192
486-os on milyen gamek mennek?
-
galocza #111 pirates
populous
sim city 1(2?)
krynn trilógia és az összes többi tökölős kis crpg 8)
megaminemjuteszembe, de ha eddig nem írták volna:
http://www.the-underdogs.org/
_kimeríthetetlen_ kincsesbánya! -
#110 Jeah! Death rally nagyon ütős! Imádtam szétcincálni az ellenség kocsiját (meg aknát küldeni az arcába, ha nagyon rámtapadt). :D -
#109 Dath Rally...
Én egy AMD i486DX4/100-al kezdtem (100MHz), VESA-s vinyó- és VGA vezérlővel, bazihosszú Gravis Ultrasound Classic hangkártyával, 4x Samsung CD-Rom-al, és egy 1 GB-os vinyóval, aminek az első pár megája nem volt particionálva, mert bad sector-os volt!
-
#106 Az igazat megvallva volt c64-em is. De ott a végén már magamnak írtam a játékokat, hogy ne unatkozzak. Aztán mikor lett pc-m, egy ideig folytattam ezt qbasic-ben, aztán meg a másolás ezerrel :) Azóta nem írok játékokat, inkább fórumot, stb. :)) -
#105 jaja :) -
#104 nekem is életem első játéka az indy500 ... igaz ? :) lehetett benne zúzni mint atom... alíg bírta a speaker :))) -
#103 Bár én nem vittem toolzásba a gépfejlesztést sem, most is csak egy 500-as cerkám van 512 rammal :( -
#102 Nekem is P166MMX-em volt legelőszőr. :) Nekem az első gamma az indycar volt... :) -
#101 Hehe 100 volt! -
#100 Első gépem első programja volt(P166MMX)! -
#99 Bár akkoriban egyik haveromnak AMD K5 100-a volt, és már azon is eléggé szaggatott... -
#98 Interstate '76!!! Asszem az még elindul rajta. -
#97 Nekem meg is van, és szerintem jobb, mint a Doom2. Ál 3D-s játékok között a legjobb! -
#96 öcsémnek van 1 486-a asszem én is veszek eggyet és háloba kötjük! iszonyu királylesz a dosos gameknak élni! letoltottem valami dukenukem 3d starship troopert
és wolfendoom ot (http://retrogames.intranet.hu)
qrvára megteccetek a dosos gamek -
#95 Elite cool game!! -
#94 vagyink=vagyunk -
#93 tesók vagyink
felváltva ülünk a gépnél
-
#92 Dragonlance sorozat a kedvencem volt! Még 286-oson is szépen mennek. Ja meg a régi Forgotten Realms sorozat is, ami a Pool of Radiance-el kezdődött. Haj, de állat volt! -
#91 Heretic
Hangulatos kis fps... -
#90 Á, én még alig voltam 5 éves mikor az Enterpriseon megkaptam az Elite1-et. :D
Aztán a második-haramdik rész annyira elbűvölt, hogy meg is hagytam mindet amíg cask lehetett. -
#89 Elite csak c64en, szamomra ott volt az isten. pcn mar mas volt nekem, nem is jaccottam vele sokat, inkabb a jo oregen ;] -
#88 Nekem mindegyik ment a bontóba. :-(((
(pedig ha akárcsak egyetlen egy is meglenne akkor most is Eliteznék és nem a net előtt ülnék :D) -
#87 5x sok. 486dx4/100as tokeletesen eleg, csak egy jobbacska vkartyaval. Ha barmelyik boltban hangosan buffogsz, hasonlo konfigokat vagnak hozzad az eladok ;] (nalam egyebkent ugyanaez a helyzet, nem volt szivem eladni a regi gepet, es neha meg leulok monkeyisland ele ihletet meriteni ;]) -
#86 Tom3 és Adam5! Ti testvérek vagytok? vagy keverlek vkivel? ha igen,akkor hogy csináljátok,hogy egyszer az egyikőtök,aztán a másik ír be. Helyet cseréltek? vagy több net-elérés?
sry a kíváncsiskodásért -
#85 Az nem UGH taxi, hanem simán UGH! Egy ősemberrel kell szállítani a többi emberkét egy ős-helikopterrel.
Mint C=64-en a Space Taxi.
Jó kis játék, szerezd be.
-
#84 ismerem meg van nagyon kiraly game es meg 286-osonis megy -
#83 Köcc. :-) -
#82 Boldog szüli napot!!! -
davos80 #81 Indycar Racing! -
#80 Komolyan kezd érlelődni bennem a dondolat, hogy beszerzek egy őskövület gépet (mondjuk egy 586-ost) és csak ezeknek a gaméknak fogom szentelni. :DDD -
#79 Ja meg Windows95+floppy meghajto.Nfs1?honann tudnam leszedni?www.dosgamesarchive.com-on fenn van a demoja es a
Nfs2 nekem meg van.(cdn ami gaz mer nincs benne meghajto) -
#78 meg 2 is talán. Azt is szerettem. -
#77 ja es a fekete feher monitort kihagytam ami mindig is volt. -
#76 Amugy az a 486-osom ilyen:
Intel 486 DX66 (regen 286-os volt)
512Kb video kartya(mindig ilyen volt)
16Mb Ram(ez is)
405Mb-os wincsi+1 42Mb-os wincsi(csak a 42Mb-os volt regen)
halozat kartya 10-es(nem volt)
hangkartya asszem ha nem kellet a masik 3gepbe (regen nem volt)
de a hangfal csak 2van meg amikor P1 es a 486-os volt csak
(nem volt) -
#75 Kezemben az alaplapból kivett régi proci!
Aszondja: intel 486SX
A TestCPU nevű progi aszonta erre: 24MHz (bocs, nem 25MZh)
Még alapból borda sem volt rajta, annyira kicsi a hőleadása!
Azóta beraktam a helyére egy AMD 486DX4-est, de mivel nem ismerem az alaplap jumperolását, így kapásból csak 75MZh-re tudtam kapcsolni (100 helyett).
Szegény gép olyan régi, hogy a neten sem találtam hozzá leírást. Esetleg valaki ismeri? Egybemonitoros Compaq Prolinea NET1/25S -
#74 www.freeoldies.com, onnan tovabbi linkek is vannak egyik fr oldalon pl a dungeon keeper 1 resze is letoltheto, az eleg komoly game volt anno:) -
#73 pont ilyen procim van nekem is. anno megpróbáltam meghajtani 133-on és elszállt a lap. de a proci talán még műxik
a kedvenc: Transport Tycoon Deluxe, Sensible World of Soccer, DEATH RALLY!! -
#72 pár száz dos-os game. -
Játékos #71 Van olyan oldal amelyik ezzel foglalkozik , a játékok összegyüjtésével . Itt csak régi Dos-os játékgyűjtemények vannak . Csak nem tudom már , hogy hol . Majd keresem .
Ha leírás kell valamiről írjatok , sok újságom van , régiek , ha kell valami , szóljatok , beszkennelem és email . De nem minden hülyeségről :)) , csak ami megvan és senki sem érti a kezelését . -
#70 hihi 486 Tyrian atomjó game meg Transport Tycoon Deluxe ;]