1610
  • Aliasdj8
    #1610
    Sziasztok! Valaki el tudná küldeni nekem a játék magyar nyelvű fájlokat?
  • Plata
    #1609
    Nekem az új gép óta a játék sokszor behalt,van a játékban lehetőség hogy ellenfelekkel játssz,nekem az Adria volt a kedvenc pályám.Jó nagy általában 1850-ben kezdtem.Akár 3 gépi ellenfelet is rakhatsz be magadnak,később ha sok pénzed lesz ki is vásárolhatod őket.Én általában szerettem velük szemétkedni.Gépi ellenfelek főleg úton szállítanak,vasutakból rövid kis pályákat építenek,én sokszor szemétkedtem velük úgy hogy a forgalmas útjukra építettem vasút vonalat.
    Nem tudok újabb ilyen jellegű játékot,Patrician 4-el szoktam játszani az is gazdasági+ kereskedős.Ha tetszik a Transport giant akkor próbáld ki a testvérét az Industry Giant 2-öt,nekem az is megvan eredetiben.Industry Giant 2 lemezén van Transport Giant demó,van benne egy érdekesség,a teljes játékban ugye a lovak csak egy kocsit tudnak húzni.de ebben a demóban egy rakás kocsit mögéjük lehet rakni.
  • Apa27
    #1608
    Bevallom nekem tavasszal ment tönkre a vidikártyám és kénytelen voltam venni egy valami ultramodernet 40e-ért, de semmi gond nincs a játékkal. Csak tippeltem, hogy hátha az eredetivel semmi gond nem lenne, de akkor azzal is van.
    Én néha játszom vele, de kicsit unom, hogy a pályán csak én vagyok és ellenség nincs. Illetve a végtelen játékban több játékosnak is ki lehet termelni ugyan abbol a nyersanyag forrásból. Nincs az, hogy egy helyről csak egy játékos termelhet ki! Ha jól emlékszem, akkor a Transport Tyconban nem így volt...
    Tud valaki valami fasza efféle (ha lehet friss!!!) kitermelős/gazdasági/transzportos játékot?
  • Plata
    #1607
    Ha eredetiben veszed meg akkor is gond van vele,nekem megvan eredetiben,de az új videókártyám óta (ami már 5 éves)csak a baj van a játékkal,már nem is vettem elő vagy féléve.Ha esetleg egyszer újra be üzemelem a régi gépem ami már 5 éve porosodik az asztal alatt akkor játszom vele,azon még ősöreg 128 mb-os videókártya van.Azzal még ment minden gond nélkül.
  • Apa27
    #1606
    Én csináltam, de hiába, hibásan mentette el... :( Szerintem ezt kiküszöbölni csak azzal lehetne, ha eredetiben vennénk meg!
  • tűzoltópk
    #1605
  • Rye
    #1604
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok-e valamit arról, hogy lehet-e benne pályát szerkeszteni? Utánaolvasgattam és pár helyen írják, hogy igen, de egyetlen editort találtam, az se indul el, valami Kernel-es hibaüzenet miatt. A hivatalos oldal nem működik, a véletlenszerűen generált térképektől meg a hátamon áll fel a szőr, úgyhogy ötletem sincs. Tudna valaki segíteni?
  • Apa27
    #1603
    Küldtem Neked egy Ncore-os torrent linket. Megkaptad? Az teljesen Magyar...
  • magyar99
    #1602
    sziasztok! nem tudnátok ehhez linkelni egy magyarositást?? köszi!!
  • Apa27
    #1601
    Bocsi, hogy felírtam... megtaláltam... Ha nem gond, (Google fordítóval lefordítva, be is illesztem...)

    "Transport Giant: Gold Edition A játék fő, valamint a kevéssé ismert add-on, Óriás Közlekedési: Down Under. Jelenleg összesen három kampányok - 7 feladatok alapján az USA-ban (az egyszerű kampány), 7. küldetések Európában található (a kemény kampány), és 12 küldetések a kiegészítő székhelye Ausztráliában. Ha úgy gondolja, a küldetések nem elegendő, hogy örömmel tapasztalta, hogy a végtelen játékmód, van egy újabb választás 11 USA térképek, Európa térképek 10, és 20 ausztrál térképek közül lehet választani."

    http://www.dailypcgamereviews.com/2011/01/transport-giant-gold-edition.html
  • Apa27
    #1600
    Sziasztok! Valaki meg tudná mondani pontosan, hogy az Egyesült Államok, Európa és Ausztrália hány-hány kampányt tartalmaz? Ugyanis én most vittem végig??? az Egyesült Államok kampányt és nekem a "Hív a Világűr" azaz a 7. kampány után nem csinál semmit. Hiába teljesítettem, nem engedi "kipipálni" a végén a küldetést, hogy teljesítettem...
    Ezek szerint nincs tovább? Ezért is kérdem, hogy valaki meg tudná mondani, hogy melyik küldetéssorozat hány pályából áll?
  • Apa27
    #1599
    Ez mit jelent pontosan, hogy modellezni szeretnél a játékban??
  • ztajti
    #1598
    Sziasztok!

    Információ kellene, hogy mivel tudok vonatokat, állomásokat modellezni a játékba. Magyarul a JFL és az IND fájlokat mivel lehet szerkeszteni?

    A választ előre is köszönöm!
  • Apa27
    #1597
    bocsi még egyszer, hogy nem raktam fel a képeket, de nem tudtam...
  • Apa27
    #1596
    nincs hiba senki készülékében, csak sajnos mikor megcsináltam a vonatos képeket a gépemen, akkor kicsit nagyra sikerültek a képek méretei és nem engedte felrakni őket. Így akinek akartam küldeni őket, vagyis megmutatni... kértem, hogy adjon e-mail címet ahova elküldöm a képeket és ha Titeket, vagy bárkit érdekelne kérlek adjatok e-mail címet és elküldöm!
  • Serpa
    #1595
    lehet most töltődik fel ...
  • Rettenthető
    #1594
    Lehet a hiba az én készülékemben van, de én egy képet nem látok.
  • Apa27
    #1593
    Szeva Nor020! Végre lett időm és csináltam egy-két képet! Először is: mielőtt elkezdesz egy kampányt, rákérdez, hogy milyen nehézségű legyen és azt is megkérdi, hogy legyen-e jelző használata, vagy sem! Ilyenkor ha bejelölöd, hogy legyen, akkor kell használnod a közös pálya használatánál a karos jelzőket, ha kiveszed, hogy ne legyen jelző használata, akkor a játékban meg sem jelennek a karos jelzők.
    Én használom, mert úgy izgi a játék :)
    ÉS MOST JÖJJENEK A KÉPEK!!! :)
  • Apa27
    #1592
    Megpróbálok csinálni egy példa esetet és aztán azt valahogy feltölteni ide és akkor meglátod! oké?
  • Nor020
    #1591
    Nagyon örülnék, ha tudnál egy kis segitséget küldeni a vonatokkal kapcsolatosan, hogy mi a megoldás, ha több vonatot szeretnék közlekedtetni két állomás között.
  • Apa27
    #1590
    Szevasztok! Meglett a váltók relytéje! :)
    Bakker :) El sem hiszem!!!
    Ha valakit érdekel hogyan lehet 2 vagy akár több mozdonyt egy ugyan azon pályán "járatni", akkor az kérdezzen bátran! :) A váalszon garantált! :)
    Nagyon atom a megoldás :)
  • Apa27
    #1589
    Sziasztok! VAlaki tudna nekem segíteni, hogy gogyan lehet a szemafórokat (vagy azokat a régi fel-le mozgó fa táblákat ) kezelni a vasuti szállításnál? Ugyanis nem értem... VAn olyan, hogy pálya fő-jel és van olyan, hogy pálya block-jel. Mi mire való és hogyan kell használni?
  • Apa27
    #1588
    Sziasztok! Hogyan lehet a játékban az állomások nevét megváltoztatni?
  • Apa27
    #1587
    Szeva Rettenthető!

    Nagyon szépen köszönöm a segítséget :)

    De képzeld! Találtam ilyen oldalt :)

    Igaz nem ábrázolja részletesen, hogy mit hova, de minden egyes építményről (talán a kukorica farmról nincs...) van egy kis ábra(kép) és hozzá, hogy mi kell a termeléshez, azt, hogy ezt honnan lehet beszerezni, azt, hogy a végén mit állít elő és, hogy a végterméket hova lehet elszállítani :)
    Hát nem nagyszerű? :D

    Ez a linke a netes oldalnak!

    http://tycoon.atw.hu/viewpage.php?page_id=169

    Ajánlom mindenkinek :D
  • Rettenthető
    #1586
    Nem tudok ilyen táblázatról, de ettől még lehet.

    Kőolaj -> Vegyi üzem -> Műtrágyagyár
    A whisky-t és a ruhát is (mint minden kész terméket) egyaránt a települések vásárolják fel. Hogy mennyit, azt mindig az adott várostól függ, de ahogy nő a város, úgy nő a mennyiségi igény is.
  • Apa27
    #1585
    Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket! Hogy mondjátok meg, hogy a terményeket melyik feldolgozó üzembe kell vinni! Van ennek valami listája, hogy mi honnan hova kerül? Vagy a térképet minden egyes alkalommal végig kell bújnom? :-(
    VAn a neten erre valami link ahol már valaki ezt összeírta? Mert láttam itt a fórumon egy aranyos kis képet, de nekem az kellene, ahol minden szerepelne!!!!!!!!
    Pl.: Honnan szerzek műtrágyát? Vagy mi lesz a Whiskey-vel?
    VAgy a ruhával... stb...

    Előre is köszi a segítséget! :-)
  • Zogu
    #1584
    Nem mindig van így. Sajnos ez a prg bugos egy hangyányit. Kiépített vonalra is kiírja, hogy nincs összeköttetés. A jelzőkről ne is beszéljünk. Az egy katasztrófa. Még a leírás sem segít, ugyanis a prg nem olvasta a leírást. Megoldhatatlan. pedig valamit értek a vasúthoz mert, hogy sínbohóc vagyok. Azaz vasútmérnök és biztosító berendezésekkel foglalkozom.
  • normen82
    #1583
    Akinek olyan jellegű problémája akadt a játék során,hogy azt írta ki "célállomás nincs csatlakoztatava vagy nincs út kiépítve" ,a célállomás bekötőútjának csatlakoznia kell a kiépített útvonalhoz!Remélem érthető voltam,nem tartom magam fogyi srácnak,de nekem is eltartott egy ideig amíg rájöttem,pedig annyira kézenfekvő!
  • loofy
    #1582
    üdv. kéne egy kis segítség.europa azt hiszem a 7. pálya amikor 20 év alatt kéne 50 millt termelni,és minden városba vonatot kell jutattni,de ez sehogy nem akar sikerülni.tudna vki valamilyen tanáccsal szolgálni?
  • LordBundi
    #1581
    Lenne 1 kérdésem
    megvan az eredeti gém (tényleg eredeti.:D)
    felpeccseltem 1.3 ra (angol) és nem indul :(
    Xp alatt anno tök jo volt, de most Win7 X64 es rendszerrel vhogy nem akar menni sehogysem :(
    vki tud rá megoldást?
    előre is thx :)
  • magyargyerek
    #1580
    Egy kedvenc lap, rajongók ide:
    Transport Giant & Down Under kereskedelmi szimulátor/stratégiai játékkal foglalkozó Magyar weboldal
  • magyargyerek
    #1579
    Nekem magyarul van meg. De ha pathelem a játékot akkor már nem jó a magyar verzió. Ezért én inkább az angollal játszom.
  • fuho
    #1578
    Vaaki kisegitene hol találommeg a transport giant magyarositását?
  • Marki
    #1577
    Nem lehet, hogy többet szállítasz, mint amennyit a városok igényelnek?
  • MugenGT
    #1576
    Sziasztok! Van egy pálya amin csak aranyat kell szállítani városokba. Na most a problémám a következő. Akármelyik városba szállítom az aranyat az csak veszteséget termel. Ha valaki tudja, hogy hogyan lehet nyereségessé tenni a dolgot, plz köldjön egy e-mailt a [email protected]. Előre is kössz a segítséget.
  • garatomi
    #1575
    magyargyerek melyiken van a mikulásos??
  • garatomi
    #1574
    ,agyargyerek ez a ikulásos melyiken van????????????????
  • magyargyerek
    #1573





  • magyargyerek
    #1572







  • magyargyerek
    #1571
    [i]"ugy lehet kereskedni hogy hajóval viszed utána meg vonattal vagy kamionnal??????????????????"[/i]
    Igen lehet, de kell raktárat felhúzni, olyat amibe az állomás is és a kikötő is kapcsolódik.[apro](építés közben ha ráviszed a kurzort bezöldül)][/apro]
    Egy hasznos tipp amivel kezdek mindíg. Nálam amivel érdemes kezdeni az a hop nyersanyag beszállítása a sörfőzdébe, szeszgyárba. Majd a vissz.fuvarral beszállítom a legközelebbi városba, lehetőleg a hop farm közelébe. A lényeg minél kevesebb üres fuval legyen.
    Brewery:

    Hops farm: