87
UFO : Alien Invasion
-
#47 Igen ezt olvastam én is! De mikor kerül ki az a demo? -
#46 hogyan játszuk !
http://ufo.myexp.de/howtoplay/howtoplay.html -
#45 Ja. Remelem ebed utanra meg vigyorog ott valami kis link ;] -
#44 Eljött a nagy nap! De még semmi nem történt... -
#43 Már csak 1-et kell aludni és itt a demo! -
#42 VS.
WINS ! --> -
#41 kocsordon! -
#40 2 napos időeltolódás ?
hol adják azt ki ??? -
#39 Az időeltolodás miatt náluk a 13.-a hétfőre esik! -
#38 én nem emlékszem olyanra, hogy egy demot hétvégén adjanak ki.
DE, ne legyen igazam. -
#37 Már csak 3 nap!!!!
Alig várom, hogy
-
#36 ki fog derülni február 14.-én. Reméljük a legjobbakat. -
#35 Alapvetően jó hir, hogy ez a gama készül, de attól tartok, hogy ez megint csak rápacsálás lesz. Remélem, tévedek. -
[OST] UFO: Alien Invasion !
Múúúúziká! Tessék, tessék! Ingyé' van! A párfős csapat által fejlesztett stratégiai játék hivatalos oldalára feltették a Főcímet, valamint az első küldi aláfestő zenéjét. Kicsit bővebben olvashatsz eme alkotásról itt, ám az új információnak számít, hogy a publikus demót pontosan Valentin-napon, vagyis február 14-én szeretnék kiadni. Időközben belehallgatván a zenébe, egy dolog jut eszembe: jó munkához nem csak idő, hanem pénz is kell... szóval szódával :)
Főcím (5,62 MB)
Első küldetés (7,60 MB)
by Gamestar.hu
-
#33 Ditto ! -
#32 február 14.-én jön a demo, már csak 3 hét. -
#31 Detto! -
#30 En is -
#29 Már alig várom! -
#28 február vége előtt várható egy demo.
"A srácok a folyamatos kódolás mellett egy demoverzión is dolgoznak, amely terveik szerint február vége előtt láthat napvilágot."
by 576.hu -
#27 De még milyen nagy! -
#26 No? Milyen? Nem nagy cucc ugye?
De hogy hű maradjak a mániámhoz:
-
#25 Ezt inkább a gumiszobában folytassátok, jó ? -
#18 Ugylaccik kimaradt ez a multi az eletembol.. Meglesem, de akkro nem varok vilagmegvaltast. Thx a linket, megha oly' izgagak is eheh... -
#15 Ez a mániája!
Az utóbbi összes hozzászólásaiban marquee-t használ, úgy látszik nagyon belészerelmesedett. -
#14 Most tényleg nem örülök, hogy újra lehet scrollozni. Nem mintha rá szeretnék klikkelni a linkjeidre, de enyhén fogalmazódik bennem a gondolat, hogy egy vagy... -
#13 1. Új terv az UFO 1 megírásához+kípróbálható DEMO
2. Multiplayer mod akár 800x600-as módban
Sajna csak ember-ember elleni csata van. No bázis. No geoscape. Sajna.
Egyébként próbáljátok ki a project Xenoside-ot is mer elég igéretesnak tűnik a képek alapján. Sajna nem tudom letölteni mert szar a netem. 5,6k!!! De majd megkérem haverom hogy töltse le. Jól néz ki a grafikszja. Ja, és végre radeonon is működik! -
#12 Ne várj túl sokat! Én már kipróbáltam. Aranyos, de közel sem tökéletes. A funkciók fele hiányzik :( -
#11 a http://ufo.myexp.de -ről van link -
#10 No, akkor megosztod velunk ezt a multi xcom1-t? Mert meg lennek lepve nagyon, mindazonaltal nem lehetetlen hogy elkerulte a figyelmem a kedven jatekom multi valtozata eheh. Link? Esetleg feltoltod valahova? Nem lehet valami hatalmas meret... -
#9 hát jó hogy. két ember csapat milyen már? :DDD
engem is érdekelne a multi xcom1.
miben multi? ugyan abban az akcióban lehet mozogni külön csapatokkkal ( külön gépeken ) meg külön bázis, stb?? -
#8 A multiplayerhez állat lenne ha lehtne az idegeneket is választani! :) -
#7 Ez most komoly? Multi az UFO1-hez? honnan szedted? -
#6 A sima UFO 1-hez is csináltak multiplayert! Nekem megvan. -
#5 Multi tényleg érdekes lehet..
Februárra jön a demó? Kíváncsi vagyok mikorra fog kijönni a full. Ha egy szemernyit is fog hasonlítani az ufo 1 re akkor már tényleg nyert ügyük van. -
#4 A képek elég ígéretesnek tűnnek! A grafika meg tök mind1, de azért annyira nem vészes, sőt a földgömbről készült kép egész szép. És ahogy elnéztem lesz még 1-2 finomítás is. Pl: az a kép ahol a földtérkép van kiterítve!
A multira kíváncsi leszek. :) -
#3 Ja, a multira meg kivancsi leszek, mert ha telleg bejon, akkor a csaladot befizetem egy spanyol korutra es athivom a regi bandat eheh ;] -
#2 Ugy nez ki hogy egy bator es kreativ csapat osszeallt mert nagyon nem teccett nekik az aftermath nevu "orvtamad a xcom generacio ellen". Helyes. Nem erdekel milyen utos a grafika, nekem - ha, csak megcsinaljak 640x480x256ban a defense remakejet, kiegeszitve soksok felszinnel, targgyal - mar akkor is az ev jateka lesz ;] -
#1 Új UFO-s játék készül mely az UFO : Alien Invasion nevet viseli! Már Februárben jön a demo. A készítők a honlapjukon azt írták hogy lesz benne minden ami egy igazi UFO-s játékban kell hogy legyen. Pl.:bázis menedzselés, fizetés, vásárlás stb.
Nem hivatalos X-com folytatás lesz de hűek akarnak maradni az UFO 1-hez!
Külön érdekesség hogy a Quake2 igencsak átdolgozott motorja fogja hajtani a játékot. Ez azt is jelenti hogy nem lesz olyan ütös a grafika de azt hiszem egy UFO vadászt sem fog érdekelni a grafika! Vannak az oldalon Screenshot-ok is!
Itt a honlap címe :
http://ufo.myexp.de/?id=news