Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#vigyor1>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Seaweed
"mi az elet ertelme?"

jokerdes....

kicsit drága, egyébként nagyon tetszik

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

miért olyan ritkaság?

pont azt az oldalt nézem:)

Seaweed
Orulj ha kapni lehet...
itt pl
http://modellbolt.hu/
ilyen Tamiya sprayeket hol lehet kapni nagy választékban, és nem a legdrágább helyen?

I.C.ram
ÁÁÁÁÁÁ!!!!! Már csak 2 nap és megjön a csomagom!!!!!! :D Jujj de izgi :)
DJ Skyline
én ötletem volt de kbx is megcsinálja elvileg!:)

Seaweed
B@ssz@ meg! Olyan paras a levego hogy kicsapodott a csoben a viz, pedig ugye a 2.25bar az nem is sok...
Asszem par helyen csiszolhatom fel es fujhatom majd ujra...meg szerencse hogy irto hig festekkel fujtam igy lehellet vekony lett....
olympus
és nem lehet festett katonákat kapni?

Divatcsapatok OLÉ!

Seaweed
Ehh mire kikevertem a masik ket szint a Su-7-re....majdnem elfogyott az osszes frissen vett feher festekem... :D
(Kutyasetatatas, aztan fujom fel a masodik barnat :))
Már azt hittem te csinálod a Mercit!

A taxi változatot ki is fogja csinálni?Kbx?

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Szép a karbonmatrica!

Az az ablak nélküli Nissan viszont elõször fel sem tûnt, csak mikor olvastam a hszeket.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Nekem azért tetszik a Racing Hart, mert olyan nagy pereme van, és az ütõs!<#eljen><#wave>

Egyébként az alapból milyen szímû?

Kis ecsettel 00-ás meg tû ilyesmi.

geronimo77
Azt inkább ecsettel, de ahhoz elég sokféle festék kell. Szerintem kb. 10 féle biztos.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

olympus
katonákat hogy tudok akkor szépen festeni?
mivel és az mennyibe kerül!
köszi!

Divatcsapatok OLÉ!

geronimo77
Hátmégha ha magnézium ötvözetbõl készülne :)

Seaweed
Ahham. Tehat akkor kisszeriaban, vagy hazilag eleg gazos ilyeneket reprozni...
(CnC esztergan tudom hogy siman le tudnam reproztatni..de lenne egy felni ara vagy 5000 pezo..bar az tenyleg aluminium lenne <#felkialtas><#smile>)
Hat igy gaz..foleg ha keveset keszit a gyarto belole...
geronimo77
Nehéz felnit szépen öntetni gyantából. Még a legnagyobb gyártóknak sem megy igazán. A 100 euros mûgyanta autóknak sem az igazi a felnijük.

Seaweed
Mibol tart egy ilyennek a reprodukcioja?!

Arra gondolok hogy ha neked amugy megvanak ezek, nem lehetne e oket mugyantabol reprozni?! (es arulni...biztos lenne ra kereslet!!)
Bar ez rajtad mulik, enbennem csak az 5let tlott fel, olvasvan amit irtal.
I.C.ram
Ugyanilyen motorja van a Skyline GT-R 2000-emnek is :)
I.C.ram
Egyelõre mg semmi, csak jó tudni, hogy van ilyen lehetõség is :)
geronimo77
attól függ melyik gyártótól.
Olyan 2500-3500

DJ Skyline
és mennyibe van egy olyan?

geronimo77
Hát leginkább karbon matricával.

geronimo77
Nagyon sok!! Mert ha még a jobbfajták lennének, de a leggagyibbak. Én a legdrábább legjobb felniket adtam 2500-ért. De ezek a mostaniak csak 2000 és ezek is jók

DJ Skyline
mivel lehet ezt a "karbonos" hatást elérni,ami az ajótkon,meg a mûszerfalon van?
matricával?

DJ Skyline
<#merges2>
az szvsz egy kicsit sok...

DJ Skyline
na ja,de nem a magyar útviszonyokra lett tervezve!:)
döglött galamb/menyét/macska,kátyúk,stb...:)

geronimo77
Csütörtökön voltam a HO-KI makettboltban és majdnem kinevettem a boltosokat amikor a legrusnyább leggagyibb legkisebb (15-16") egyszóval legyszarabb Aoshima felniket 2650 Ft-ért árulják.

geronimo77
Ezzel az autóval úgysem sokan érnek utol. Egyébként a verseny verziónak tényleg nincs ablak hátul

DJ Skyline
nem rossz csak nekem olyan hiányérzetem van,hogy nincsen ott a hátsóablak!:)

geronimo77
Nem rossz

DJ Skyline
nekem a "feketés" belsõ miatt tetszik,de a CE28 sem rossz!<#eljen>

miket építgetsz mostanság?

geronimo77
Az alsóból csak egy van és Elmör már bejelentkezett érte. Le kell boxolnotok kié legyen <#boxer>

Amúgy 2000 mindegyik.

Nem értem miért mindenkinek a Racing Hart tetszik, szerintem a CE28 sokkal jobb.

geronimo77
Nem magam akarom reklámozni de a Tamiya makettek megjelenés után kb. 2-3 hónappal kerünek be az országba. Nekem ált. 1 hét után megvan. Ezért tudom ezt a Z-tunet is adni. Ez ha jól emlékszem júliusi újdonság volt.

DJ Skyline
felni!:)
csak a kép nagy,és ez egy vázlat a painttal!:)
az alsó felni tetszik,mennyibe kerül?

geronimo77
Mi ez az óriáskerék???<#conf><#guluszem1>

Ma jöttek meg az Aoshima legújab felni szettjei. Sajnos régebb készlet csak más színben:

Csak mellékesen jelzem hogy ezek most jöttek ki és néhány üzletben már "nem gyártott" státuszban van. Ez jelzi hogy mennyit gyártanak és hogy mennyire fogy. Viszik õket mint a cukrot.

DJ Skyline
ehhh!<#eljen>
link
link2

Seaweed
boltban?! (videki vagyok, ne engem kerdezz)
DJ Skyline
az a C5-s darab ugye? ami alapból krómozva van!:)

olympus
valaki tudna segíteni?
az lenne a kérdésem h. katonákat festeni hogy kell. tippek&trükköket várnék.
és mivel?

Divatcsapatok OLÉ!

Fefe
Pedig 7 ezerért szinte ingyé van mert ilyet bizti,hogy nem kapsz itthon. Ha esetleg még is amit kétlek akkor az jóval 10 felett lenne.

olympus
és beszerezni hol lehet?

Divatcsapatok OLÉ!

Fefe
napot mindenkinek! <#wave>

Boldog szülinapot MM.

Seaweed
Nem draga teritheto 1-2000 per tekercs, szorhato 3-400 per csomag.
geronimo azt írta hogy 7 ezerért ideadná, de még nem készülök venni ezért, nem kellett

olympus
és ezek mennyibe kerülnek?

Divatcsapatok OLÉ!