192
486-os on milyen gamek mennek?
  • galocza
    pirates
    populous
    sim city 1(2?)
    krynn trilógia és az összes többi tökölős kis crpg 8)

megaminemjuteszembe, de ha eddig nem írták volna:
    http://www.the-underdogs.org/
    _kimeríthetetlen_ kincsesbánya!
  • Hmuda
    Jeah! Death rally nagyon ütős! Imádtam szétcincálni az ellenség kocsiját (meg aknát küldeni az arcába, ha nagyon rámtapadt). :D
  • PLaci #109
    Dath Rally...
    Én egy AMD i486DX4/100-al kezdtem (100MHz), VESA-s vinyó- és VGA vezérlővel, bazihosszú Gravis Ultrasound Classic hangkártyával, 4x Samsung CD-Rom-al, és egy 1 GB-os vinyóval, aminek az első pár megája nem volt particionálva, mert bad sector-os volt!

• cSuwwi
    Az igazat megvallva volt c64-em is. De ott a végén már magamnak írtam a játékokat, hogy ne unatkozzak. Aztán mikor lett pc-m, egy ideig folytattam ezt qbasic-ben, aztán meg a másolás ezerrel :) Azóta nem írok játékokat, inkább fórumot, stb. :))
  • cSuwwi
    jaja :)
  • PResident Evil
    nekem is életem első játéka az indy500 ... igaz ? :) lehetett benne zúzni mint atom... alíg bírta a speaker :)))
  • cSuwwi
    Bár én nem vittem toolzásba a gépfejlesztést sem, most is csak egy 500-as cerkám van 512 rammal :(
  • cSuwwi
    Nekem is P166MMX-em volt legelőszőr. :) Nekem az első gamma az indycar volt... :)
  • Stranger
    Hehe 100 volt!
  • Stranger
    Első gépem első programja volt(P166MMX)!
  • Stranger
    Bár akkoriban egyik haveromnak AMD K5 100-a volt, és már azon is eléggé szaggatott...
  • Stranger
    Interstate '76!!! Asszem az még elindul rajta.
  • Dutch Flander
    Nekem meg is van, és szerintem jobb, mint a Doom2. Ál 3D-s játékok között a legjobb!
  • Adam5
    öcsémnek van 1 486-a asszem én is veszek eggyet és háloba kötjük! iszonyu királylesz a dosos gameknak élni! letoltottem valami dukenukem 3d starship troopert
    és wolfendoom ot (http://retrogames.intranet.hu)
    qrvára megteccetek a dosos gamek
  • Adam5
    Elite cool game!!
  • Adam5
    vagyink=vagyunk
  • Adam5
    tesók vagyink
    felváltva ülünk a gépnél
  • ollie
    Dragonlance sorozat a kedvencem volt! Még 286-oson is szépen mennek. Ja meg a régi Forgotten Realms sorozat is, ami a Pool of Radiance-el kezdődött. Haj, de állat volt!
  • Balo
    Heretic

Hangulatos kis fps...
  • Hmuda
    Á, én még alig voltam 5 éves mikor az Enterpriseon megkaptam az Elite1-et. :D

Aztán a második-haramdik rész annyira elbűvölt, hogy meg is hagytam mindet amíg cask lehetett.
  • PiszkosFred
    Elite csak c64en, szamomra ott volt az isten. pcn mar mas volt nekem, nem is jaccottam vele sokat, inkabb a jo oregen ;]
  • Hmuda
    Nekem mindegyik ment a bontóba. :-(((

(pedig ha akárcsak egyetlen egy is meglenne akkor most is Eliteznék és nem a net előtt ülnék :D)
  • PiszkosFred
    5x sok. 486dx4/100as tokeletesen eleg, csak egy jobbacska vkartyaval. Ha barmelyik boltban hangosan buffogsz, hasonlo konfigokat vagnak hozzad az eladok ;] (nalam egyebkent ugyanaez a helyzet, nem volt szivem eladni a regi gepet, es neha meg leulok monkeyisland ele ihletet meriteni ;])
  • fm
    Tom3 és Adam5! Ti testvérek vagytok? vagy keverlek vkivel? ha igen,akkor hogy csináljátok,hogy egyszer az egyikőtök,aztán a másik ír be. Helyet cseréltek? vagy több net-elérés?
    sry a kíváncsiskodásért
  • Aramir
    Az nem UGH taxi, hanem simán UGH! Egy ősemberrel kell szállítani a többi emberkét egy ős-helikopterrel.
    Mint C=64-en a Space Taxi.
    Jó kis játék, szerezd be.
  • Tom3 #84
    ismerem meg van nagyon kiraly game es meg 286-osonis megy
  • Hmuda
    Köcc. :-)
  • Adam5
    Boldog szüli napot!!!
  • davos80
    Indycar Racing!
  • Hmuda
    Komolyan kezd érlelődni bennem a dondolat, hogy beszerzek egy őskövület gépet (mondjuk egy 586-ost) és csak ezeknek a gaméknak fogom szentelni. :DDD
  • Tom3 #79
    Ja meg Windows95+floppy meghajto.Nfs1?honann tudnam leszedni?www.dosgamesarchive.com-on fenn van a demoja es a
    Nfs2 nekem meg van.(cdn ami gaz mer nincs benne meghajto)
  • Taranov
    meg 2 is talán. Azt is szerettem.
  • Tom3 #77
    ja es a fekete feher monitort kihagytam ami mindig is volt.
  • Tom3 #76
    Amugy az a 486-osom ilyen:
    Intel 486 DX66 (regen 286-os volt)
    512Kb video kartya(mindig ilyen volt)
    16Mb Ram(ez is)
    405Mb-os wincsi+1 42Mb-os wincsi(csak a 42Mb-os volt regen)
    halozat kartya 10-es(nem volt)
    hangkartya asszem ha nem kellet a masik 3gepbe (regen nem volt)
    de a hangfal csak 2van meg amikor P1 es a 486-os volt csak
    (nem volt)
  • Dutch Flander
    Kezemben az alaplapból kivett régi proci!
    Aszondja: intel 486SX
    A TestCPU nevű progi aszonta erre: 24MHz (bocs, nem 25MZh)
    Még alapból borda sem volt rajta, annyira kicsi a hőleadása!
    Azóta beraktam a helyére egy AMD 486DX4-est, de mivel nem ismerem az alaplap jumperolását, így kapásból csak 75MZh-re tudtam kapcsolni (100 helyett).
    Szegény gép olyan régi, hogy a neten sem találtam hozzá leírást. Esetleg valaki ismeri? Egybemonitoros Compaq Prolinea NET1/25S
  • WiZZaRD
    www.freeoldies.com, onnan tovabbi linkek is vannak egyik fr oldalon pl a dungeon keeper 1 resze is letoltheto, az eleg komoly game volt anno:)
  • fm
    pont ilyen procim van nekem is. anno megpróbáltam meghajtani 133-on és elszállt a lap. de a proci talán még műxik

a kedvenc: Transport Tycoon Deluxe, Sensible World of Soccer, DEATH RALLY!!
  • barret
    pár száz dos-os game.
  • Játékos
    Van olyan oldal amelyik ezzel foglalkozik , a játékok összegyüjtésével . Itt csak régi Dos-os játékgyűjtemények vannak . Csak nem tudom már , hogy hol . Majd keresem .

Ha leírás kell valamiről írjatok , sok újságom van , régiek , ha kell valami , szóljatok , beszkennelem és email . De nem minden hülyeségről :)) , csak ami megvan és senki sem érti a kezelését .
  • [HUN]PAStheLoD
    hihi 486 Tyrian atomjó game meg Transport Tycoon Deluxe ;]