Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis beszámoló:
Családi nap, gokartozással...
Az NH Motorsport Egyesület augusztus 28-án rendezte meg gokartozással egybekötött
I. Családi Napját Százhalombattán.
A gokartozáson kívül rengeteg program várta az érdeklõdõket, így a családok minden tagja találhatott számára megfelelõ idõtöltést.
A pálya melletti területen versenyautó-kiállítás fogadta a rendezvény látogatóit.
Köszönjük a reggeli kellemetlen idõjárás ellenére megjelent néhány autóversenyzõnek a részvételt és azt, hogy elhozták autójukat.
A meghívott (és meg is jelent) versenyzõk nagyon lelkesek voltak, sõt, még egy hangulatos gokartozásban is részt vettek.
A kiállítók és autóik a következõk voltak:
Farkas Csaba - Trabant,
Török Miklós - Skoda Felicia,
Lengyel László - Peugeot 306,
Gerencsér Tibor - Mitsubishi Evo VII.
Az autómakett-kiállítást a gokartpálya kiszolgáló épületének emeleti termében rendeztük be.
Mintegy 80 versenyautó és 10 utcai autó makettje volt megtekinthetõ, melyek Barna Róbert, Harsányi Ádám, Németh Zsolt és Németh Gábor gyûjteményének kedvenc darabjai voltak.
A földszinti vitrinben pedig gokart témájú maketteket és játékokat nézhettek meg az érdeklõdõk.
A büfé elõterében gyermekprogramok várták a legkisebbeket.
Puzzle és kártyajátékok, valamint rajzverseny szórakoztatta a gyermekeket a délelõtt folyamán.
Ez idõ alatt a televíziós közvetítésben Talmácsi Gábor futamát is megnézhették a felnõttek.
A délutáni programok közül a hastánc bemutató aratta a legnagyobb közönségsikert, melyet a gokartpálya célegyenesében leterített szõnyegeken mutattak be a lányok.
Fátyoltánc, egyiptomi mulatós és dobszóló volt a repertoáron.
Az eleinte vizes, csúszós aszfalt dél körül teljesen felszáradt, ezért a késõbbi futamokon már folyamatosan javultak az idõeredmények is.
A nézõk külön nõi futamokon is izgulhattak, ahol a hölgyek néha az urakat megszégyenítõ küzdelmeket mutattak be.
A legfiatalabb gokartos a nap folyamán egy 6 éves fiú volt, "legidõsebb" pedig 50 éves, tehát szinte mindenki kipróbálhatta ezt az élményt.
A versenyzõknek talán kicsit szokatlan volt elsõre a gokart viselkedése, mivel más jármûvekhez vannak hozzászokva, de komolyan helytálltak Õk is a 250 méter hosszú aszfaltcsíkon.
Az ismételt gokartozást követõen egy RC bemutatót láthattak a családi nap résztvevõi, mely egy kisebb ütközést követõen a tervezettnél rövidebbre sikerült. Ennek oka egy mûszaki hiba volt, mert a Mitsubishi Evo IV-es futómûve és hajtása megsérült, de addig nem nélkülözte a bemutató a látványos fordulásokat sem.
Köszönjük a részvételt és a sportszerû viselkedést mindenkinek, Szarka Editnek a gyermekprogramok lebonyolítását, Tamás Lacinak a hangosítást, Ujvári Istvánnak az RC bemutatót, valamint a Szahara Táncstúdió tagjainak és Ledényi Timinek a hastánc fellépést!
Külön köszönet a Kesjár Gokartsulinak, hogy alkalmat és helyszínt biztosítottak egy ilyen, talán újdonságnak számító rendezvénynek, ahol a látogatókat (belépõdíj nélkül) különbözõ programok szórakoztatták egész nap.
Reményeink szerint 2006 tavaszán ennek a rendezvénynek lesz folytatása és talán az idõjárás sem szól közbe, így még többen látogatnak el a pályára.
http://nemethdekor.fw.hu
pl ez
Boldog Szülinapot Jagi
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
köszönöm anyukámnak meg apukámnak mert nélkülük nem lehetnék most köztetek (és nem rendelhettem volna Gerotól még 1 Skyline-t 😊 ), de legfõképpen nektek köszönöm a sok segitséget, tanácsot amit kaptam, SG nélkül (természetesen elsõsorban a "makettezés" fórum)nem teljes az életem!
Szóval mégegyszer köszi a jókínánságokat! THX!
VAlaki nem tud Renault Megane II-es makettot?
Én sehol nem találtam.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"Szia!
Köszönjük az észrevételed, igen be tudunk szerezni bármit ami vallejo.!
Ha elég észrevétel gyûlik szept közepéig, hogy lássuk érdekli az embereket, akkor Október elejére megérkeznek a festékek.
„Szóval akit érdekel az dobjon egy e-mailt!” J
Tisztelettel:
Nemes Nagy Sándor
WarGammer Kft"
www.wargammers.hu
Szal akit erdkel irjon mailt.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ez egy 1/48-as P-51D Mustang-hoz tartozó fotómaratás.
ugye a fröccsöntõ technológiából adódóan nem lehet oylan részletesen legyártani egy-két apró alkatrészt. vagy lehet hogy megcsinálják a gyártók de nem a legszebb minõségben. ezek a fotómaratott alkatrészek sokkal részletesebbé teszik az adott makettet. az áruk az kb ugyanott van mint a hozzá tartozó maketté. itt jön a mérlegelés hogy érdemes-e megvenni. sztem ha van rá pénz akkor igen. hihetetlenül fel tudja dobni az összképet. de kezdõ makettezõnek nem javaslom/javasoljuk/javasolják mert elég apró alkatrészek és sok stívás lehet/(van) velük.
Ki kell nyomoznom a termékkódokat viszont a korábbival ellentétben nem kell postázni mert szert tettem egy fõvárosi barátnõre így majd vele vetetem át a cuccost és õ fizet érte vagy átutalok majd kiderül.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
[b]http://www.karaya.ceti.pl//b]
Srácok ebbe a netes vásárlásba én is beszállnék.!
Ok? Jah és lenne megint egy kérdésem:
-Fotomaratás? Ez mire való?
Addig szedegetem össze a szükséges cuccokat.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Csomagolhatod a C-west skylinet, holnap után fizu,<#vigyor>#vigyor> meglepem magam!
Akkor most jöhet a makettezés!
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Még nem bizniszeltünk????
Én úgy emlékeztem hogy már vettél egy autót tõlem.
Én nem leszek itthon szept végén, úgyhogy jobb lenne ha elküldeném. A többit priviben
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Boldog szülestésnapot!!!!!
Ennek a napnak én is örülök, mert átmentem a vizsgámon, szóval még nem rúgnak ki a fõsuliról.<#wave>#wave><#eljen>#eljen>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Tudod a címemet?
Egyébként a múltkor nem biznizeltünk, szóval azért nem emlékszel hogy miként is fizettem. Ha jó lenne neked akkor szeptember végén venném át személyesen a cuccost, én nem sietek és akkor valószínûleg felmegyek Pestre, pénteki nap lenne. De ha neked sûrgõs akkor küldöm a pénzt, csak írd meg, hogy s miként csináljam.
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Köszönjük Jagi<#puszi>#puszi>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
http://www.trumpeter-china.com/