Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az összerakás,v. a fests miatt ne???
ez az elso makettje lenne akkor sztem ne tigrist csináljon szvsz.
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tû az óvszergyárban.
en nem makettezem de az egyik haverom szeretne oszerakni egy tigristankkot. van vhol neten komplett leiras errol? milyent erdemes venni
Na átfestettem a tigrist az elsõ réteggel. Mérföldekkel jobb mint a Modelmaster festék, mámrint a humbrol. Aztán majd holnap felviszem a második réteget is, mert nem fedett be még mindent, de jóval jobban terül, mint a Modelmaster.
elment a kedvem a linkelgetestol...
ez is nagyon jo:
http://making-history.ca/features/british/kirkpatrick_mossie_IV/default.htm
ez is nagyon jo:
http://making-history.ca/features/british/kirkpatrick_mossie_IV/default.htm
s/n 44-13948
tamiya 1/48 scale injected Plastic kit c/w Aires detail set
As Flown by:
Captain Wallace N. Emmer
9th USAAF, 354th Fighter Group 353rd Fighter Squadron, August, 1944

Revell/Monogram 1/48 scale injected Plastic kit
As Flown by:
Major Egmont Prinz zur Lippe-Weissenfeld, Luftwaffe.
March, 1944

Bf 109f-4/trop
hasegawa 1/48 scale injected Plastic kit
c/w Aires cockpit detail set

Szépek. Jó lett a FAQ is.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Mindenesetre hja... ezt fújni kéne.
Sebaj, a foltok kivételével kivitelezhetõ nagyrésze általam is, addig meg majd kitalálok valamit. Az antenna... az antenna wuh, a leszállófényszórón meg erõsen gondolkodom, hogy meg kéne próbálnom nekem is...?
A kabint mindenképp hátrahúzva szeretném, mert az "üvegezés" iszonyat torzít. Csak addig utána kéne néznem, hogy hogy lehetséges kivitelezni azokat a döbbenetes pilótafülkéket. :)
Sebaj, a foltok kivételével kivitelezhetõ nagyrésze általam is, addig meg majd kitalálok valamit. Az antenna... az antenna wuh, a leszállófényszórón meg erõsen gondolkodom, hogy meg kéne próbálnom nekem is...?
A kabint mindenképp hátrahúzva szeretném, mert az "üvegezés" iszonyat torzít. Csak addig utána kéne néznem, hogy hogy lehetséges kivitelezni azokat a döbbenetes pilótafülkéket. :)
Nem értem ,hogy miért nem csinálnak egységes méretarányt. Pl nem leeht egy dioban szerepeltetni egy 1:35ös tankot, meg mondjuk egy BF109-est, mert eltérnek az arányok. Tök logikátlanságnak tartom.
Most jövök neked egy csókkal...
ugyanez van meg kitben, és hasonlót szeretnék elkészíteni. Csak természetesen az általam produkálható minõségben. Ez segíteni fog... köszönet! <#worship>#worship> Plusz a FAQ-ért is! ...oltárra elmelni! <#vigyor5>#vigyor5>
ugyanez van meg kitben, és hasonlót szeretnék elkészíteni. Csak természetesen az általam produkálható minõségben. Ez segíteni fog... köszönet! <#worship>#worship> Plusz a FAQ-ért is! ...oltárra elmelni! <#vigyor5>#vigyor5>
Okok, csak linkeld akkor be azt a képet :)
Gyárthatsz nekem logot, ha van kedved :D Mondjuk egy olyan Metal Slugost, amiben az arab fasz ia tevén megy :)
Már untam, meg hát gyárthatnékom volt :)
Ja Storch-ra gondoltam :D
Leo 35ös??? Akkor szvsz nem túl szép :( Láttam sokkal szebb 35ös Leot.
Leo 35ös??? Akkor szvsz nem túl szép :( Láttam sokkal szebb 35ös Leot.
Tapasztaltam!Majd valahonnan megszerzem!
Kül. Gyõr borzasztó 1 hely!Ahol jártam, mindenhol közölték velem, hogy nincs academy termékük!Italery, revell, Tamya, más meg nemigen van:((
Kül. Gyõr borzasztó 1 hely!Ahol jártam, mindenhol közölték velem, hogy nincs academy termékük!Italery, revell, Tamya, más meg nemigen van:((
De azért nézd meg pontosan, mert Academynek is van pár tigrise, és nem mindegyi kvan kidolgozva belül is.
Az a kettétört hajó nagyon szupi!Ötletes!
Persze a többi is szuper!!
Persze a többi is szuper!!
Egyébként sikeresen kicseréltem Humbrolra a festékeket. 14 Modelmastert 19 Humbrolra, szal a szinskálám is nagyobb :)
Ja meg ugye cigányinvázió van most az utcákon a lomtalanítás miatt, és az egyik az utcán akkorát káromkodott a csajának, hogy a boltban leesett egy doboz a polcról :D
Ja meg ugye cigányinvázió van most az utcákon a lomtalanítás miatt, és az egyik az utcán akkorát káromkodott a csajának, hogy a boltban leesett egy doboz a polcról :D

/080.jpg)