Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
http://wwwa.accuweather.com/index-world-forecast.asp?partner=forecastfox&myadc=0&zipcode=EUR;PL;-;KRAKOW;
<#smile>#smile>
(bokj a "15-Day Forecast"-ra az elorejelzesert)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Szerintem hivd fel ezeket az uzleteket (alt az ilyen shopok mogott uzletek vannak), ok biztosan tudnak segiteni az ilyen "szakmai" kerdesekben 😉
TT kisvasút modelleket keresek, nem tudja valaki hol lehet kapni olyat
ahol láttam ott csak OH méretûek vannak, nekem TT kéne
elõre is köszi!
Hogy jon ez most ide?
Amugy Firefox, forecastfox plugin....mutatja az aktualist, az elkovetkezot, es ha tobb erdekel rabokok ahol megnezhetem 1 hetre elore is akar.
lehet úgy csinálom majd meg a merdzsót,hogy világítsanak a lámpái + a taxi genyó is világítson mint a valódi taxikon<#idiota>#idiota>
Te honnan szeded az idõjárás elõrejelzést??
nagyapámnak van vagy 2 bõröndnyi kis elektromos vasútja, nagyon aranyos, már terepasztalt is akartunk építeni de sajnos nincs elég vonat, se sín, se fák, se házak... (és még sorolhatnám)
nem tudja valaki, lehet még ilyeneket kapni valahol? <#confused>#confused>
csak nem tudom minek a papa az ajtóba...kb olyan szerepet tölt be mint egy házörzõ kutya!😄
Pedig ott faszán lehetett parkolni,meg az árúkészlet is QL volt 😊
Amúgy ha jól emlékszem a Kolosy téri boltban volt...de ott már tavasz óta nem jártam
Ezexerint rosszúl emléxem 😊
Bár már vagy 4-5 éve nem ütöttem fel,így nem csoda.
Vki nem tud egy boltot, ahol elõfordulhet egy Nissan Skyline R34?
Megnéztem pesten több helyen, de nem igazán akadtam egyre sem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De akkor neked van boven valasztasi lehetoseged hallod! En mar regen a nyakamba kaptam volna a varost ha pesti lennek...ha masert nem tuti nem!
hat nem csodalom...a toldi meg a tobbi magyar csoda utan szerintem mint a csigalassu messiasra ugy neztek a Tigris-re a magyar bakak 😄DD