327
Lusta vagyok tanulni.
-
#85 LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezzen bazzegh a sírba teszel, nemhogy bíztatnál... tudod hányszor hallottam ezt ? a könyökömön jön ki !!! [öklendez] -
#84 na ez hatott! -
#83 Gyerünk PResident Evil tanulni!
Olvasd a könyvet rajtad a családod szeme!A szüleid gyereke(te!)most fgo érettségizni hamarosan meg kell mutatnod nekik!Akor büszkéklesznek rád
-
#82 biztassuk már egymást!
Én a gépet ki tudom kapcsolna de a TV-t nem -
#81 nekem a tanár egy oldal (és ezek csak címek voltak) olvasni valót írt fel, szal ki kéne ovlasni.. kábé 1000 oldalt... 2 nap alatt !!! -
#80 félek hogy a holnapinap is ilyen hamar elszáll!
Aztánmár vasárnap! -
#79 nem bírom kikapcsolni és a könyvet/füzetet olvasni -
#78 meg prog matekból is lesz szép számon kérés... bazzmeg... tanulni kell !!! -
#77 szóval most még csak a magyar volt a terítéken.2 hét alatt még azt se néztem át.A "tünetek" ugyanezek voltak -
#76 ne is mond -
#75 nemtom, de nem itt kéne elbaszni az életem :P szal holnap tanulás lesz.. keményen... matekból harcos vagyok ! :DDD -
#74 Elmúlt 1 és nem tanultam semmit.Csak ültem a TV előtt is kapcsolgattam,keresni akartam vmi jó műsort de nem találtam
kikapcsolna meg nem bírtam -
#73 :))) -
#71 be is fordulnék, ha mindet kéne tudni az államvizsgán -
#70 tedd össze a két kezed és imátkozz... de remélem az élet később jól megszopat ! -
#69 <- ez lemaradt -
#68 szókimondás rulez -
#67 ez van. -
#66 röhejes és szánalmas ! -
Takezó #65 ...és mások meg miattad nem szarul magukat, akkor nem gond... -
Takezó #64 igen, én is kb erre gondoltam :) -
OPM #63 ha te így jó érzed magad... -
#62 sztem inkább az hogy az írásod alapján egy kis patkánynak tünsz. -
Takezó #61 nem, nem az... az, hogy esetleg mások miattad érzik kevésbé jól magukat. -
#60 szép -
#59 bocs de nem értem. elszomorító , hogy jól érzem magam a suliban? -
Takezó #58 "többet nem irok most. Amúgy egyész jól érzem magam a gimimben. eléggé nagy híre van a családomnak a városomban úgyh hogy ahogy bementem a suliba 5-6 izomcsávó odajött hozzám és mondta hogy bármikor megvéd ha gond van. 165centi vagyok de az osztálytársaim szinte rettegnek tőlem , már az 1. nap felgyújtottam a kukát a az ofőnél meg prótekcióm van. az igazgatóhoz meg minden hétvégén járok,nem kamu rokonság ugye.szal tök cool" pontosabban erre -
Takezó #57 Inkább a végére... az ismeretséges dologra -
#56 Mármint arra gondolsz ,hogy nem tanulok? -
Takezó #55 nem a neveddel van gond, hanem azzal, amit mondtál. Legalábbis nagyon remélem, hogy kamuztál, mert ha igaz, qrva elszomroító... -
#54 valami gond van a nevemmel Mr Takezó??? -
#52 ööö én is most érettségizek, és ha 4 év alatt cirka 5 óránál továbbb tanultam, akkor sokoat mondok... de ez meg is láccik a jegyeimen :) -
Takezó #51 cracker-kölyök... aha ;) -
#50 Persze rendes gimibe, MO-n a gimik köszött benn van az első 30-ba. -
OPM #49 :DD
biztos, hogy Gimibe jársz? :) Én szakmunkásból hallok ilyan dolgokat -
#48 bocs a hosszúságért. -
#46 Csumikázok mindenkit!
Én most vagyok 1.-ös egy helyi Gimiben.
főleg Magyarból , de másból se nevetségesen nem tanulok semmit.
hadd meséljek pár dologot ami eddig történt magyaron:
Mondja a tanár hogy röpdoli lesz. én természetesen nem tanumltam semmit. nem is írtam semmit a lapomra. a végén meg azt mondja aggyuk be aki nem adja be azé autamitkusan 1-es. NA monsom mind1-mind1 alapon nem adtam be a dogám. köv. óra. megírtam szépen rá a dogát pontok alárírás meg ráírtam egy szép kövér 5-öst. Na most jön a poén. Oda kellett vinni a tanári asztalhoz a dogákat, odavittem és GONDOLKODÁS NÉLKÜL BEÍRTA A NAPLÓBA AZ 5-ÖSÖMET!!! nem tom vhagy megéreztm hogy nem számolja össze és tök jó bejött.
ja , felelés: az 1 . padba ülök a tanárral szemben.
Én felelek , hoszasan kérdezget válaszok nélkül.Mondja nekem: Legalább azt mond meg mit tanulunk. Tippelek: Sheakspeare? (az ókori irodalmat tanultuk mint később kiderült.) már majdnem behúzta a karót mikor a amint ismeretes mind1-mind1 alapon kihúztam 2kézzel kúrva feltünően a a padtársam füzetét (én nem irok semmit) SZINTE OLVASTAM úgy mondtam neki a témát!3-4edett kaptam.
többet nem irok most. Amúgy egyész jól érzem magam a gimimben. eléggé nagy híre van a családomnak a városomban úgyh hogy ahogy bementem a suliba 5-6 izomcsávó odajött hozzám és mondta hogy bármikor megvéd ha gond van. 165centi vagyok de az osztálytársaim szinte rettegnek tőlem , már az 1. nap felgyújtottam a kukát a az ofőnél meg prótekcióm van. az igazgatóhoz meg minden hétvégén járok,nem kamu rokonság ugye.szal tök cool -
Takezó #45 meg legalább szüleim addig is eltartanak ;) -
Takezó #44 :))) aha, sztem is fogok felvételizni -
Takezó #42 nem tom én tanulhatok 2 éves képzésen is számalkon, meg diplomáson is másutt... azon gondolkozom, hogy megéri-e elcsesznem még éveket..