327
Lusta vagyok tanulni.
  • Buddy
    üdvözöllek a világomban...én is májusban megyek....de azt mondják, vicc az egész
  • Takezó
    :))) de legalább érdekel a téma... ez a jó a fősuliban/egyetemben, nem?
  • Takezó
    :) gratula, hát remélem majd nekem is hasonló eredményeim lesznek..
  • Takezó
    persze, hogy rengetegen mondátk, de sztem ez tényleg tanárfüggő... nah mondjuk attól tényleg azé annyira nem tartok...
  • Takezó
    bazz, most fogok érettségizni és nagoyn keveset tanulok. Átlagom 3,6 körül van. Főleg a töritől parázok, mert az qrva nehéz, főleg mert az érettségiztetőtől függ a jegy és a sulimban a tanárok patkányok... Hát a felvételi meg még viccesebb lesz, mivel matekból kéne és annyira nem megy...
  • Sephi
    Hehh ne hidd el.

Egy vers ellemzest kaptam es egy novella elbeszelest.

Reggel 4-kor keltem es elolvastam vagy 20 ellemzest es azok kozott volt az egyik.

Jo bevallom magan orakra is jartam de ott csak alapot tanultam.
  • Tuvok #30
    Egy szót nem tanultam sose semmire, még az érettségire se, és 3-as, 4-es körül lett.
    Az egész annyi volt, hogy hidegvérrel odamentem (igaz nem szoktam magam idegelni soha semmin), addig rizsáztam, míg azt nem mondta az elnök, hogy ok kösz. 1-2 emberkét majd megesz az ideg, főleg a lányokat, én megittam 1 bögre kávét, aztán azt mondtam, hogy úgyis sikerül, mi a francot parázzak rajta, és így is lett.
    Ja, sose buktam semmiből, igaz 1-2-szer volt kegyelemkettesem.
    Szvsz órán oda kell figyelni, meg kifogni pár normális tanárt. A meló, na az már gázos...
  • Carlos
    Végülis...
  • FtranX
    azért jobb, ha meg van az egészséges aggódás, mert akkor tanul is rá valamit az ember. nem?
  • Carlos
    Énis paráztam akkor.
    Utólag visszagondolva könnyű volt!
  • Bandew
    Az lehet, de az érettségi előtt te id görcsölni fogsz, hiába mondja mindenki, hogy könnyű.
  • FtranX
    ez igaz lehet, mert mindig azon veszem magam észre, hogy valami géppel kapcsolatos dologra gondolok.
  • hen-tes
    hát én még soha a büdös életbe nem tanultam órákra
    ez most komoly
    nem tom, de vlaogy soha nem kötött le :D
    általános első óta abba hagytam a tanulást, (ott nem kellet)
    azóta se tanulok :D
    most középsuliba járok kb 3,6-9-es átlaggal
    bár lehet ogy a helyes írásomon megláccik
  • Adam II
    felesleges időtöltés de lehet ,hogy megéri
  • The Garrett
    ez a koncentrálási hiány a sok gépezésből fakad. ezt ÉN mondom!
    saját keserű tapasztalatok után.. és ahogy elnézem nem vagyok egyedül :P
  • Bandew
    Öcsén nekem is pont ugyanez a gondom!!!
    Én eddig se tanultam sokat, de az utobbi időkben már SEMMIT! Ha tudom, hogy holnap felelek, és azt is tudom miből, akkor is szarok rá tanulni, és olyankor kimondhatatlanul utálom magamat. Nekem is ez az érettségi évem. Az még a furcsa, hogy nem vagyok egyedül. Szinte az összes egykoru ismerősöm mondja, hogy nem tanul mostanában.
    Nem tudom mi ez de remélem k*rvagyorsan elmúlik.
  • Carlos
    HELYES!!!
    Úccse számít semmit!
  • FtranX
    Igen, azt én is tudom, hogy minél tovább halasztom, annál rosszabb, de valahogy ha nincs kedvem tanulni, nem tudok koncentrálni.
    hétfőn vizsgám lesz és még bele se néztem :(
  • Babee
    Sziasztok Skacok! Akinek nehezen megy a tanulás egy tipp: ülj le a fenekedre és tanuld meg minél előbb..ne húzd az időt mert abból sosem lesz tanulás.
    Én azzal spannoltam magam, hogy este nem vagyok hajlandó tanulni, így gyorsan megcsináltam délután amit kellett és utána szabad volt a többi része a napnak. Érettségire sokat tanultam, de nem is bántam. Egyszer kétszer kibírja az ember.
    P.S.: Minél nagyobb utálattal ülsz le a könyvek fölé, annál inkább nem fog menni.

Puszi mindenkinek!
  • Babee
    Sziasztok Skacok! Akinek nehezen megy a tanulás egy tipp: ülj le a fenekedre és tanuld meg minél előbb..ne húzd az időt mert abból sosem lesz tanulni.
    Én azzal spannoltam magam, hogy este nem vagyok hajlandó tanulni, így gyorsan megcsináltam délután amit kellett és utána szabad volt a többi része a napnak. Érettségire sokat tanultam, de nem is bántam. Egyszer kétszer kibírja az ember.
    P.S.: Minél nagyobb utálattal ülsz le a könyvek fölé, annál inkább nem fog menni.

Puszi mindenkinek!
  • [Walaki]D`Lair
    Hmm...Nekem a jövő hét csütörtöktől kezdődőleg lesznek a kisérettségieim és most kezdek el tanulni...matek-magyar-töri...no para...
  • 0ppika
    Nem rád értettem.
  • Carlos
    Én nem kamuztam!
    Bár olyan is lett az érettségim... :)
  • OPM
    nemtom, nekem pont ellenkezőleg vannak a dolgok :)
    1-2 nappal elötte már tanulnom kell egy nagydolgozatra, mert rövidtávon elég xar a memóriám
    ha pl a tanár felad egy verset 90%, hogy nem sikerül másnapra megtanulnom, akármennyire is szeretném, de ha 2 nappal elötte is átolvasgatom és elkezdem tanulgatni, akkor simán m1
  • 0ppika
    Egyéb jótanács és hihetőbb mesék???
    Ja én meg "éreccségire" 5 percel előtte kezdtem tanulni és hatos lett.
  • Carlos
    Szerencsés vagy, hogy ilyen jó az agyad!
    Valaki meg csak magolni tud!
  • Sephi
    En mindig is par oravval a vizsga elott tanultam. Soha nem birtam elotte. Amikor a szobelim volt az erettsegin akkor 4 oraval elotte kezdtem el tanulni es 5 -osom lett :)

Engem ha odarak valaki tanulni evkozben akkor en nem fogok :) Amikor tudom hogy vizsga van masnap akkor esetleg leulok tanulni maskor nem. De mindig is jo jegyeim vannak es jo tanulo vagyok de soha nem tanulok elore :) Mindig akkor amikor az utso pillanatok vannak :)
  • Trade
    navisszamentem tanulni
  • Trade
    A törit én is nagyon szeretem.Most éppen irodalom és nyelvtan van előttem
  • Carlos
    Éreccségire tanulni?
    Aranyos. Énis parzátam. A törüt tanultam, mert szerettem.
    Matekra egy kis gyakorlás és kész. Nyelv, arra sem lehet. Azt vagy vágod, vagy nem.
    Magyar: ha nem ilyen irányba akarsz továbbhaladni, akkor tanulj egy kicsit az írásbelire, hogy emglegyen a hármas. Aztán ha megvan, akkor szard le a szóbelit, mert ha fásítasz, még mindig megvan a kettes.
    Más fontos asszem nincs is nagyon!
  • Trade
    szerintem nem a fáradtságal van a baj.
  • HuAn82
    Kezd azzal, hogy nem nyitsz több topikot. Aztán 1-2 Red Bull és hajrá a könyvek!
  • Trade
    Segítség!!!
    Lusta vagyok tanulni!EZ idáig jó tanuló voltam.De az utóbbi időben elszoktam tőle.Szerencsére a jegyeimen mégnemlátszik meg.
    Előttem a tanulnivaló és csak TVzekk közben.Ma felkeltem 8 körül hogy ma legalább 12 óráttanulok.Hát vhogy nem jött össze már 7 óra majdnem és nem tanultam semmit!
    Ösztönözzetek vmivel mert ráadásul most fogok érettségizni!
    Van másnak hasonló gondja?
  • Carlos
    Amúgy énis, de majd muszáj lesz szeptembertől!
  • Carlos
    Az kell!