Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Olyan feljegyzések is voltak, hogy a magyar legénység sok esetben verte a német tapasztalt legénységet, mert annyira megedõdtek a sokkal gyengébb magyar harckocsikon :)
I.C.ram
A magyar állam vásárolta meg õket! Mi voltunk az egyetlen ország, aki vásárolt tigrist a németektõl.
Seaweed
"adtak el"... fenet! atadtak magyar kezre...inkabb :D
I.C.ram
Ja ezt a képet találom csak. és igen a tigris is magyar. Látszik, rajta, hogy korai tigris, és gondolom csak korait adtak el exportra.
Seaweed
http://www.fprado.com/armorsite/tigers-02.htm
I.C.ram
Hát szerintem azért pár 88-as lõszer is tud keményet robbani. Szerintem simán letépheti a tetejét, egy belsõ robbanás.
A harckocsizók tuti magyarok. Azt nem tom hogy a tájger is az-e

I.C.ram
Nekem elég lesz képen is :) De sehol nem találok képeket a magyar tigrisrõl, amin felségjelzés is lenne.
Seaweed
En levego fold nem iranyitott raketara tippelnek! az akkori fegyverek kozul en csak ebbol latom azt hogy kepes erre...
I.C.ram
gondolom felrobbantak a lõszerek a tigrisben.
I.C.ram
Itt van az a lövegtorony :)

kbx
Az azért meleg, hogy egy Tigrist igy szétlõnek!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

PrasCo
Úgy tudom, máig vita van azon, hogy mi lõtte ki a Tigrisét (Sör, Firefly, Esetleg levegõ-föld rakéta etc.), de a fénykép (a tájger a tornyát ledobta a robbanás!) eléggé mély benyomást tesz az emberre :)
kbx
Nekem még 3D-s video klipp is van róla<#vigyor>

I.C.ram
Nincs valakinek véletlen képe a magyar tigrisekrõl? minél több szögbõl, ha lehet :)
kbx
Akkor sajtóhibás a könyv...

Woll

kbx
Balra Wittmann, mellette lövésze Baltahsar Wall vagy Woll

kbx
Az-az!
Még fel tudtanm rakni:)

ez ? :)

kbx
Van még egy kép, a gyõzelmi csíkos lövegcsövû tigrisrõl amit mondtam, csak lemerült a gépem:(

Seaweed
Hmm kb ugyanaz van leirva..de a filmben nem volt lanctalpat ert talalatro lszo..uzakifogyast emlegettek...mind1 vegulis.. al enyeg hogy rendesen lepusztitotta a nepet ott akkor...
THX

kbx
Itt van kép

<#worship><#worship><#worship><#worship>

kbx
Kapsz fényképet!
Migyá

Seaweed
Voltak neki vakmero tettei..pl ilyen volt az ardenneki ellentamadasnal az "utlso lehettnel"..hogy senki se vallakozott az elorenyomulo jeknik megfekezesere..erre o ratamadt az uton kozeledo konvolyra amiben rengeteg tank es pancelozott harcjarmu volt. Lement a mezore es oldalrol kb 50 meterrol meglepeteszeruen menetbol (ami nagy szam es 100%-ban a lovegkezelojet dicseri!!!!) kilotte majdnem az egesz elorenyomulo alakulatot az uton (nem szamitottak elleneallasra igy libasorban haladtak)....azutan elfogyott a loszere..visszavonult a telepulesre ott belallt egy helyre ahol epp elfogyott az uzaja is (ugy e akkoriban ebbol volt a legkevesebb)...ezutan othatgytak a tigrist es gyalog menekultek vissza az alakulatukhoz..ezutan kapta meg asszem az x-edik kituntetest..de ezt mar csak posztomusz tudak a nyaka akasztani..mert kozben kifingattak ....
Látom, ahogy szándékozod beszkennelni/gépelni az anyagot

Igen, de azért tudott az a Wittman!

kbx
Csukd be a szemed és kezd el szugerálni!! Érzed már, hogy áramlik az információ!?<#idiota>

kbx
Persze de ez természetes, pl forma-1, Schumaher sehol nem lenne ha nincs mögött AZ A csapat stb...
Mivel Wittmann volt a parancsnok, az õ neve maradt emlékezetes!

Van szkennered ? <#vigyor>

kbx
Nem kis fáradtsággal elõkutattam a Tigrises könyvem, van benne egy oldal Wittmanról, ott azt írja: 8 sherman támad rá, 2-õt kilõtt, 1-et megbénított, a többi 5 meg péppé lõtte! Tülélõk nem voltak! Így azért hõsiesebb a halála:)

Bizony, erre gondolok, a jó csapata nélkûl nem lett volna oly híres és sikeres.

Seaweed
Multkor lattam rola egy dokfilmet! Azert ott rendesen lehamoztak rola a legendakat!...es kiderult ha nincs egy mesteri lovegkezeloje, es nincs egy kivalo soforje, akkor sehol se lett volna, es mar palyafutaa elejen nagy valoszinuseggel az orosz sztyeppeken peppelovik a naci segget! (Igen naci! o bevalottan "hithu" fajgyulolo NACI kutya volt!(bar azt is pedzegettek hogy csak jo agymosast kapott...es vakon hitt a Fhurerben..)) amugy respect azert mert a jo csapatot jol iranyitotta..de ne legendarizaljuk tul!
Glpetyus
Ne gonoszkodj :)

Kb :))
Persze egyedûl Õ sem isten, lövegkezelõje Balthasar

modellmaker
pázdmeg... az ilyet úgy nem szeretem. szegény küzd harcol erre meg szõnyegbomb buzi amik/ruszkik :)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
Egyébként érdekes,hogy nemis harckocsi harcban hunyt el,hanem le-szönyegbombázták....szép.

modellmaker
ok csak kocsit fáradt vok aztán kezd nehezen menni a dolgok megértése. :P

szerk.: LOOL "kocsit" kicsit

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
akkor egy valamihez értett. de ahhoz nagyon. tankot irányítani :)

kbx
Az hogy köze nem volt a lét verzijóhoz.

Glpetyus
Tudom <#hawaii>
Õ volt a harckocsizok Hartmann-ja.

kbx
Lehet külön kapni ilyen kerekeket, max 5K lehet!

modellmaker
ööö és hol itt at átverés??

kbx
Az ezermillió kitüntetése volt, meg rengeteg szövetséges tankot nullázott le!!

kbx
Ezt az átverést!!
Az Academi Early Tigrishez Adtak olyan matricát ami a lövegen fehér csíkokkal jelölte a kilõtt szövetséges tankokat (elég sok csík volt) aztán késõbb rájöttem hogy az Wittman tankja volt!! de én úgy emléxem abban halt meg!!!

Glpetyus
<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>
Az a csávó vmiféle Istenség lehetett.....

Seaweed
Hat ez elnezve maris kiderult hogy mi teszi ki az ar felet! <#wow2>
kbx
Igen + maratás: