Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olympus
második vh.! csak pl. egy olyat szeretnék hogy van egy tank az mind1 milyen majd megnézem és mondjuk nem harc hanem pl. phihenés közben. a személyzet is csinál dolgokat és vannak kis tárgyak!

Divatcsapatok OLÉ!

DJ Skyline
szép!<#eljen>

Seaweed
<#nyes>
Seaweed

DJ Skyline
igen igen nem tûnik túl kicsinek!😊
milyen nagy lenne egy 1/16-os dioráma?<#merges2>
mint egy szoba

Seaweed
A masodik, azaz a T-34/75-os szerintem a Trumpeter 1/16-os keszlete...ha jol megnezed nagyon impozans 😉)
DJ Skyline
bázz ez nem egyszerû!<#merges2><#eljen>

Seaweed
32-es

DJ Skyline
tegnap Fabulisban volt 1/350 Trumpeter anyahajó!<#merges2>
szépek!<#eljen>

Seaweed

Petyus eztfiigyeld!

Seaweed
Van nekem is mind2 "raktaron" 😉)
DJ Skyline
tudom ismerem mind2-t!😊
az egyik kis diorámámat amit csináltam vagy 5-6 éve azt "fûszõnyeggel" borítottam be...

DJ Skyline
na igen,én is tegnap csaptam el 13000Ft-ot...vettem egy CLK DTM Mercit,meg 2 feljavító készletet...az egyiket Shermanhoz,a másikat meg Tigrishez...de viszont így szebb lesz...milyen témájú diorámát akarsz?Második vh,vagy Modern?

Seaweed
Van "szorhato" (ertelem szeruen orlemeny), es teritheto (ez meg mint a szonyeg).
olympus
igen igen csak háát a pénz mert még tanulok szoval havonta max. 10000 Ft-ot tudnék rákölteni egyelõre! és mondjuk ha ténleg szépet akarok akkor az nem olcso!

Divatcsapatok OLÉ!

DJ Skyline
1/35 a jobban elterjedt,1/48 elég ritka asszem...1/72 meg már kicsi,de olcsóbban kilehet belõle jönni!😊
viszont 1/35-ben több cuccot lehet kapni,és részletesebb/látványosabb is mint az 1/72

olympus
tom h. sokat kell vele szenvedni de egy kisebb jelenetet harckocsikkal és katonákkal. 1/48 v. 1/72 es méretben! ahozz kellene a dioráma kellékek!

Divatcsapatok OLÉ!

DJ Skyline
füvet lehet a vasútas boltokban venni(fû por vagy mi),homoknak jó a sima homok,csak ne legyen macskaszaros,meg koszos!😊

DJ Skyline
hát ha megtudja szerezni,akkor igen!
mire gondolsz?autó,hajó,repülõ,harcjármû,stb?

olympus
jah és diorámmához (asszem igy irják)pl. fû kavics homok meg ilyeneket honnan tok beszerezni vagy miként kérdezzek/keressek rá?

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
és tõle lehet venni?

Divatcsapatok OLÉ!

DJ Skyline
ilyenre tervezem a Merci kerekét!😊

DJ Skyline
Geronimo77...egy itteni fórumozó!

olympus
gerotol?

Divatcsapatok OLÉ!

DJ Skyline
Huba u. 6 Békásmegyeren a Fabulis!😊
Sas u. 4 a Parlamenttõl nem messze
Móricz Zsigmond krt. 14 Replica
az a Szentendrei úti bolt jó volt,sokat árult a szemüvegespapa!😊

olympus
Hellosztok!
Én is makettezek mondjuk elég kerzdõ szinten!Eddig ezeket raktam össze:
Hummer katonai(gyártoját már ne mtom);Több fajta repülõt és egy ENSZ-es csapatszállítot az Academy-tol.
A kérdéseim:
- ahol én lakok ott emgszunt a bolt.( Szentedrei uti) szeretném megkérdezni h. hol van még ilyen fajta bolt!? de ne plazalkat mondjatok hanem boltokat mert a plazakban 2x-3x drágább minden!
És h. mit vegyek hogy mondjuk ténleg jol nézzen ki(festés) és mennyibe fog fájni?
kössz a válaszokat

Divatcsapatok OLÉ!

Seaweed
Szep! Ez 1/24-es?! Mert ha igen akkor nekem olyan rez(?)cso kell amibol az elosztofej kabelcsonkjait csinalta!
<#wow2><#wow2><#wow2>

kbx
Szerintem 9-10 ezer körül lesz/van itthon (rég voltam makettboltban) gerotól olcsóbb!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Ez lesz az überfasza!! Nissan Fairlady 240ZG

és ez a makett (z-tune) mennyibe kerül kb?
Még most éppen nem kell, de hamarosan lehet!!!

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kbx
Összerakási útmutatóban le van írva, de szokott tõbb lehetõség is lenni vagy pedig olyanra fested amilyenre akarod!

DJ Skyline
amilyennel akarod

kbx
Anyagát tekintve mûanyag, de ki van dolgova! A akarod ragaszthatsz rá valami kárpit félét, de szerintem festve szebb!

amúgy belül milyen színnel festik? (mint kívül)?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

DJ Skyline
nincs ezt magadnak kell elkészíteni ha kárpitozni akarsz...

DJ Skyline
köszi megpróbálom majd!
kövesd majd figyelemmel!😄

igencsak gondolkozom egy Skyline Z-tunon azért kérdezgetem ezeket.
belül van az ajtóknak vmi kárpit?

kbx
Autónál kasznihoz Tamiya Spray az a legjobb, a tõbbit meg szórópisztolyal festem!

kbx
Köszi!
Egy ötlet vagy tanács féle: A Merci hûtõrácsát az összeállítási útmutató alapján feketére kell festeni belülrõl, csak egy vékony krómcsík látszik minden bordánál! Én úgy festettem, hogy kívül-belül lefestettem feketére, majd kívül sebbenzine fültisztitót végighúzam a bordákon 2-3x amig le nem jött róluk a feket! így gyönyörû lett a végeredmény!! szerintem ennél egyszerûbben és szebben nem lehet azt festeni!

A kissebbek 300 Ft körûl mozognak.
Kezdésnek pedig sztem vegyé legy olcsobb festékszorót, oylan 3000-4000 Ft körülit.
aztán ha már ügyessen bánsz vele, akkor jöhetnek a profibb pisztolyok

és ezek mennyibe kerülnek?
a festékszóróból csak profit érdemes venni?

Én ilyen spayeket nem használtam még, szal nem tom véleményezni.
Én pisztolyba töltött tubusos festéket használok.
iyleneket

egy ilyen jó?

és festék témában: festékszóró vagy csak spray?

Egyszerû pillanatragasztót😊
Én azt használok

és ti milyen ragasztót ajánlotok?
A revell által készített az megteszi?

nem rossz darab, amúgy kösz az infot

DJ Skyline
kbx!
itt van még 2 kép a taxi mercirõl:
1...
2...

DJ Skyline
1 forog,tud kanyarodni(nem mind) de nem tologatós autók
2 nem nehezek
3 igen ragasztani és festeni kell
😊