Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De fényes, vagy matt a fekete?
Fényes jobb lenne sztem....
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
a kérdés:
fekete,vagy ezüst felnikkel néz ki jobban!?
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
A Kansai R32-ben nincs motor csak a Tamiyában.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Nah sikerült befejeznem az M-10 esemet. Nem volt vele sok gond csak a toronyt a törszre rá illeszteni egy rémálom volt. Nem fért be. De megoldottam csak nem forgatható.Most amcsi figurák kellenek és készülhet a dio.
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
B oszlopként csak egy króm díszléc van...
Pedíg én utálom a német autókat, de pofásan néz így ki!
Hmm.. érdekes, ennek alapból nincs B-oszlopja?
Ez lesz az új projektem:
Skyline R34 + motor, ilyen felnivel kicsit megültetve
+ a nismos matrica ha lesz!!
De ha van vmi tipped, hogycsináljam, én megcsinálom, mert szeretném, ha lehetne látni a belsejét.
Konkrétam engem az Aoshima Kansai R-32 érdekelne!
(Pl lehetne azt hogy ami mar dobogos volt azt ne lehessen nevezni...)
Aminek van motorja:
Toyota Supra
Nissan Skyline R32 (ugyanez a motor kell az R33 és R34-be is)
Honda NSX
Japán autók közül ennyi, de aztán ott van az összes Ferrari meg az új Porsche.
Van alap R33-as
Megírnád nekem azokat a maketteket aminek megvan csinálva a motorja, meg nyitható az ajtaja? A következöt úgy akarom megcsinálni...
ja! Öcsém kérdezi, hogy Van-e Alap, vagy tuning R-33. Bár asztmondja alap kellene neki...
érdekes
ez a kinek van a legkissebb makettje részleg és egy eltévedt vonat!<#idiota>#idiota>
na nem baj elférnek!😊
nekem úgy rémlik mintha már lettek volna ezek a képek!<#fejvakaras>#fejvakaras>