327
Lusta vagyok tanulni.
-
#205 ugyanmár... -
#204 hát amit írtál... csakis abból ! -
Takezó #203 jó neked, ez qrva nyomasztó :) -
#202 ááááááá :))))
-
Takezó #201 nem 4.-es vagy igaz? -
#200 én meg kémiából álltam 4/5ödre most meg ?!?
talán lesz egy négyes, de nagyon talán,sztem nem :)
szal kb 2-3 ?
fasztuggya mijen lesz lényeg hogy rontottam :D -
#199 loál :D -
Takezó #198 :) hát bakker engem meg ma kihívott irodalomból a tanár. Rokonok (Móricz) meg Kölcsey és Vörösmarty ;) Hát az elsőt nem olvastam, szal megszoptam. A másikat egész jól tudtam, így kb lesz 2-3-as... az a gyász, hogy eddig színtiszta ötösre álltam :)) -
#197 na szopás...
írtam megin töriből
kémia témazáró
és matek !!
qrva annyukat
holnap laza nap, oszt péntek logás !
tüdőszűrés rulz ! :DD -
Takezó #196 Mé kell csonkagúla képletet tanulni? Benne van a fgvtáblázatban! -
#195 Miből gondolod ezt? -
#194 Ma 2 db vizsgám is volt. 9-től digiális technika, 11-től meg munkajog. A digi szerintem meglesz kettes, a munkajogból meg mehetek szóbelizni. :( -
#193 Hülye fejemmel úgy raktam be egy pszichológia vizsgát, hogy kemény egy napom maradt tanulni rá...
Remélem, nem számítottam el nagyon magam, mert csak most kezdem el megnézni, mi is a féléves anyag :-)) -
#192 tudod mekkora szopás... tanulom a képleteket ezerrel... hátha... :( -
#191 teljes gúla minusz a csonkarésze (két gúla térf-különbsége)
jó kis hárommalosztogatás -
#190 most is tanulok... de ha forumozok akkor reggelig itt ülhetek...
csonka gúla térfogata ? -
#189 sok kis stréber :) -
#188 bazzmeg nagy tanulós gyerek lehetsz, de tisztellek ezért, és jól csinálod ! keep up the good work !!! -
#187 a sors iróniája hogy jövőhéten megírjuk mert még hozzá vesszük a specifikációt és az implementációt... na bumm... -
#186 Nálunk meg állandóan doga, meg ilyenek! Már tele van a hócipőm! 3 év alatt nem tanultam annyit összesen, mint most negyedikbe! ;( -
Takezó #185 Hát nem tom nálunk a 4. nem igazán gáz, majd az érettségi az lesz ;) -
#184 Én most vagyok negyedikes! És én azt mondom, hogy lehet, hogy nem is az érettségi a xar, hanem a negyedik! Mert negyedikbe viszont nagyon sok doga, kisérettségi és ilyen dogák vannak! Szóval ha valaki a negyediket túl éli, akkor lehet, hogy az érettségi már tényleg nem lesz olyan nehéz, bár nem tudom! Én kicsit félek, férfiasan be kell vallanom, tudom, hogy rengeteg múlik a szerencsén. Sajnos nem tartozom a szerencsések közé és félek, hogy vmi olyan témát kapok, amihez nagyon nem tudok hozzászólni?! Angolból már nem kell érettségiznem, nyelvvizsgám megvan! Töritől annyira nem félek, mert a tanár tényleg nagyon rendes! Irodalomtól viszont félek és matektól! Irodalmat nagyon nem szeretem, még egy kötelezőt se olvastam el a négy év alatt! Meg amúgy se vagyok oda az Irodalomért! A nyelvtant még szeretem, attól annyira nem félek, az nem nehéz! Már 16 tételt tudok a 25ból! Nah, majd meglátjuk, hogy mi lesz?! -
elmozo #183 Na végre vmi:) -
#182 huááá!!
ma meg egy 5öst kaptam fizikából ! :DD
de holnap kémia témazáró :((((
az már szar lesz -
elmozo #181 És a programozás elmélet? -
#180 [megbocsájt] -
#179 Jóvanna... nem akartam rosszat -
#178 és azt mondta szünet előtt hogy még egyetlen egy jegyünk lesz félévig... mondom fasza elég lesz 2es is matekból sose voltam penge szal nem is lett volna problem beőle... erre első nap megiratja... há gecc... osztálytársam majdnem lerúgta a tanárt... -
Takezó #177 pedig jó volt :)) -
#176 és bazzegh egész tanárri karral dumáltunk hogy milyen volt a szünet karácsony, szilveszter, erre megyünk matekra és a lap a padon... na ennyit erről... -
#175 hát megbocsásss de ezen nem röhögök most, jó ? -
#174 Utálom az ilyen tanárokat! -
#173 MERT MEGÉRDEMLED! :/ -
#172 -
#171 basszátok meg gecinagy karót írtam ma matekból... basszameg a retkes tanárt... de átbaszott.. elsőr órán megiratta... esélyem se volt... fasza 1.5ös átlag... GG matektanár... -
elmozo #170 Én meg megúsztam a progelm.-et 1Lőre. -
#169 huáá !!
4/5öt kaptam a törire
nem bukok :DD -
#168 A kézzel írott puskából nem lehet biztosnági másolatot készíteni és nem leeht soxorosítani.
Ha számítógéppel csinálod sokkal egyszerűbb dolgod van.
Ha kihagysz valamit, csak be kell szúrni. A nyomtató kissebben és szebben tud írni mint te. :)
-
Takezó #167 :)) okok, inkább csak akkor azzal áltatom magam, hogy tanulok is vele ;) -
elmozo #166 Jajj ez nagyon gyanús szöveg, biztos h ez a te véleményed?
Figyelj ha tanulni akarok akkor megtanulom azt kész még puskát sem kell írni!