Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd a 30000-nél!<#mf1>#mf1><#wink>#wink>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Ja, viszont a Humbrol még mindig jobb mint a Revell...<#awink>#awink>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Fehérbõl a Humbrol nem a legjobb szerintem, akkor inkább Tamiya. Most, hogy írtad eszembejutott, hogy nekem is kell majd fehér az F-16-hoz...<#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
én Tamiyából olajzöld szprés' festéket használtam csak...1500,- volt egy 100ml-es flaska,de viszont szépen lehetett vele festeni...azzal fújtam le a Tiger I-et ami a gallériámban van!😄 (aminek nyitva van a "motorházteteje")
Nem tudom, feher festeket fenyevenkent hasznalok. (Meg Tamiyat is...Humbrol,Revell,Testors/MMaster,Gunze..de van Tamiya festekem is (bronz, ezust), de mivel metal nem oszt nem szoroz)
És a tamiya milyen? Lehet vele szépen dolgozni, vagy az is ilyen szar gumis, vagy száraz porszerû?
Csak a minõsége érdekelne, ha jó majd beszerzem vhonnan. 😄D valahonnan, na vajon honna? 😄
Csak a minõsége érdekelne, ha jó majd beszerzem vhonnan. 😄D valahonnan, na vajon honna? 😄
Na mégeccer: (csak azé' mer' nics forgalom)
"Valaki nem tud egy fasza fehér festéket?
A fehér tamiya-spray elég jó? Lehet vele szépen dolgozni?"
"Valaki nem tud egy fasza fehér festéket?
A fehér tamiya-spray elég jó? Lehet vele szépen dolgozni?"
Szép nagy lesz!<#eljen>#eljen><#violent>#violent>
Ejj bazzeg...10 percel hazamenetel elott kersz kepet?!
Meg amugy is! vegyel otthonra gepet, meg netet 😛PP
Meg amugy is! vegyel otthonra gepet, meg netet 😛PP
Nem vészes.
Tucc csinálni képet az öntõkeretekrõl ? 😊
(igen,mielött megkérdezed,ami rajta van arról is <#idiota>#idiota> ) 😊
Tucc csinálni képet az öntõkeretekrõl ? 😊
(igen,mielött megkérdezed,ami rajta van arról is <#idiota>#idiota> ) 😊
valaki nem tud egy fasza fehér festéket?
A fehér tamiya-spray elég jó? Lehet vele szépen dolgozni?
A fehér tamiya-spray elég jó? Lehet vele szépen dolgozni?
Hát aláírod, hogy
Bár nehéz lenne ezt belemagyarázni a "minen"-szóba, de hát érdekes nyelv az a német. 😄
Egyébként még egy megoldás:
A konyhában kell makettezni.
Garantáltan csak akkor megy ki oda a nép, ha muszáj. 😄
Bár nehéz lenne ezt belemagyarázni a "minen"-szóba, de hát érdekes nyelv az a német. 😄
Egyébként még egy megoldás:
A konyhában kell makettezni.
Garantáltan csak akkor megy ki oda a nép, ha muszáj. 😄
én vmi olyasmire gondoltam, mint jurassic Parkban van, csak megerõsítve. Mert ha vmit benn hagyott a nõ, nincs az a kerítés ami megállítaná 😄
Háát... vhonnan ismerõs.
Szerencsére a csajos nem lakik velünk (még nem költöztünk össze), de sokat van nálunk. Szóval mikor a család ( mostanában a nagymutter is ott van nálunk hétvégenként) befejezte az ebédet akkor anyuval stereoban mondják 2 percenként, hogy ""Atika" gyere már egyé'" . Hmm... és akkor csinálj vmit.
A csajos meg a vacsoránál váltja a grószmutert.
+ most hogy van idõm bütykölgetni folyamatosan elkések mindenhonnan, ezért is kapok. 😄DDDDDDDD
Szerencsére a csajos nem lakik velünk (még nem költöztünk össze), de sokat van nálunk. Szóval mikor a család ( mostanában a nagymutter is ott van nálunk hétvégenként) befejezte az ebédet akkor anyuval stereoban mondják 2 percenként, hogy ""Atika" gyere már egyé'" . Hmm... és akkor csinálj vmit.
A csajos meg a vacsoránál váltja a grószmutert.
+ most hogy van idõm bütykölgetni folyamatosan elkések mindenhonnan, ezért is kapok. 😄DDDDDDDD
asszony nincs,egyenlõre mutter van...😄DD
mondjuk nincs sok különbség,mert neki is azt mondom mindjárt...aztán félóra múlva kimegyek...<#idiota>#idiota>
mondjuk nincs sok különbség,mert neki is azt mondom mindjárt...aztán félóra múlva kimegyek...<#idiota>#idiota>
Neked az asszony mit szól hozzá, hogy a leves már 3x ehûlr de te még mindíg a pilótafülkét festegeted és 40-edjére is azt mondod mindjárt ? 😊
Nagyon ki van tõle vagy jól viseli?
Nagyon ki van tõle vagy jól viseli?
😄DDDDDDDDDD 😄DDDDD
Csak simán meg kell állapodni vele, mert õ is ember, hogy az az enyém én dolgozom rajta meg fogja értemi... de azért egy magasfesz. kerítés nem árt (úgy padlótól plafonig) a munlkaterület köré! (figyelem kisgyerekeknél is alkalmazható) 😊D DDDD
Csak simán meg kell állapodni vele, mert õ is ember, hogy az az enyém én dolgozom rajta meg fogja értemi... de azért egy magasfesz. kerítés nem árt (úgy padlótól plafonig) a munlkaterület köré! (figyelem kisgyerekeknél is alkalmazható) 😊D DDDD
😄DDDDD
vagy meg kell neki mondani
" ha felmered ragasztani az orrkúpot,akkor letöröm a rózsaszínû korvetted egyik kerekét"<#idiota>#idiota>
vagy meg kell neki mondani
" ha felmered ragasztani az orrkúpot,akkor letöröm a rózsaszínû korvetted egyik kerekét"<#idiota>#idiota>