Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Latod Gero! O nyaralni megy, holott ertelmesebb (hajo) dologra is kolthetne a penzet <#idiota>#idiota>
Egyébként nincs Lfelejtve,csak most....áhhh mit magyarázzak ?
Nyaralást kifizettem,holnap vennem "kell" egy új erõsítõt a régi helyett....stb
<#kuss>#kuss>
Nyaralást kifizettem,holnap vennem "kell" egy új erõsítõt a régi helyett....stb
<#kuss>#kuss>
vegyél hajót tõlem!!!
Kell a lóvé!
Kell a lóvé!
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Anyam hivott az elobb hogy csuklik..lehet befejezni a szidasat <#banplz>#banplz><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
nah jo hat ense gondoltam verkomolyan :D de berakok 1000 kepet aztan elszpemmelitek masik oldalra mindig...
bar ha en meg nem raknak be kepeket megdoglene a topic, mert senki se irna bele<#nevetes1>#nevetes1><#bee1>#bee1><#beka3>#beka3>
bar ha en meg nem raknak be kepeket megdoglene a topic, mert senki se irna bele<#nevetes1>#nevetes1><#bee1>#bee1><#beka3>#beka3>
5 komment = topik szétszpemmelés?:DDDD
és amikor germán vs japó autó napot tartottunk?:DD
és amikor germán vs japó autó napot tartottunk?:DD
::::::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
<#wilting>#wilting><#idiota>#idiota><#wilting>#wilting><#idiota>#idiota><#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
<#wilting>#wilting><#idiota>#idiota><#wilting>#wilting><#idiota>#idiota><#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
Fény a sötétségben: sajtos gyros.
Egy gyorskajáldában hallottuk a haverral. A kolbászos fagyi az saját találmány.
Egy gyorskajáldában hallottuk a haverral. A kolbászos fagyi az saját találmány.
nnnnnnnah!:D
szépek!!!
ami a legjobban tetszik az a
#22022 TigerI
#22025 King Tiger
#22027 Kikötõ
<#merges2>#merges2><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#help>#help>
szépek!!!
ami a legjobban tetszik az a
#22022 TigerI
#22025 King Tiger
#22027 Kikötõ
<#merges2>#merges2><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#help>#help>
bázzz....<#guluszem1>#guluszem1><#zavart1>#zavart1><#csodalk>#csodalk><#eljen>#eljen><#wilting>#wilting>
<#confused>#confused>
En nem irtam Tamiya-rol hogy hol lehet venni, Modell Master-rol es Gunzerol volt szo.
En nem irtam Tamiya-rol hogy hol lehet venni, Modell Master-rol es Gunzerol volt szo.
Nem találom a Tamiya sprayket. vagyzt inkább Gerótól, mert ott áll a raktárban már ki tudja mióta...
Seaweed & Petyus:
ja igen, csak azárt gondoltam mert egy a kasztnijuk, meg minõségre is ott vannak csak a baj az hogy mind a kettõt lehet látni, kapni is csak mind a kettõbõl ugyan az a szín van. Bõr, sand, sötézbarna ocsmányzöld, de fehár sehol. A gunmetaljuk viszont nagyon jó, qrva gyorsan szárad.
ja igen, csak azárt gondoltam mert egy a kasztnijuk, meg minõségre is ott vannak csak a baj az hogy mind a kettõt lehet látni, kapni is csak mind a kettõbõl ugyan az a szín van. Bõr, sand, sötézbarna ocsmányzöld, de fehár sehol. A gunmetaljuk viszont nagyon jó, qrva gyorsan szárad.
Akkor elvileg a Tamiya jó lesz. a humbrol meg a revell az kaki (a fehérjük legalábbis boralmas) Testors-t v. Modellmastert kerestem, de gyatra a színválaszték. A kettõ nem egy cég?