Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kbx
De a DTM-ben egész jól látdszik, ott érdemes!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
HÚ, baszki, most jut eszembe, neked megigértem hogy megnézem a polir pasztát!!
Mért nem szoltál, teljesen kiesett a fejembõl!!

Seaweed
Hat kb mint az en "keszulo" (most epp nem az) CLK-mnal...kidolgoztam, beepitettem es a fele se latszik..hat boldog voltam....
DJ Skyline
így néz ki a motor!
direkt nem dolgoztam ki részletesen a festést,mert kész állapotban úgysem látszik belõle semmi!😊

DJ Skyline
thx
nem,tényleg az a bajom már egy hete!
kaptam egy raklap vitamint,stb

modellmaker
Nem tom miért, de nagyon tetszik ez a típus.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
ez elég szarul hangzik! jobbulást!

bár mosolyogtál "😊" szal csak oszifõdnek mondod ezt??? 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
felsõ léguti vírusfertõzésem van!😊
holnap megyek vissza a dokihoz,hogy mi a helyzet!

Seaweed
jol nez ki
modellmaker
1/48 Monogram P-61A
Black Widow

modellmaker
jó lesz. (suliba járni meg luxus?)

DJ Skyline
na itt vannak,még egy kicsit korrigálni kell rajtuk,meg még száradnak...ezek ilyen "ánder konsztráksön" képek!😊
merci kereke (matt fekete,a csavar fényes fekete)

supra kereke...úgy döntöttem ez is matt fekete lesz,és aluminium színû a közepe

DJ Skyline
felnik lefestve...supráé,mercié egyaránt...nem soká' jönnek a képek!😊)

Seaweed
igen! Kb ugy nezett ki hogy iranyba allt, enyhe sullyedesben es levalt rola, az also Ju-88-bol exkabalt bazi nagy bomba meg szepen a celnak repult...es BUUUUM...
DJ Skyline
ejnye de jól néz ki!<#eljen>

Jagi
"Már" és "az", Jó reggelt! 😉

Jagi
Ez azért ott van! kíváncsi v'ok, hogy a hangszórókat hogy csinálta, az már erõsítõ nem is érdekel...

I.C.ram
Az alsó gép egy nagy bomba.
kbx
Szép, jól alakul!!<#eljen>
Az ezüstöt én is meghagytam volna!!
A BMW nem Humbroll metálkék van, hanem Tmiya TS-51 Racing Blue! Én csak sprayvel szoktam festeni a kasznit!
A humbroll kéket meg jól rázd/keved fel mert az alján mindig lerakódik az ezüst metál! Tapasztalatból mondom, nekem is van!

kbx
Jó lesz az majd meglátod<#papakacsint>

kbx
Azta ez kemény!! De hogy van ez? A levegõben ledobta az alsót aztán annyi??
Én is találtam egy hibát: A 2 gépnek együtt lehetett súlya rendesen, de az alsó kerekei még egy kicsit sem laposak, olyan mintha fémbõl lenne!!
Amúgy k'rva szép, fõleg a felsõ! <#eljen>

geri15
Te a 747-es Boeing-re gondolsz? Az hogy lenne már egyszerhasználatos? <#confused>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

PrasCo
Én is a "donorra" tippeltem, de aztán jobban megnézve úgy néz ki, mint átalakítás UTÁN festve. (kabin helyén is egyenletesen folytatódik a festés, stb.), {Legalábbis a maketten biztosan, valóságban franc tudja. 😄}
Nagyon hangosan azért nem csápolok, mert egy olyan makettnek, ami ÍGY néz ki, nyilván elég tisztességesen utánajárt, én meg itt "kisujjból" keresem rajta a szálkát, de mégishátnahátmár. 😄
Seaweed
Hat jokerdes...ma mar kerekitettem egy anyagot..nincsmar kedvem kutakodni a temaban..de lehet hogy ez a donor festese (ejszakai festes ez), vagy lehet egyt gyakorlasra hasznaltak, mert azt tudom hogy nem volt egyzseru repulni ilyen szendviccsel 😉
PrasCo
Csodaszéééééép! De kérdés: Elvileg a Mitselek egyszerhasználatosak voltak, mint korunkban (2001) a 747-esek, akkor hogy lehet a motorjain ilyen szintû korommennyiség? Mert az oké, hogy mielõtt átalakították, futott, de a festés az átalakítás után került rá. :-)
Seaweed
Mi allat ez 48-ban!!!

DJ Skyline
egész jó,habár nekem ez az aranyszín nem nagyon jön be!

Gratulálok a dobogókhoz Gero!

És a többiek munkáját látva is csak gratula és így tovább!
Én is lassan haladok, meg leginkább hétvégén van rá energiám...<#eljen>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Glpetyus
😊

geronimo77
<#ijedt><#zavart2>
Miért nem volt jó olyan színûre??

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

MikX
Nem, csak Lemerült az akksi, és újat tettem bele, nem állítottam be az évszámot, de ha tudom ilyen botrányt okoz, akkor elõbb beállítom 😄D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

modellmaker
ok a <#idiota> szmájlit nem láttam 😊

Glpetyus
ehhh...szerencséd,hogy nem marta meg a mûanyagot.

Glpetyus
<#action>

MikX
Higítóval!
Lakkbenzin

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
már megtörtént!:SPDA😄PS😄APS😄APS😄APS😄APS😄APS😄A
::::😛PPPP

Glpetyus
haggyatok,ne nézzetek hülyének... 😊

modellmaker
OFF

2003/01/01 eléggé gyári szaga van.

ON

DJ Skyline
nekem is szemetszúrt az évszám!😊
lehet új a digi gép és nem állította be az évszámot...elsõ kettõn már mai évszám van

modellmaker
halad. jó lesz az!

Glpetyus
Majd' 3 éve csinálod ? <#wow2> <#idiota>

DJ Skyline
mivel szedted le a festéket?
jó lesz!<#eljen>

MikX
Haladtam egy kicsit a Skyline-al, a karosszériáról leszedtem a festéket, mert Kékmetál lesz!

MikX
Yo!

Ez a kék szín ami a Bömin van, nem Humbrol Merálkék?
Azt vettem én a Skyline-ra, és hasonlít a szín, bár, még nem fújtam le...

Ryleh
hali....hajotervek kellenének...azaz szeretnék ezirányu linket kérni...kifejezetten ókori tipusok érdekelnek...azaz a Victory-ba nem nagyon fogok bele😊)érthetõ..hiszen még ebben az életemben meg kellene csinálni😊)))
Ami még érdekelne..ostromgépekrõl info,rajz,kép...köszi😊)

Glpetyus
Nem kötekedésbõl,de nekem valahogy nem fér össze a kék szin ezzel a bmw-vel.
Egyébként szép a szin nagyon.

geronimo77
Jól alakul.

kbx
Igy néz ki a BMW és a Merci az 1. réteg festék után!!

MikX
De a fényes ezüst kerethez?
Sztem akkor inkább az egész legyen matt fekete...

geronimo77
Matt fekete!!