UFO : Alien Invasion
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapvetõen jó hir, hogy ez a gama készül, de attól tartok, hogy ez megint csak rápacsálás lesz. Remélem, tévedek.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Múúúúziká! Tessék, tessék! Ingyé' van! A párfõs csapat által fejlesztett stratégiai játék hivatalos oldalára feltették a Fõcímet, valamint az elsõ küldi aláfestõ zenéjét. Kicsit bõvebben olvashatsz eme alkotásról itt, ám az új információnak számít, hogy a publikus demót pontosan Valentin-napon, vagyis február 14-én szeretnék kiadni. Idõközben belehallgatván a zenébe, egy dolog jut eszembe: jó munkához nem csak idõ, hanem pénz is kell... szóval szódával 😊
Fõcím (5,62 M😎
Elsõ küldetés (7,60 M😎
by Gamestar.hu

február vége elõtt várható egy demo.
"A srácok a folyamatos kódolás mellett egy demoverzión is dolgoznak, amely terveik szerint február vége elõtt láthat napvilágot."
by 576.hu
"A srácok a folyamatos kódolás mellett egy demoverzión is dolgoznak, amely terveik szerint február vége elõtt láthat napvilágot."
by 576.hu
No? Milyen? Nem nagy cucc ugye?
De hogy hû maradjak a mániámhoz:
De hogy hû maradjak a mániámhoz:
Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
Ugylaccik kimaradt ez a multi az eletembol.. Meglesem, de akkro nem varok vilagmegvaltast. Thx a linket, megha oly' izgagak is eheh...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ez a mániája!
Az utóbbi összes hozzászólásaiban marquee-t használ, úgy látszik nagyon belészerelmesedett.
Az utóbbi összes hozzászólásaiban marquee-t használ, úgy látszik nagyon belészerelmesedett.

Most tényleg nem örülök, hogy újra lehet scrollozni. Nem mintha rá szeretnék klikkelni a linkjeidre, de enyhén fogalmazódik bennem a gondolat, hogy egy
vagy... 
vagy... 
1. Új terv az UFO 1 megírásához+kípróbálható DEMO
2. Multiplayer mod akár 800x600-as módban
Sajna csak ember-ember elleni csata van. No bázis. No geoscape. Sajna.
Egyébként próbáljátok ki a project Xenoside-ot is mer elég igéretesnak tûnik a képek alapján. Sajna nem tudom letölteni mert szar a netem. 5,6k!!!
De majd megkérem haverom hogy töltse le. Jól néz ki a grafikszja. Ja, és végre radeonon is mûködik! 
2. Multiplayer mod akár 800x600-as módban
Sajna csak ember-ember elleni csata van. No bázis. No geoscape. Sajna.
Egyébként próbáljátok ki a project Xenoside-ot is mer elég igéretesnak tûnik a képek alapján. Sajna nem tudom letölteni mert szar a netem. 5,6k!!!
De majd megkérem haverom hogy töltse le. Jól néz ki a grafikszja. Ja, és végre radeonon is mûködik! 
Ne várj túl sokat! Én már kipróbáltam. Aranyos, de közel sem tökéletes. A funkciók fele hiányzik 😞
No, akkor megosztod velunk ezt a multi xcom1-t? Mert meg lennek lepve nagyon, mindazonaltal nem lehetetlen hogy elkerulte a figyelmem a kedven jatekom multi valtozata eheh. Link? Esetleg feltoltod valahova? Nem lehet valami hatalmas meret...
hát jó hogy. két ember csapat milyen már? 😄DD
engem is érdekelne a multi xcom1.
miben multi? ugyan abban az akcióban lehet mozogni külön csapatokkkal ( külön gépeken ) meg külön bázis, stb??
engem is érdekelne a multi xcom1.
miben multi? ugyan abban az akcióban lehet mozogni külön csapatokkkal ( külön gépeken ) meg külön bázis, stb??
Hajrá Dózsa György!
A sima UFO 1-hez is csináltak multiplayert! Nekem megvan. 

Multi tényleg érdekes lehet..
Februárra jön a demó? Kíváncsi vagyok mikorra fog kijönni a full. Ha egy szemernyit is fog hasonlítani az ufo 1 re akkor már tényleg nyert ügyük van.
Februárra jön a demó? Kíváncsi vagyok mikorra fog kijönni a full. Ha egy szemernyit is fog hasonlítani az ufo 1 re akkor már tényleg nyert ügyük van.
Hajrá Dózsa György!
A képek elég ígéretesnek tûnnek! A grafika meg tök mind1, de azért annyira nem vészes, sõt a földgömbrõl készült kép egész szép. És ahogy elnéztem lesz még 1-2 finomítás is. Pl: az a kép ahol a földtérkép van kiterítve!
A multira kíváncsi leszek. 😊
A multira kíváncsi leszek. 😊
Ja, a multira meg kivancsi leszek, mert ha telleg bejon, akkor a csaladot befizetem egy spanyol korutra es athivom a regi bandat eheh ;]
Ugy nez ki hogy egy bator es kreativ csapat osszeallt mert nagyon nem teccett nekik az aftermath nevu "orvtamad a xcom generacio ellen". Helyes. Nem erdekel milyen utos a grafika, nekem - ha, csak megcsinaljak 640x480x256ban a defense remakejet, kiegeszitve soksok felszinnel, targgyal - mar akkor is az ev jateka lesz ;]
Új UFO-s játék készül mely az UFO : Alien Invasion nevet viseli! Már Februárben jön a demo. A készítõk a honlapjukon azt írták hogy lesz benne minden ami egy igazi UFO-s játékban kell hogy legyen. Pl.:bázis menedzselés, fizetés, vásárlás stb.
Nem hivatalos X-com folytatás lesz de hûek akarnak maradni az UFO 1-hez!
Külön érdekesség hogy a Quake2 igencsak átdolgozott motorja fogja hajtani a játékot. Ez azt is jelenti hogy nem lesz olyan ütös a grafika de azt hiszem egy UFO vadászt sem fog érdekelni a grafika! Vannak az oldalon Screenshot-ok is!
Itt a honlap címe :
http://ufo.myexp.de/?id=news
Nem hivatalos X-com folytatás lesz de hûek akarnak maradni az UFO 1-hez!
Külön érdekesség hogy a Quake2 igencsak átdolgozott motorja fogja hajtani a játékot. Ez azt is jelenti hogy nem lesz olyan ütös a grafika de azt hiszem egy UFO vadászt sem fog érdekelni a grafika! Vannak az oldalon Screenshot-ok is!
Itt a honlap címe :
http://ufo.myexp.de/?id=news
← ElőzőOldal 2 / 2