Tanulás
← ElőzőOldal 7 / 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hmm...Nekem a jövõ hét csütörtöktõl kezdõdõleg lesznek a kisérettségieim és most kezdek el tanulni...matek-magyar-töri...no para...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
nemtom, nekem pont ellenkezõleg vannak a dolgok 😊
1-2 nappal elötte már tanulnom kell egy nagydolgozatra, mert rövidtávon elég xar a memóriám
ha pl a tanár felad egy verset 90%, hogy nem sikerül másnapra megtanulnom, akármennyire is szeretném, de ha 2 nappal elötte is átolvasgatom és elkezdem tanulgatni, akkor simán m1
1-2 nappal elötte már tanulnom kell egy nagydolgozatra, mert rövidtávon elég xar a memóriám
ha pl a tanár felad egy verset 90%, hogy nem sikerül másnapra megtanulnom, akármennyire is szeretném, de ha 2 nappal elötte is átolvasgatom és elkezdem tanulgatni, akkor simán m1
Egyéb jótanács és hihetõbb mesék???
Ja én meg "éreccségire" 5 percel elõtte kezdtem tanulni és hatos lett.

Ja én meg "éreccségire" 5 percel elõtte kezdtem tanulni és hatos lett.

http://epica.nl
En mindig is par oravval a vizsga elott tanultam. Soha nem birtam elotte. Amikor a szobelim volt az erettsegin akkor 4 oraval elotte kezdtem el tanulni es 5 -osom lett 😊
Engem ha odarak valaki tanulni evkozben akkor en nem fogok 😊 Amikor tudom hogy vizsga van masnap akkor esetleg leulok tanulni maskor nem. De mindig is jo jegyeim vannak es jo tanulo vagyok de soha nem tanulok elore 😊 Mindig akkor amikor az utso pillanatok vannak 😊
Engem ha odarak valaki tanulni evkozben akkor en nem fogok 😊 Amikor tudom hogy vizsga van masnap akkor esetleg leulok tanulni maskor nem. De mindig is jo jegyeim vannak es jo tanulo vagyok de soha nem tanulok elore 😊 Mindig akkor amikor az utso pillanatok vannak 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Éreccségire tanulni?
Aranyos. Énis parzátam. A törüt tanultam, mert szerettem.
Matekra egy kis gyakorlás és kész. Nyelv, arra sem lehet. Azt vagy vágod, vagy nem.
Magyar: ha nem ilyen irányba akarsz továbbhaladni, akkor tanulj egy kicsit az írásbelire, hogy emglegyen a hármas. Aztán ha megvan, akkor szard le a szóbelit, mert ha fásítasz, még mindig megvan a kettes.
Más fontos asszem nincs is nagyon!
Aranyos. Énis parzátam. A törüt tanultam, mert szerettem.
Matekra egy kis gyakorlás és kész. Nyelv, arra sem lehet. Azt vagy vágod, vagy nem.
Magyar: ha nem ilyen irányba akarsz továbbhaladni, akkor tanulj egy kicsit az írásbelire, hogy emglegyen a hármas. Aztán ha megvan, akkor szard le a szóbelit, mert ha fásítasz, még mindig megvan a kettes.
Más fontos asszem nincs is nagyon!
Þór vígi þessi rúnar
Kezd azzal, hogy nem nyitsz több topikot. Aztán 1-2 Red Bull és hajrá a könyvek!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Segítség!!!
Lusta vagyok tanulni!EZ idáig jó tanuló voltam.De az utóbbi idõben elszoktam tõle.Szerencsére a jegyeimen mégnemlátszik meg.
Elõttem a tanulnivaló és csak TVzekk közben.Ma felkeltem 8 körül hogy ma legalább 12 óráttanulok.Hát vhogy nem jött össze már 7 óra majdnem és nem tanultam semmit!
Ösztönözzetek vmivel mert ráadásul most fogok érettségizni!
Van másnak hasonló gondja?
Lusta vagyok tanulni!EZ idáig jó tanuló voltam.De az utóbbi idõben elszoktam tõle.Szerencsére a jegyeimen mégnemlátszik meg.
Elõttem a tanulnivaló és csak TVzekk közben.Ma felkeltem 8 körül hogy ma legalább 12 óráttanulok.Hát vhogy nem jött össze már 7 óra majdnem és nem tanultam semmit!
Ösztönözzetek vmivel mert ráadásul most fogok érettségizni!
Van másnak hasonló gondja?
← ElőzőOldal 7 / 7