Tanulás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kikapcsolna meg nem bírtam
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
"The trees move. Do you not see it?"
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

biztos, hogy Gimibe jársz? 😊 Én szakmunkásból hallok ilyan dolgokat
Én most vagyok 1.-ös egy helyi Gimiben.
fõleg Magyarból , de másból se nevetségesen nem tanulok semmit.
hadd meséljek pár dologot ami eddig történt magyaron:
Mondja a tanár hogy röpdoli lesz. én természetesen nem tanumltam semmit. nem is írtam semmit a lapomra. a végén meg azt mondja aggyuk be aki nem adja be azé autamitkusan 1-es. NA monsom mind1-mind1 alapon nem adtam be a dogám. köv. óra. megírtam szépen rá a dogát pontok alárírás meg ráírtam egy szép kövér 5-öst. Na most jön a poén. Oda kellett vinni a tanári asztalhoz a dogákat, odavittem és GONDOLKODÁS NÉLKÜL BEÍRTA A NAPLÓBA AZ 5-ÖSÖMET!!! nem tom vhagy megéreztm hogy nem számolja össze és tök jó bejött.
ja , felelés: az 1 . padba ülök a tanárral szemben.
Én felelek , hoszasan kérdezget válaszok nélkül.Mondja nekem: Legalább azt mond meg mit tanulunk. Tippelek: Sheakspeare? (az ókori irodalmat tanultuk mint késõbb kiderült.) már majdnem behúzta a karót mikor a amint ismeretes mind1-mind1 alapon kihúztam 2kézzel kúrva feltünõen a a padtársam füzetét (én nem irok semmit) SZINTE OLVASTAM úgy mondtam neki a témát!3-4edett kaptam.
többet nem irok most. Amúgy egyész jól érzem magam a gimimben. eléggé nagy híre van a családomnak a városomban úgyh hogy ahogy bementem a suliba 5-6 izomcsávó odajött hozzám és mondta hogy bármikor megvéd ha gond van. 165centi vagyok de az osztálytársaim szinte rettegnek tõlem , már az 1. nap felgyújtottam a kukát a az ofõnél meg prótekcióm van. az igazgatóhoz meg minden hétvégén járok,nem kamu rokonság ugye.szal tök cool
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Egy vers ellemzest kaptam es egy novella elbeszelest.
Reggel 4-kor keltem es elolvastam vagy 20 ellemzest es azok kozott volt az egyik.
Jo bevallom magan orakra is jartam de ott csak alapot tanultam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az egész annyi volt, hogy hidegvérrel odamentem (igaz nem szoktam magam idegelni soha semmin), addig rizsáztam, míg azt nem mondta az elnök, hogy ok kösz. 1-2 emberkét majd megesz az ideg, fõleg a lányokat, én megittam 1 bögre kávét, aztán azt mondtam, hogy úgyis sikerül, mi a francot parázzak rajta, és így is lett.
Ja, sose buktam semmibõl, igaz 1-2-szer volt kegyelemkettesem.
Szvsz órán oda kell figyelni, meg kifogni pár normális tanárt. A meló, na az már gázos...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ez most komoly
nem tom, de vlaogy soha nem kötött le 😄
általános elsõ óta abba hagytam a tanulást, (ott nem kellet)
azóta se tanulok 😄
most középsuliba járok kb 3,6-9-es átlaggal
bár lehet ogy a helyes írásomon megláccik

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
saját keserû tapasztalatok után.. és ahogy elnézem nem vagyok egyedül 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Én eddig se tanultam sokat, de az utobbi idõkben már SEMMIT! Ha tudom, hogy holnap felelek, és azt is tudom mibõl, akkor is szarok rá tanulni, és olyankor kimondhatatlanul utálom magamat. Nekem is ez az érettségi évem. Az még a furcsa, hogy nem vagyok egyedül. Szinte az összes egykoru ismerõsöm mondja, hogy nem tanul mostanában.
Nem tudom mi ez de remélem k*rvagyorsan elmúlik.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
hétfõn vizsgám lesz és még bele se néztem 😞
Én azzal spannoltam magam, hogy este nem vagyok hajlandó tanulni, így gyorsan megcsináltam délután amit kellett és utána szabad volt a többi része a napnak. Érettségire sokat tanultam, de nem is bántam. Egyszer kétszer kibírja az ember.
P.S.: Minél nagyobb utálattal ülsz le a könyvek fölé, annál inkább nem fog menni.
Puszi mindenkinek!
Én azzal spannoltam magam, hogy este nem vagyok hajlandó tanulni, így gyorsan megcsináltam délután amit kellett és utána szabad volt a többi része a napnak. Érettségire sokat tanultam, de nem is bántam. Egyszer kétszer kibírja az ember.
P.S.: Minél nagyobb utálattal ülsz le a könyvek fölé, annál inkább nem fog menni.
Puszi mindenkinek!
<- ez lemaradt