Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 makett és egy raklap feljavító...igaz még egy fillérem sincsen,de Nov elején kunyizok muteréktól!:D
Sztem megéri. Nem kajálok, de lesz egy Daytona-m :)
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Ferrari 365 GTB/4 Daytona DETAIL UP PARTS for Fujimi
kb 4x annyiba kerül mint a makett!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Elkészült az elsõ kisérleti oldalam. Örülnék ha véleményeznétek. Akár ide akár a saját fórumba :)
http://www.fly2005.atw.hu/
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
(Na nálan ilyen a fabulis)
Tudtad, hogy Hi-tech cucc? (a pisztolyok Rolls Rollys-a)
Persze hozza kell tenni hogy ezek joresze(gyak mind) nelkul is lehet makettezni! De en mar csak ilyen "hulye" vagyok <#ravasz1>#ravasz1><#bee1>#bee1>
Egy karctu, egy furoszarkeszlet, egy reszelokeszlet es egy micro es egy normal meretu furo!
reszletesebben:
Furokeszlet:
Minden fillert meger! Igen jol latjatok a jobb szelen mar szinte hajszalvekony furoszarak vannak! Berosaltam vekonyabb mint egy vekony tû!!! ..es ez furoszar!!! 10pontbol: 10 pont!<#eljen>#eljen>
Karctu:
Kivalo! Nagyon szep egyenletes melyedest vag az anyagba! Gyonyoruen kiszedve onnan spiralosan azt! 10/10 pont!<#eljen>#eljen>
Reszelokeszlet:
A viszonylag draga mivolta ellenere, gyakorlatilag mindenfele reszelo megtalahato benne amire valaha is szukseg lehet!
Csak a nyel hianya miatt kap 10/9 pontot amugy <#eljen>#eljen>
Furok:
A Micro furo egeszen jo benyomast tett ram, es mar 100%-osan bizonyos vagyok benne hogy nem veletlen van a palettan! A nagyon vekony szarakhoz kell mert a nagyba is belehet fogni, de azzal csak eltorni lenne konnyu, dolgozni nem! 10/10 pont!
Nagy furo:
Mint ahogy a kepen is lathato volt mivel osszehasonlitanom ;)(bal SQ, jobb GW) Igen a korabban a Wargammers.hu-rol vasarolt, Gamer Workshop markaju igen kivalo termekkel! Nos szvsz nincs olyan jo minosegu, es ez mar a sulyabol is latszik! Szinte pillekonnyu az GW furohoz kepest! IGAZ majdnem fele anyiba is kerul! De rekontra a GW-shez adnak furoszarakat! Szoval inkabb azt ajanlanam kezdoknek! Kialakitasukban megegyeznek, cserelheto 4 fejes "elol-hatul" csavaros test! Viszont kritika is csak ugy erheti ha a GW-sel hasonlitom ossze, ettol meg kivaloan hasznalhato jo termek, es nem utolso sorban olcso!!(1.9K) Ezert 10/9.5 pont!
Hehh azegyik Made in China a masik India a harmadik meg Pakistan :DDD
(mingyart rakok kepeket)
Ha már a kezedben lesz dobhatnál fel róla képeket csak, hogy lássam mit fogok venni... PLZ
Kis "reklám" azoknak,akik még nem látták:
Automobil 2005 (Budapesti Autószalon) 23-as pavilon (Lóerõ)!
Sok autómodell és autómakett,ahol érdemes körbenézni!
http://nemethdekor.fw.hu
A kabintetõ vázának a festését maszkoló szalaggal oldottam meg végülis, szerintem egész jó lett ahhoz képet, hogy 1. csináltam.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Holnap hozza a futar!
;))
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
kösz a tippeket
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\