87
UFO : Alien Invasion
  • Encore
    Igen ezt olvastam én is! De mikor kerül ki az a demo?
  • Serpa
    hogyan játszuk !

http://ufo.myexp.de/howtoplay/howtoplay.html
  • PiszkosFred
    Ja. Remelem ebed utanra meg vigyorog ott valami kis link ;]
  • Encore
    Eljött a nagy nap! De még semmi nem történt...
  • Encore
    Már csak 1-et kell aludni és itt a demo!
  • Serpa
    VS.

WINS ! -->
  • Encore
    kocsordon!
  • Serpa
    2 napos időeltolódás ?

hol adják azt ki ???
  • Encore
    Az időeltolodás miatt náluk a 13.-a hétfőre esik!
  • Serpa
    én nem emlékszem olyanra, hogy egy demot hétvégén adjanak ki.

DE, ne legyen igazam.
  • Magnetic
    Már csak 3 nap!!!!
    Alig várom, hogy

• Encore
    ki fog derülni február 14.-én. Reméljük a legjobbakat.
  • Voltan
    Alapvetően jó hir, hogy ez a gama készül, de attól tartok, hogy ez megint csak rápacsálás lesz. Remélem, tévedek.
  • Serpa

[OST] UFO: Alien Invasion !

Múúúúziká! Tessék, tessék! Ingyé' van! A párfős csapat által fejlesztett stratégiai játék hivatalos oldalára feltették a Főcímet, valamint az első küldi aláfestő zenéjét. Kicsit bővebben olvashatsz eme alkotásról itt, ám az új információnak számít, hogy a publikus demót pontosan Valentin-napon, vagyis február 14-én szeretnék kiadni. Időközben belehallgatván a zenébe, egy dolog jut eszembe: jó munkához nem csak idő, hanem pénz is kell... szóval szódával :)

Főcím (5,62 MB)
    Első küldetés (7,60 MB)

by Gamestar.hu

• Serpa
    Ditto !
  • Encore
    február 14.-én jön a demo, már csak 3 hét.
  • KM
    Detto!
  • Magnetic
    En is
  • Encore
    Már alig várom!
  • Serpa
    február vége előtt várható egy demo.

"A srácok a folyamatos kódolás mellett egy demoverzión is dolgoznak, amely terveik szerint február vége előtt láthat napvilágot."

by 576.hu
  • KM
    De még milyen nagy!
  • MX Maximus
    No? Milyen? Nem nagy cucc ugye?
    De hogy hű maradjak a mániámhoz:

Bocs hogy ilyen vagyok!
  • Cobra.
    Ezt inkább a gumiszobában folytassátok, jó ?
  • PiszkosFred
    Ugylaccik kimaradt ez a multi az eletembol.. Meglesem, de akkro nem varok vilagmegvaltast. Thx a linket, megha oly' izgagak is eheh...
  • Dynamic
    Ez a mániája!
    Az utóbbi összes hozzászólásaiban marquee-t használ, úgy látszik nagyon belészerelmesedett.
  • Pheel
    Most tényleg nem örülök, hogy újra lehet scrollozni. Nem mintha rá szeretnék klikkelni a linkjeidre, de enyhén fogalmazódik bennem a gondolat, hogy egy vagy...
  • MX Maximus
    1. Új terv az UFO 1 megírásához+kípróbálható DEMO
    ITT
    2. Multiplayer mod akár 800x600-as módban
    EHUNN

Sajna csak ember-ember elleni csata van. No bázis. No geoscape. Sajna.
    Egyébként próbáljátok ki a project Xenoside-ot is mer elég igéretesnak tűnik a képek alapján. Sajna nem tudom letölteni mert szar a netem. 5,6k!!! De majd megkérem haverom hogy töltse le. Jól néz ki a grafikszja. Ja, és végre radeonon is működik!
  • Pheel
    Ne várj túl sokat! Én már kipróbáltam. Aranyos, de közel sem tökéletes. A funkciók fele hiányzik :(
  • Cobra.
    a http://ufo.myexp.de -ről van link
  • PiszkosFred
    No, akkor megosztod velunk ezt a multi xcom1-t? Mert meg lennek lepve nagyon, mindazonaltal nem lehetetlen hogy elkerulte a figyelmem a kedven jatekom multi valtozata eheh. Link? Esetleg feltoltod valahova? Nem lehet valami hatalmas meret...
  • O0D:
    hát jó hogy. két ember csapat milyen már? :DDD
    engem is érdekelne a multi xcom1.
    miben multi? ugyan abban az akcióban lehet mozogni külön csapatokkkal ( külön gépeken ) meg külön bázis, stb??
  • Encore
    A multiplayerhez állat lenne ha lehtne az idegeneket is választani! :)
  • Encore
    Ez most komoly? Multi az UFO1-hez? honnan szedted?
  • MX Maximus
    A sima UFO 1-hez is csináltak multiplayert! Nekem megvan.
  • O0D:
    Multi tényleg érdekes lehet..
    Februárra jön a demó? Kíváncsi vagyok mikorra fog kijönni a full. Ha egy szemernyit is fog hasonlítani az ufo 1 re akkor már tényleg nyert ügyük van.
  • Encore
    A képek elég ígéretesnek tűnnek! A grafika meg tök mind1, de azért annyira nem vészes, sőt a földgömbről készült kép egész szép. És ahogy elnéztem lesz még 1-2 finomítás is. Pl: az a kép ahol a földtérkép van kiterítve!
    A multira kíváncsi leszek. :)
  • PiszkosFred
    Ja, a multira meg kivancsi leszek, mert ha telleg bejon, akkor a csaladot befizetem egy spanyol korutra es athivom a regi bandat eheh ;]
  • PiszkosFred
    Ugy nez ki hogy egy bator es kreativ csapat osszeallt mert nagyon nem teccett nekik az aftermath nevu "orvtamad a xcom generacio ellen". Helyes. Nem erdekel milyen utos a grafika, nekem - ha, csak megcsinaljak 640x480x256ban a defense remakejet, kiegeszitve soksok felszinnel, targgyal - mar akkor is az ev jateka lesz ;]
  • Encore
    Új UFO-s játék készül mely az UFO : Alien Invasion nevet viseli! Már Februárben jön a demo. A készítők a honlapjukon azt írták hogy lesz benne minden ami egy igazi UFO-s játékban kell hogy legyen. Pl.:bázis menedzselés, fizetés, vásárlás stb.
    Nem hivatalos X-com folytatás lesz de hűek akarnak maradni az UFO 1-hez!
    Külön érdekesség hogy a Quake2 igencsak átdolgozott motorja fogja hajtani a játékot. Ez azt is jelenti hogy nem lesz olyan ütös a grafika de azt hiszem egy UFO vadászt sem fog érdekelni a grafika! Vannak az oldalon Screenshot-ok is!
    Itt a honlap címe :
    http://ufo.myexp.de/?id=news