Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tû az óvszergyárban.
(Amugy van sok ilyen anyagom..de autos nincs...igazabol szerintem ahhoz nem kell....kimegy az ember az utcara es lathatja oket!...mig pl egy IIvh-s/modern cuccot/repuloket/harcjarmuveket nehezen...azoknak kell az ilyen kiadvany, nem az autoknak motoroknak.)
Autós nincs????<#zavart1>#zavart1>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
kepek jol:
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ugy általánosan gondolom, hogy melyik üzletben?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Már csak az a kérdés, hogy milyen a kit.
De ez az.

Költözés során megsérült nagyszámu 2.vh-h 1:35 ös makett hever a padlasomon.Aki kedvet érez a renoválásukhoz,priviben zaklasson....ja!!!nem lovéra hajtok!!!szal nem kell elöre picsogni:)))))Emellett áttértem az 1:72 es történelmi figurakollekciokra..max kiokoskodunk cserealapot:))
általában Tamiya,Dragon,és Italeri cuccok,de szépszámmal vannak Verlinden kittek,kiegészitõk,figurák is....."Természetesen " a német harcjármüvek vannak tulsulyban...bár van más is...cca:35-40 db+kieg.....na!!ennyi:))

Mar ami engem erdkeelne...se egy darab bolt ahol makettet arulnanak ...se semmi...
Van egy muszaki bolt...hat eleg halovany...
(1 pozitivum hogy van 576 shop...)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
qrva jó könyv...tele mellékletekkel meg minden szarral,de gondolom tudod!:))
fater beállított ezzel!<#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>