Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lánghegesztésnél pl találkozunk ilyennel.
Kérdés 3-4 mm-es acélcsõ kéne.
Honnan? Lehet ilyen átmérûjüt kapni egyáltalán?
Megjött a makettem végre ^.^
Hát ez a Skif egész türhetõ márka az Italerit simán megeszi :o
Már egy pár dogot össze is raktam ^^
<#hehe>#hehe><#alien>#alien><#alien2>#alien2>
MikX!<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#awink>#awink>
Nagyon szép darab kipuff volt a képen!!
És sok sikert a kidolgozáshoz!!!
Tényleg a nitropalack hogy sikerült?
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Az eloxálás fém színezési eljárás. Ez pedig a hõhatástõl lesz ilyen színû. Csak bizonyos fémek tudna így elszínezõdni, az alumínium pl nem. szóval azt nem érdemes pörkölni
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Marad tehát a festés!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
asszem így kellene lennie elvileg:
Január:2005/1
Február:-
Március:2005/2
Április:-
Május:2005/3
Június:-
Július:2005/4
Augusztus:-
Szeptember:2005/5
Október:-
November:2005/6
December:-
de az is lehet,hogy februárban jelenik meg az elsõ szám és akkor tolódik az egész így 2005/6 az Decemberben jelenik meg...2005/3-as újság elején az van,hogy
"Következõ lapszámunk szeptember végén jelenik meg!"...Jövõhéten már Nov eleje és még nem hozta a póstás az újságot!<#zavart1>#zavart1>
Ezzel nem fikázni akarom õket,mert akkor nem fizetnék rá elõ ha nem tetszene az újság...na mind1
tom 1000x volt már róla szó itt is meg a Fabulison is..
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Esztergáltam kipufogódobot, késõbb nyomok képet róla, és az lenne a kérdés, hogy hogy lehet a kipufogóvéget eloxálni úgy, mint mint ennél:
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
csak néha tényleg nagyon "uncsi" a felhozatal...pl a 2005/3-as szám eléggé lapos volt
-Mig-3 annyira nem izgatott
-Nissan 350Z pláne nem
-Albatros nem volt rossz
-Hornisse dio is szép de már 100 ilyet láttam
-Fokker E.III...nem kötnek le a második vh elõtti gépek!
-Pz. 474 nem rossz
"Kiképzés" is szép,de valahogy az sem érdekelt...
viszont az uccsó oldalt mindíg megnézem(Internet)...hátha van valami olyan oldal aminek hasznát vehetem!
Talán lehetne több makett...nem azt mondom,hogy adjanak ki egy könyvet minden második havonta (😄),de ez a hat makett elég kevéske szerintem...vagy én vagyok telhetetlen,és magasak az elvárásaim vagy nem tudom!😄<#zavart2>#zavart2><#zavart1>#zavart1>
Meg egy nyomtatott írásnak meg van a maga varázsa!! szerintem😊)
én már rég leszoktam a PM-rõl...
Ellenben olvasok digitalisan par angol nyelvu makett magazint, es minden szamban van ami erdekel...persze nem az egesz szam..azt nem is lehet..de mindig van benne ami erdekel...PM-ben meg...haat hogy is modnjam, 2-3 szamonta 1 valami jo esetben!
Legutoljara is az egyik cikkben (mar nem is emlekszem melyik volt...de ez a teny megmaradt bennem), aminek a kepet elneztem (makett) hogy ezt "hogy csinalta?", es erdekelt...nah pont arrol a reszrol az epitesnel egy fel tomondat volt elejtve, pedig nem is alapveto makettezo technika volt...az egesz cikk egy hevenyeszett labjegyzetnek volt jo kb 1 oldalon keresztul!
elég jó cuccok lesznek most benne!
Tiger I Ausf. E késõi verzió...erre nagyon kíváncsi vagyok...pont alkalmas,mert én is ilyet akarok építeni!😄
Miguel Jiménez: Kilõtt T-34-es...no comment!
Szu-27UB...ez is ígéretes
Japán békefenntartók...egy második vh-s diorámának jobban örülnék,de ez is szépnek néz ki!😄
Utána márcsak kiöntöd. megvárod míg megköt, oszt lehet faragni... 😊
A lapot meg bármivel vághatod,törheted,nem nehéz.
bocs,hogy nem vagyok találékony,de nem nagyon csináltam még ilyet!😊
Amugy szerintem gipsz is jo, meg barmilyen muanyag lap..pl CD tok stb...