Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ez ha kesz lesz mar nem makett lesz..hanem egy muzeumi targy, egy muremek...egy muvesz keze munkaja!<#worship>#worship>
azt is kinézem belõle,hogy megcsinálja a hajtómûvet mûködõre,utánégetõvel együtt!<#idiota>#idiota>
meg mûködõ katapultülések...<#idiota>#idiota>
meg mûködõ katapultülések...<#idiota>#idiota>
Es még azon felül a martások(nem egy), a száloptika(ahhoz képest már jelképes összeg), esetkeg mûgyanta javítás, vagy mittomén. Egy Lada ára! 😄
Kvíz kérdés =
Meg-e nyeri az összes makettversenyt ?
a.) igen
b.) de
c.) aha
d.) ja
<#idiota>#idiota>
Svajci emailcime van..szal elvileg svajci a muki...gondolom nem keres rosszul! (Mint ahogy svajcban nem is nagyon lehet rosszul keresni...ott a munkanelkuli is 3x-osa az itteni atlagbernek!!!!)
Kulonben ha tippelni kell akkor en azt mondom hogy a faszi ORAS mester!
Kulonben ha tippelni kell akkor en azt mondom hogy a faszi ORAS mester!
mondjuk 1/32-ben nem nehéz,csak ecset,meg kézügyesség kell hozzá!<#idiota>#idiota>
szvsz nem is ecsettel festette fel,hanem tûheggyel vagy valami hasonlóval!<#fejvakaras>#fejvakaras>
szvsz nem is ecsettel festette fel,hanem tûheggyel vagy valami hasonlóval!<#fejvakaras>#fejvakaras>
ehhh mekkora ötlet!
[vevõ az ilyen elmebajos ötletekre!<#idiota>#idiota>
el is képzeltem...egy 1/32-es Dzsoli' Rádzserz' tomcat világító kabinbelsõvel,helyzetjelzõkkel,esetleg "futómûfényszóróval"...<#idiota>#idiota>
😄DD
[vevõ az ilyen elmebajos ötletekre!<#idiota>#idiota>
el is képzeltem...egy 1/32-es Dzsoli' Rádzserz' tomcat világító kabinbelsõvel,helyzetjelzõkkel,esetleg "futómûfényszóróval"...<#idiota>#idiota>
😄DD
..es ez milyen mar?!....ezt mondjuk 1/48-ban vagy 32-ben megcsinalni!!!
http://aircraftresourcecenter.com/Gal4/3901-4000/gal3974_airshow-diorama_Gruben/gal3974.htm
http://aircraftresourcecenter.com/Gal4/3901-4000/gal3974_airshow-diorama_Gruben/gal3974.htm
Elnezegetve a kepeket:
-Hogy urulhet a csaladja hogy otthon bogreben meg mosogatoban csinalgatja a fotomaratasokat... <#smile>#smile>

-Hogy urulhet a csaladja hogy otthon bogreben meg mosogatoban csinalgatja a fotomaratasokat...

Hat enyire reszletezni....khmmm ..mar szerintem a maga oromere csinalja csak...nincs az a foto (beepitve, max csak az "igy keszult sorozat" !!) ami visszaadhatna az egesz lenyeget!

Otletes! (bar en nem igy csinalnam meg..(mar gondolkoztam ilyenen)...Ezek a gepek tokeletesek az en elgondolasomhoz! Feher/szure szal vilagos a szinuk! Ugyanugy mint a talapzat fekete, hatterbe is vagy fekete vagy ekszinkek lapot raknek mint haternek, es a tartorudakat nem atlatszo, hanem a haternek megfelelo fekete vagy kekre festenem...szinte eltunne az egesz es tenyleg ugy nezne ki mintha a gepek repulnenek 😉)