Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
a hiba nalad van!

"ez mi..?"
-ez az:

onlybarca
ez mi mert nekem nem hozza be!?

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tû az óvszergyárban.

Seaweed
Verlindentol?! Viccelsz!? Ez olyan mintha a kereszteny templomban muzulman imam hangja szolna <#idiota><#bee1>
(Amugy van sok ilyen anyagom..de autos nincs...igazabol szerintem ahhoz nem kell....kimegy az ember az utcara es lathatja oket!...mig pl egy IIvh-s/modern cuccot/repuloket/harcjarmuveket nehezen...azoknak kell az ilyen kiadvany, nem az autoknak motoroknak.)
kbx
Ez nem semmi!!! Nagyon szép repülõk!!!!!<#eljen>

Autós nincs????<#zavart1>

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

LSL
Azta mindentit, ezek mekkora profi munkák!!44

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Seaweed
De ha tokeleteset akarsz akkor szoropisztolyal kell csinalnod, massal nem lehet azt a hatast elerni amit a valosagban is festekszoroval csinaltak.. (ecsettel megkozelitoleg max).
Seaweed
Szarul fog esni dea FAQ-ban van asszem 2 cikk is ahol a visszamosas technikajat magyarazzak el. En se tudnam jobban elmagyarazni.
I.C.ram
Terepfoltok festésénél azt hogy tudom megcsinálni, hogy ne legyen olyan kontúros a széle, ha ecsettel festem? Tehát, hogy tényleg folt legyen, és ne paca.
Seaweed
Javitva <#wink>
kbx
Az a baj hogy még úgy sem jeleníti meg, ha még bemásolom a böngészõbe az url címét akkor sem<#nemtudom>

Seaweed
Skyline torold plz a ket hsz-em amiben a kepek nem jelennek meg! (#25316-25317)

kepek jol:

Seaweed
"kep megjelenitese" jobb klick utan...de nem tudtam szal mar mikor kiderult nem tudtam javitani...
kbx
De ezek a piros X-ek a legjobbak :P <#vigyor>

kbx
Wow, szép, csak az a karbonmatrica nagyon gáz!!!

Seaweed
up

kösz

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Seaweed
Munkavedelemi, festek bolt , haztartasi bolt, barkacs aruhazak, szerszambolt...
hol lehet ilyen pár száz forintos pormaszkot kapni???
ugy általánosan gondolom, hogy melyik üzletben?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Glpetyus
kukk ^J^

I.C.ram
Milyen II. VH-s 1:35 cucciad vannak? lehet érdeklene pár dolog.
Jagi
több, vagy 8-10. Asszem.

Jagi
Nem csoda vagy 5 éves... kb. :(

Seaweed
Mostani heller katalogusban nem taltam meg.
Jagi
Én is lepõdtem mikor megláttam. "High-tech concept"... hmm.
Már csak az a kérdés, hogy milyen a kit.

Seaweed
Aham. Erdekes hogy adnak gyarilag hozza maratast meg mas feljavitot....hellertol ez nekem teljesen ujdonsag!
PrasCo
Úgy im állgemejnce tetszik nagyon, sõt, ugyanakkor nem hagyhatom szó nélkül, hogy a szétlõtt lánctalpak valami bõdületesen szarul lettek megvalósítva. Gondolok én arra, hogy randomize itt-ott lógnak (azaz nem lógnak, hanem mereven fekszenek" a futógörgõkön etc.
Jagi
Na ez. Utána néztem egy kicsit, megint benéztem mert a makett csak 1/72.(nagy volt a doboza)
De ez az.

Jagi
Nemtom én sem mertem megvenni. Bár láttam egyet készen, az nem volt rossz, csak az a kérdés mennyit dolgoztak vele,hogy úgy nézzen ki.

Ryleh
Sziasztok!
Költözés során megsérült nagyszámu 2.vh-h 1:35 ös makett hever a padlasomon.Aki kedvet érez a renoválásukhoz,priviben zaklasson....ja!!!nem lovéra hajtok!!!szal nem kell elöre picsogni:)))))Emellett áttértem az 1:72 es történelmi figurakollekciokra..max kiokoskodunk cserealapot:))
általában Tamiya,Dragon,és Italeri cuccok,de szépszámmal vannak Verlinden kittek,kiegészitõk,figurák is....."Természetesen " a német harcjármüvek vannak tulsulyban...bár van más is...cca:35-40 db+kieg.....na!!ennyi:))

Seaweed
Emlekeztek meg? Nemreg volt par kajibaban allo Mig...hat nem is volt egyaltalan messze a valosagtol...

I.C.ram
Téynleg szép!
Seaweed
Bar a Z06 ezzel a felnivel eleg jol mutat:
Seaweed
A makett tenyleg szep...de szerintem van szebb Corvette a C6-nal...
kbx
Na kéremszépen!! Így néz ki a Revell új Corvetje. szvsz szép!

Seaweed
Nah vegre elkeveredtem a "csodalatos" uj plazankba....hat semmi sincs...
Mar ami engem erdkeelne...se egy darab bolt ahol makettet arulnanak ...se semmi...
Van egy muszaki bolt...hat eleg halovany.......bemegyek es kb van 5!! fajta...(marad a net vagy mehetek fel pestre...)
(1 pozitivum hogy van 576 shop...)
MikX
És be is indul a hajtómû... :DD

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Seaweed
Heller <#nemtudom> (nemszeressem)...milyen minoseg az?!
modellmaker
szerintem még a kapcsolók is mûködnek... <#banplz>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jagi
Ja, bocs én voltam a hülye. su-27-et néztem Su7 helyett. (27-es Hellerben van 1/48-as méretarányban kabin + futóakna maratással szép az is.) :)

Seaweed
<#nyes>
DJ Skyline
tudom emlékszem!:)))
qrva jó könyv...tele mellékletekkel meg minden szarral,de gondolom tudod!:))

Seaweed
Jah volt mar, en vettem es ajanlottam <#smile>
Glpetyus
<#wow2><#eljen>

Seaweed
Ezt nem ertem
DJ Skyline
volt már régebben róla szó,de nagyon durva könyv
fater beállított ezzel!<#idiota><#eljen>

Jagi
Melyik, 48-as Heller maratással?

Glpetyus
Ugyanmár :D

Seaweed
Hat ezutan nem is fogom a Su-7 "dobozbol" kabinjat mutogatni az is tuti <#vigyor3>
Jagi
Az felteszem :D