-os fénysebességet. Érdekes volt utánna a bolygóba csapódni...
Mindegy. Tényleg jobb volt a régi, de ez van csak a modernebb gépekre/op rendszerekre...
Ha neked megvan az X BTF, akkor bizonyára tudzs segíteni. Kinyírtam a főgonoszt és elakadtam. Mit kell tenni ezután? Annyira idegesít, hogy nem találom a megoldást!
Ja, mégegy kérdés: 2. rész??? Az meg mi a rák volt?
Az lenne a Freelacer? Ha nem, úgy arról mi a véleményed?
Mondjuk ezek a kérdések nem ebbe a fórumba valók. Bocsi. A 486-os gémeken is gondolkozom erősen azért. -
Roll #40 A settlers az király game.Töltsd le nem fogod megbánni, de inkább a kettőt, az sokkal szebb.
-
#39 Márpedig ki ne emlékezne azokra a megragadó pillanatokra, mikor a kobránkat nyaktörő manőverek közepette lassan letettük a Jupiter egyik holdjának felszínére, onnan megnéztük, hogyan kel fel a hatalmas gázóriás, utána ellátogattunk a Földre, bepakoltunk gyümölcsökből és elvittük a Barnard Star rendszerbe, hogy onnan robotokat vihessünk vissza, esetleg néha tettünk egy kis kitérőt a Ross 154-re, hogy egy kis illegális állatbőrkereskedelemmel növeljük a kreditállományunkat. Felejethetetlen élményt jelent a játék. -
#38 X BTF sehol nem volt az Elitehez képes. Ne érts félre, imádom azt a gamét meg is van eredetibe (a 2. részét már kevésbé viselem el), de hiába volt benne űrállomásépítés, attól még sehol nem voltak benne a méretarányos csillagrendszerek, valós fizika, rakat hajó, mérakatabb felszerelés, kurvasok szállítható cucc, küldetések, bolygóraszállás, stb. Ezek mind hiányoztak. -
#37 Mondjuk azért az X -Beyond the Frontier egy kicsit utól tudta érni nem? Csilli-villi, de a hangulatot sikerült kicsit megragadnia. Szerintem nem rossz.
Még egy játék:
TEN THOUSAND DICE
Síma Windows-os kockadobálós játék. Nagyon rákattantam. Igaz, ha van egy nagy társaságod, úgy élvezetesebb élőben, de így gépen legalább nem kell annyit számolnod!
Innen letölthető. (Crack is van hozzá, de arról én semmit nem tudok )
Ajánlom mindenki figyelmébe! -
#36 Sajna nem, és is csak ezt ismerem. Meg a hülye XP miatt el se indul sajna. Pedig még mindig itt csücsülne a gépemen mindegyik rész.
Amúgy csak símán Frontier. -
#35 Akkor te az én barátom vagy.
Igaz, Amigán volt, de annyira élveztem ezeket, neked ezt nem is kell magyaráznom.
Az Elit2 - The Frontier-t nem úgy hívják véletlenül, hogy
Elte 2 - The final frontier ?
Vagy ez más? Ezzel szórakoztam ugyanis a legtöbbet Amigán. Azokban az időkben ennek a grafikája Isten-Császár volt!!!
Nem tudsz egy linket, vagy valamit, ahonnét megszerezhető a nem Shareware változat? -
#34 Imperium Galactica, Freespace, Terep2 Street Road, Jumpbump Motorhead...
Néha- néha X-Wing, Commandos, Diablo I, StarCraft
Turbo Pascal -> egész röhelyes programokat lehetett írni.
Igaz én ezeket mind egy 5x86-on nyomtam 90MHz-n (p75 -->p90 jumpereléssel) PCI os woodooval 12Mb, és egy másik két megás VGA-val, + 32 mega EDOval. Gáz hogy mindd ez majdnem két éve. -
#33 Prince of Persia 1,2, Lion King, Wolfeinstein 3D, Rally Championship... -
#32 Ha csak kicsit szereted az ürszimeket (akár a legeslegapróbb mértékig), akkor csak egy sorozat jöhet szóba nálam iylen gépen:
ELITE
Elite2 - The Frontier
Frontier2 - First Encounters
A legállatabb kereskedelmi űrhajós game amit eddig láttam, semmi az ég adta világon nem tudta eddig lekörözni, akármennyire is csilli-villi grafikájuk volt.
LINK
Bár Windows alatt nem indúl, de iylen gépen ez nem lehet probléma. :-) -
FiReBoY #31 Az nagyon nagy játék!!! Nekem nagyon tetszett!!! Magyarul van meg.
Valami olyan hálózati játékot tudtok ami elmegy xp-n meg 98-on is? -
#30 megy????(mondjuk nem tudom milyen de mind 1:) ) -
#29 tudom az fent van -
#28 rollercoaster tycoon -
#27 A Civilization-t honnan tudnam meg szerezni?