Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Hat jah...akkoriban akar 10 evig is divi volt egy jatek....nem voltnagy valasztek...

Jah megemlekeztek a "toltos" puskara meg a tapadokorongos Colt vadnyugati pisztolyra?! uhhhhh ment a Winetou a tiviben..utana meg voltunk orulve..irany a park...nyilakat csinaltunk...meg a bringasok voltak a covbojok..... :DDDDD

ISTENEM DE JO VOLT GYEREKNEK LENNI :DDDD
kbx
Ja-ja az volt ám a szép gyerekkor!!
De elég viccesen hangzik, hogy ugyan azokon a játékokon nõttünk fel, pedig van azért egy pár év közöttünk!! Ma már ami félévnél idõsebb az szar!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Seaweed
Olyanom volt viszont ;))) Asszem 2 is...milyen muanyag fekete assszem(az elsot elloptak a bringatarolobol, es kaptam egy ujat...)...meg Yugobol kaptam ;)) Az uber volt emlekszem! azzal ha ugyesen hajtottad lehet repeszteni rendesen!
Jah eszembejutott hogy miert nem kaptam soha Moszkvicsot!!! Mert muterom szerint a femlemezzel megvahattam volna magam ha felborulok vele :DDD (hehe hanyszor felborultunk..soha nem vagtam meg magam...bar a terdem, konyokom neha pofazmanyomrol is lement a plezur...de NEM vagytam meg magam! :DDDDD....de ezeket nem lattak...direkt ugy csinaltuk, es ott ahol nem vagyunk a "latomezoben" :DDDD.....ahh gyerekkor...:P)
Fefe
Mi is ugyanígy csináltuk egy idõ után. Ugyanúgy már leért a segge de még bírta a strapát rendesen

kbx
A haveromnak meg pedálos gokartja volt, én meg olyat akartam mindig ;)

Seaweed
Ohhh...felenk amerre laktam gyerekoromban volt par domb..hat kepzelhetitek..hajtani mar nem volt divik..huztuk bringabal meg dombrol le..oszt hadszoljon... :DDD
Volt amelyiknek mar a segge leert a foldre..elobb a lokharitot, majd a fel hatuljat hagytuk el...
De istenem...milyen jokat jatszottunk vele!!!!! (Mocskos rossz kolkok voltunk <#vigyor1>)
kbx
Pontosan nem emléxem már hogy mit csináltam vele, de az tuti hogy a hütõrácsát a lámpákkal együtt levertem:))

Fefe
én sem kaptam meg soha,mindig a szomszédét nyúztuk itt a lakotelepen csak ugy zörgött fõleg a pár haver is hozzánk csapodótt. Asszem akkoriban olyan 4-6 ezer körül volt.

DJ Skyline
én nekem iskerült valahogy kitörnöm a kerekét!<#idiota>

Fefe
<#wow2>

kbx
Én is kivégeztem anno:)))

kbx
Ezt már látam egyszer, ez téleg rablás!!

DJ Skyline
naná...még a fateré volt!:DDD
asszem dudája is volt...jáááj mekkora volt azzal nyomulni a telken!:DDD

Seaweed
hajaj..en is...soha nem kaptam meg! viszont unokatesoimnak (tesverek) 2is volt...
aztan par ev mulva egy orultebb pillanatban ugy leamortizaltuk, hogy "szethulott"...(bosszu edes bosszu <#vigyor1>)
kbx
Hogyne, nekem volt is olyan, szép sötétzöld színû...
Talán még képem is van róla!

DJ Skyline
pfffffffffffffffffffffffffffffff

DJ Skyline
na mind1 itt a T-32-es
nem akarom még1x belinkelgetni!:D

Seaweed
Nah ez tenyleg vicc!
(Ez meg csak reginek se mondhato..sot kozelmultbelinek se! Ez vadi uj keszlet!...es kb 7-8Ft barmelyik makettboltban....ezt az eladot tenyleg lehelet loni, mertez pofatlan!)
Fefe
Ha már egy kicsit nosztalgiázunk akkor emlékszik valaki arra a pedálos moszkvicsra aminek még a lámpái is világítottak? Én meg voltam zavarodva egy olyanért.

DJ Skyline
M4 Sherman Early
("The base kit is the 1/48 Tamiya Sherman with Hauler Photoetch details")

DJ Skyline
Tiger I (Late)

kbx
Faterom hozta valamilyik németországból, a 80-as években...
Ezüst színû volt, asszem fekete ablakokkal és az is zsinórós távirányítós volt!
Apukám majdnem idegbajt kapott amikor szét akartam szedni megnézni hogy mûködik:)) elég drága volt..

DJ Skyline
T-28

kbx
Szerintem ha egy makett szépen van összerakva, az 10K-nál kezdõdik de az még olcsó!! Szerintem nem drága egy 1/24-es autóért 15-20K

Seaweed
Az is remlik :P
Fefe
Na ja végülis kinek a pap kinek a papné. Én biztos nem adnék érte ennyit mégha egyetlen darab. Igen nyílt az eleje, hátulja,ajtaja

kbx
Nekem ilyen autóm nem volt, de M3-as BMW-volt ilyen távirányítós:P

Seaweed
Miert?! Nagyon sok makett van ami eleve 20-30 ezerbe kerul...osszerakatlanul...
(Bar teny hogy inkabb magam rakom ossze, de ez a kep alapjan rendben van, es szerintem a ritkasagabol adodoan megerhet enyit)
Seaweed
Ha jol emlekszem nyilt a motorhatteje meg az ajta...kesz orgazmus volt ez akkoriban :D
Fefe
Igen de azért 30 rókát elkérni egy kicsit dúrva szerintem

Fefe
Ja én is:) Emlékszem még anyám hozta moszkvából az autót,nem bírtam letenni annyit nyúztam

Seaweed
Mondjuk mutass dobozban Csepzont!!! (Ha gyart is valaki, akkor kb enyibe kerul osszerakatléanul) Szerintem ez egyedi....
Fefe
Ja nálam is :)

DJ Skyline
az alsóra biztos,volt hasonló autóm!!:DDD

Seaweed
Volt mind2-m! Az autoval de sokat jatszottam...uhh :))
kbx
Húú, jönnek vissza az emlékek:))

Fefe
Ezekre ki emlékszik? :D

DJ Skyline
thx

kbx
Vizesen!!

Fefe
Van a "gyûjtemény\modellek" és a játék videszoftver között

Seaweed
"Ugyanakkor lop... tehát, na."

Ugye nem arra gondolok amire?! ..es ugye nem boltbol?! Mert igy is ki vannak akadva az eladok hogy mindent elopnak!...es engem aki ugyanacsak hosszu eveket lehuzott a kereskedelemben egy irtozatosan boszit...es utni tudok erte...

<#ejnye1><#ticking><#boxer>
DJ Skyline
melyik részben vannak a makettek azon az oldalon?

Fefe
Itt van az hogy tényleg vannak elég hülyék

DJ Skyline
kimarad!:D

Fefe
<#vigyor>

Seaweed
Szarazon vagy nedvesen? (En mindig vizzel csiszolok 800-tol felfele))
Fefe
LOL ezt 28.500 FT-ért akarja adni

DJ Skyline
megnéztem a póló részleget
ezen a pólón szakadtam a röhögéstõl!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2000,- nem is sok...na elég is az offból!:D

Fefe
Nagyon ott van :D

DJ Skyline
LÁL!:DDDDDDDD