Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja :o))))

Glpetyus

nálunk hadrendben van bmp-3 ?
A 2-t tudom,de nekem 3-am van :p

Glpetyus
jó logó ^^

Glpetyus
ójjjeeee

Glpetyus
elfelejtettem 😛

track-linkrõl nem lehet képet beszúrni 😛

Glpetyus

Glpetyus
Nem tudom,de otthon vannak ilyenek,szal biztos lehet kapni vhol <#idiota>

Jagi
Hol?

Glpetyus
lehet,persze.

Jagi
Fémipari szakemberek elõre! 😊
Lánghegesztésnél pl találkozunk ilyennel.
Kérdés 3-4 mm-es acélcsõ kéne.
Honnan? Lehet ilyen átmérûjüt kapni egyáltalán?

Glpetyus

Megjött a makettem végre ^.^

Hát ez a Skif egész türhetõ márka az Italerit simán megeszi :o
Már egy pár dogot össze is raktam ^^

Glpetyus
aztakurva :o

A Mester már csak tudja!!!!
<#hehe><#alien><#alien2>

MikX!<#worship><#eljen><#awink>
Nagyon szép darab kipuff volt a képen!!

És sok sikert a kidolgozáshoz!!!

Tényleg a nitropalack hogy sikerült?

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

geronimo77
Ez nem eloxálás!
Az eloxálás fém színezési eljárás. Ez pedig a hõhatástõl lesz ilyen színû. Csak bizonyos fémek tudna így elszínezõdni, az alumínium pl nem. szóval azt nem érdemes pörkölni

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

kbx
Én is gondolkodtam ezen, de mûanyag kipuffnál nem válna be a melegítés😊))))
Marad tehát a festés!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Az ember már csak ilyen😊) Én is szivesen olvasnék autókról 40 oldalon kersztûl de nem hiszem hogy ez valaha is be fog következni, itthon a repcsi meg a harcjármû megy nagyon😞((

DJ Skyline
hát igen...6 szám van egy évben és lassan december azaz az ötödik számot kéne megkapnunk elvileg...nem a negyediket!😄

asszem így kellene lennie elvileg:
Január:2005/1
Február:-
Március:2005/2
Április:-
Május:2005/3
Június:-
Július:2005/4
Augusztus:-
Szeptember:2005/5
Október:-
November:2005/6
December:-
de az is lehet,hogy februárban jelenik meg az elsõ szám és akkor tolódik az egész így 2005/6 az Decemberben jelenik meg...2005/3-as újság elején az van,hogy
"Következõ lapszámunk szeptember végén jelenik meg!"...Jövõhéten már Nov eleje és még nem hozta a póstás az újságot!<#zavart1>
Ezzel nem fikázni akarom õket,mert akkor nem fizetnék rá elõ ha nem tetszene az újság...na mind1

modellmaker
meg jó lenne ha idõben megjelenne mert pl az Újdonságok rovat néha már röhejes. pl: karácsonyi újdonságok - januárban

tom 1000x volt már róla szó itt is meg a Fabulison is..

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Fogsz egy öngyújtót, és beletartod a cuccot a lángba. nekem bevált!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

MikX
Hali mindenkinek!

Esztergáltam kipufogódobot, késõbb nyomok képet róla, és az lenne a kérdés, hogy hogy lehet a kipufogóvéget eloxálni úgy, mint mint ennél:

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Seaweed
Persze ezekben mindben igazad van...lehet csak en szeretnek mindig tobbet es tobbet 😉)
DJ Skyline
mi elõfizetõk vagyunk az újságra!😄
csak néha tényleg nagyon "uncsi" a felhozatal...pl a 2005/3-as szám eléggé lapos volt
-Mig-3 annyira nem izgatott
-Nissan 350Z pláne nem
-Albatros nem volt rossz
-Hornisse dio is szép de már 100 ilyet láttam
-Fokker E.III...nem kötnek le a második vh elõtti gépek!
-Pz. 474 nem rossz
"Kiképzés" is szép,de valahogy az sem érdekelt...
viszont az uccsó oldalt mindíg megnézem(Internet)...hátha van valami olyan oldal aminek hasznát vehetem!
Talán lehetne több makett...nem azt mondom,hogy adjanak ki egy könyvet minden második havonta (😄),de ez a hat makett elég kevéske szerintem...vagy én vagyok telhetetlen,és magasak az elvárásaim vagy nem tudom!😄<#zavart2><#zavart1>

kbx
Nekem tetszik, de nem lehet összehasonlítani külföldi lapokkal, amik egy adott témára vannak szakosodva (autó, WW2, repcsi, stb..) Néha a képek többet elárulnak a maketrõl mint maga a cikk, a képek viszont nagyon szépek benne és a lap minõsége is jó!! Általában el szoktam olvasni az öszes cikket, mert meríthetek belõle ötletet, technikát az autó építéshez is meg érdekesek is...
Meg egy nyomtatott írásnak meg van a maga varázsa!! szerintem😊)

kbx
Szép, de a csövön álló emberek poziciója nem túl élethû, úgy értem, hogy mindegyik szinte csak a sarkán áll azon az íves felületen!? eléggé valótlan!

modellmaker
ez nagyon cép 😊

én már rég leszoktam a PM-rõl...

DJ Skyline
ezt most találtam a models in actionon

a kép ami ichlette a készítõt

DJ Skyline
így igaz...akartam is írni,hogy az elõzõ szám kicsit "uncsi" volt...ez a mostani ígéretesnek néz ki...

Seaweed
Szerintem egyre laposabb a PM...lehet szolni kene nekik hogy fejlodni kellene...az elozo szamban se votl semmi erdekes!
Ellenben olvasok digitalisan par angol nyelvu makett magazint, es minden szamban van ami erdekel...persze nem az egesz szam..azt nem is lehet..de mindig van benne ami erdekel...PM-ben meg...haat hogy is modnjam, 2-3 szamonta 1 valami jo esetben!
Legutoljara is az egyik cikkben (mar nem is emlekszem melyik volt...de ez a teny megmaradt bennem), aminek a kepet elneztem (makett) hogy ezt "hogy csinalta?", es erdekelt...nah pont arrol a reszrol az epitesnel egy fel tomondat volt elejtve, pedig nem is alapveto makettezo technika volt...az egesz cikk egy hevenyeszett labjegyzetnek volt jo kb 1 oldalon keresztul!
DJ Skyline

DJ Skyline

Seaweednek v2.0!😊

DJ Skyline

Seaweednek!😊

nem egy vidám téma...na nem mintha a háborús diorámák a vidámságról szólnának!

DJ Skyline
Pro Modell 2005/4
elég jó cuccok lesznek most benne!
Tiger I Ausf. E késõi verzió...erre nagyon kíváncsi vagyok...pont alkalmas,mert én is ilyet akarok építeni!😄
Miguel Jiménez: Kilõtt T-34-es...no comment!
Szu-27UB...ez is ígéretes
Japán békefenntartók...egy második vh-s diorámának jobban örülnék,de ez is szépnek néz ki!😄

Seaweed

Seaweed
up
<#integet2>
Jagi
Nézzétek mit találtam smile helyett 😊

Jagi
és nem utolsó sorban könnyü is 😊

Jagi
Én fogtam a kartonlapot, kivágtam a kiterített formát, vettem az 5-cm széles (átlátszó) ragasztószalagot és végig mentem rajta. Nekem bejött (1:35-nél nem olyan gáz, nagyobbnál már tovább tart egy kicsit).
Utána márcsak kiöntöd. megvárod míg megköt, oszt lehet faragni... 😊

Glpetyus
az nem jó,könnyen szakad,viszont folpack-al kitünõ megoldás. 😊

Glpetyus
Fogsz egy üveglapot,csinálsz rá keretet,palma-tex-el ráragasztod,hogy tömitsen,azán kiöntöd.
A lapot meg bármivel vághatod,törheted,nem nehéz.

alufóliával bevont karton lap? (Mint a makettes dobozok)😊 Nem nehéz téglaalakú öntõformát készíteni

DJ Skyline
lehet téveszme,de nekem a gipszbõl mindíg egy fehér vízben feloldandó por jut asz eszembe,amit belekell önteni az öntõformába,majd megköt...na most...mibõl csináljak öntõformát?😄DD
bocs,hogy nem vagyok találékony,de nem nagyon csináltam még ilyet!😊

Híd vázat sztirolból, arra rá pedig gipszbõl készült kõkockák papírragasztó segítségével.

Glpetyus
Amúgy épületeket gipszbõl önts,olcsó,jó,könnyen formázható,és festhetõ .

Glpetyus
bármibõl.
Diorámába engem kérdezz <#hawaii>

DJ Skyline
fakockák-->LOL!<#idiota>
thx az infót

Seaweed
Kis fakockakbol csinalsz teglakat es maris epitkezhetsz 😉)
Amugy szerintem gipsz is jo, meg barmilyen muanyag lap..pl CD tok stb...
DJ Skyline
szerintetek mibõl lehetne épületeket,hidakat,stb építeni diorámához? én vastagabb sztirol lapra gondoltam

Glpetyus
dejó neked,nekem 10.-én <#wilting><#bdead>

Jagi
Nekem majd dobja a gép (1.-én fizu) 😊