327
Lusta vagyok tanulni.
  • PResident Evil
    LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ezzen bazzegh a sírba teszel, nemhogy bíztatnál... tudod hányszor hallottam ezt ? a könyökömön jön ki !!! [öklendez]
  • Trade
    na ez hatott!
  • Trade
    Gyerünk PResident Evil tanulni!
    Olvasd a könyvet rajtad a családod szeme!A szüleid gyereke(te!)most fgo érettségizni hamarosan meg kell mutatnod nekik!Akor büszkéklesznek rád
  • Trade
    biztassuk már egymást!
    Én a gépet ki tudom kapcsolna de a TV-t nem
  • PResident Evil
    nekem a tanár egy oldal (és ezek csak címek voltak) olvasni valót írt fel, szal ki kéne ovlasni.. kábé 1000 oldalt... 2 nap alatt !!!
  • Trade
    félek hogy a holnapinap is ilyen hamar elszáll!
    Aztánmár vasárnap!
  • Trade
    nem bírom kikapcsolni és a könyvet/füzetet olvasni
  • PResident Evil
    meg prog matekból is lesz szép számon kérés... bazzmeg... tanulni kell !!!
  • Trade
    szóval most még csak a magyar volt a terítéken.2 hét alatt még azt se néztem át.A "tünetek" ugyanezek voltak
  • Trade
    ne is mond
  • PResident Evil
    nemtom, de nem itt kéne elbaszni az életem :P szal holnap tanulás lesz.. keményen... matekból harcos vagyok ! :DDD
  • Trade
    Elmúlt 1 és nem tanultam semmit.Csak ültem a TV előtt is kapcsolgattam,keresni akartam vmi jó műsort de nem találtam
    kikapcsolna meg nem bírtam
  • PResident Evil
    :)))
  • Buddy
    be is fordulnék, ha mindet kéne tudni az államvizsgán
  • PResident Evil
    tedd össze a két kezed és imátkozz... de remélem az élet később jól megszopat !
  • Calver
    <- ez lemaradt
  • Calver
    szókimondás rulez
  • Cracker-kölyök
    ez van.
  • PResident Evil
    röhejes és szánalmas !
  • Takezó
    ...és mások meg miattad nem szarul magukat, akkor nem gond...
  • Takezó
    igen, én is kb erre gondoltam :)
  • OPM
    ha te így jó érzed magad...
  • Calver
    sztem inkább az hogy az írásod alapján egy kis patkánynak tünsz.
  • Takezó
    nem, nem az... az, hogy esetleg mások miattad érzik kevésbé jól magukat.
  • Kandurex
    szép
  • Cracker-kölyök
    bocs de nem értem. elszomorító , hogy jól érzem magam a suliban?
  • Takezó
    "többet nem irok most. Amúgy egyész jól érzem magam a gimimben. eléggé nagy híre van a családomnak a városomban úgyh hogy ahogy bementem a suliba 5-6 izomcsávó odajött hozzám és mondta hogy bármikor megvéd ha gond van. 165centi vagyok de az osztálytársaim szinte rettegnek tőlem , már az 1. nap felgyújtottam a kukát a az ofőnél meg prótekcióm van. az igazgatóhoz meg minden hétvégén járok,nem kamu rokonság ugye.szal tök cool" pontosabban erre
  • Takezó
    Inkább a végére... az ismeretséges dologra
  • Cracker-kölyök
    Mármint arra gondolsz ,hogy nem tanulok?
  • Takezó
    nem a neveddel van gond, hanem azzal, amit mondtál. Legalábbis nagyon remélem, hogy kamuztál, mert ha igaz, qrva elszomroító...
  • Cracker-kölyök
    valami gond van a nevemmel Mr Takezó???
  • PResident Evil
    ööö én is most érettségizek, és ha 4 év alatt cirka 5 óránál továbbb tanultam, akkor sokoat mondok... de ez meg is láccik a jegyeimen :)
  • Takezó
    cracker-kölyök... aha ;)
  • Cracker-kölyök
    Persze rendes gimibe, MO-n a gimik köszött benn van az első 30-ba.
  • OPM
    :DD

biztos, hogy Gimibe jársz? :) Én szakmunkásból hallok ilyan dolgokat
  • Cracker-kölyök
    bocs a hosszúságért.
  • Cracker-kölyök
    Csumikázok mindenkit!
    Én most vagyok 1.-ös egy helyi Gimiben.
    főleg Magyarból , de másból se nevetségesen nem tanulok semmit.
    hadd meséljek pár dologot ami eddig történt magyaron:
    Mondja a tanár hogy röpdoli lesz. én természetesen nem tanumltam semmit. nem is írtam semmit a lapomra. a végén meg azt mondja aggyuk be aki nem adja be azé autamitkusan 1-es. NA monsom mind1-mind1 alapon nem adtam be a dogám. köv. óra. megírtam szépen rá a dogát pontok alárírás meg ráírtam egy szép kövér 5-öst. Na most jön a poén. Oda kellett vinni a tanári asztalhoz a dogákat, odavittem és GONDOLKODÁS NÉLKÜL BEÍRTA A NAPLÓBA AZ 5-ÖSÖMET!!! nem tom vhagy megéreztm hogy nem számolja össze és tök jó bejött.
    ja , felelés: az 1 . padba ülök a tanárral szemben.
    Én felelek , hoszasan kérdezget válaszok nélkül.Mondja nekem: Legalább azt mond meg mit tanulunk. Tippelek: Sheakspeare? (az ókori irodalmat tanultuk mint később kiderült.) már majdnem behúzta a karót mikor a amint ismeretes mind1-mind1 alapon kihúztam 2kézzel kúrva feltünően a a padtársam füzetét (én nem irok semmit) SZINTE OLVASTAM úgy mondtam neki a témát!3-4edett kaptam.
    többet nem irok most. Amúgy egyész jól érzem magam a gimimben. eléggé nagy híre van a családomnak a városomban úgyh hogy ahogy bementem a suliba 5-6 izomcsávó odajött hozzám és mondta hogy bármikor megvéd ha gond van. 165centi vagyok de az osztálytársaim szinte rettegnek tőlem , már az 1. nap felgyújtottam a kukát a az ofőnél meg prótekcióm van. az igazgatóhoz meg minden hétvégén járok,nem kamu rokonság ugye.szal tök cool
  • Takezó
    meg legalább szüleim addig is eltartanak ;)
  • Takezó
    :))) aha, sztem is fogok felvételizni
  • Takezó
    nem tom én tanulhatok 2 éves képzésen is számalkon, meg diplomáson is másutt... azon gondolkozom, hogy megéri-e elcsesznem még éveket..