327
Lusta vagyok tanulni.
-
#245 Abszolút egyetértünk! -
#244 legközelebb fejts rejtvényt -
#243 Bocsi, de ezt nem tudtam tegnap kihagyni...annyira fáradt voltam, hogy ilyen állatságok jutottak az eszmebe: ) -
#242 ne fárassz :))) -
#241 tanulátl egész nap mint állat, és akko rmég csak 7 perc telt el a napból...nem sokat tanultál :))
Nem csodálom, de azért az egy kicsit erős, hogy "de azé durva volt, 1 napig telefon nélkül". Kérdezem Én, hogy miérT? Nem tudtál vele játszani, vagy mi volt a baj? Nem is értem minek mobiltelefont vinni az iskolába? De lehet, hogy nekem magasak ezek a dolgok.
Na mind1. Azért elégg tudlak sajnálni...hogy egy napig nem volt telefonos és majdnem romba dölt a világ. Én bárcska egy hétre kikapcsolhatnám a telefonomat, és már boldog ember lennék. -
Takezó #240 öcccsém, tudod milyen unalmas a nyelvtanóra???? -
#239 Nincs hát! De a faxé jáccol órán... -
Takezó #238 Bakker tegnap órán játszottam telefonommal, erre a tetves tanár elvette. Ez mégnem lett volna gyász, de óra végén se adta vissza és pénteken akarta csak. Anyám felhívta és végülis ma bemehetett és elhozhatta, de azé durva volt, 1 napig telefon nélkül... Sztem ehhez nincs is joga, de mind1 -
#237 nem mondom mer még nem biztos.. pl holnap írok 4 témazárót LOL és tanultam egész nap mint állat... csak felnézek most is... remélem javítanak valmit a jegyeimen... akkkor majd elmondom -
#236 tavaly hmm. 4.2 körül :))
tehát fél év alatt 1.6 átlagnyit rontottam.
nanemá mostmár megmondhatod az átlagod..
*235: sztem egy pár pohár bor vagy vodka jót tesz mindenképpen az emlékezetednek :))) de szóbeli előtt nehogy gyümölcs hp-t igyál!!!! -
#235 Hali! Én hétfőn vizsgázok kétszer is, és a biztonság kedvéért vettem egy doboz Memolife kapszulát. Ti hallottatok már erről? Télleg jobban fog az agyamtőle? -
#234 én is így jártam... matekból fighter vagyok :D -
#233 és gondolta jól kibasz velem 4. félévben. Én meg tudom merre jár hazaehe ehe -
#232 én összedtudtam volna... CSAK AZ A G**** tanárral kölcsönös nemszeretjük egymást szerződést kötöttünk kb tavaly :P -
#231 nemigaz hogy egy kettest nem tudsz osszeszedni:) az mar tenyleg butasag es nem nem tanulas -
#230 hát nekem is 3.6-7
amit erősen leront a matek bukta :P -
#229 tavaly felev es evege 3,5 korul, mostani felev is. igazabol az agaz, hogy ami fontos abbol jo vagyok, a tobbibol meg leszarom -
[Walaki]D`Lair #228 tavaly félév: 2.74
tavaly évvége: 4.3
idei félév: 3.8 körül... -
Takezó #227 hmmmmm az jó -
#226 de rossz lehet neked, annyit szopni
bar a vegen tuti profi leszel benne
legalabb lany vagy? -
#225 Tele van a tököm a k*rva tanulással! Holnap B Tételekből írunk (töri)! Tele van a kukim már a félévvel, minden tanár csak szopat! ;( -
#224 De... -
#223 elmúlt félév: 4,71
azelőtti: 5,00
azelőtti: 4,79
-
Takezó #222 nekem olyan 3.5... -
[Walaki]D`Lair #221 Hova jársz te suliba? -
#220 nema te átlagoddal van a baj... hanem az enyémmel :( -
#219 .. miért? sztem nem rossz :DDD
viszont innentől 20 nap szünetem van :)) -
#218 ehh... nemszólok semmit ! -
#217 kiszámoltam: súlyozott átlagom 2.8 :DDD -
#216 félév milyen lesz ? -
#215 Azért nem esik annyira nehezedre, ugye? Vagy igen? -
#214 na mi a helyzet ? -
#213 Olyan mintha energiatúltengésed lenne, szerintem szokj le róla mert idegesítő egy 4 sornál több irományodat elolvasni. -
#212 Én mindig azt szoktam tenni, nem tudom, hogy miért! :) -
#211 áhhh hagyjuk !!! -
#210 Nem sok a felkiáltójel az írásaidban? -
#209 Mégis mi az a miből erre következtetté? :O -
Takezó #208 hidd el, legalábbis engem qrvára nyomaszt az, hogy pár hónap és ott fogok állni meg ülni az érettségin -
Takezó #207 :))) mé vagyok én stréber köcsög a 3.8-as átlagommal??? -
#206 stréber köcsögök. szopizzátok a tanárokat, mi?