Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
hadzsimeeee

Glpetyus
ardennekben a fák + a hideg elég szépen leszedték a festéket....

Glpetyus

😄SDSA

Kit--Kat
Jó ez világos, de ez úgynézki, mintha WWIItõl Vietnámig harcolt volna, a rozsda eszi már mindenhol.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline

Seaweed
Seaweed
Glpetyus
ték ^^

DJ Skyline
<#duma><#duma>

Glpetyus
áz

Seaweed
Glpetyus

Seaweed
<#vigyor>
DJ Skyline
<#duhos2>

Seaweed
Hat mert biztos a szomszedban van delkorea 😄DDDDD
PrasCo
Pár lövésnyom is menjen bele. Pár 76,2-es lövésnyom... <#eplus2><#violent><#hehe><#worship>

Én meg szépen haladtam az R-11-gyel. "Unalmamban" elõször próbálkoztam húzott szállal, végsõsoron meglepõ sikerrel. Elraktam a cuccot, "hátha még jó lesz"-alapon. Aztán a pilótafülkénél láttam, hogy a gyárilag megcsinált mûszerfal szél-bélés biztos marhára méretarányos, de alig látható (lényegében nem létezik), úgyhogy ráraktam a húzott szálat. {Bizonytalan voltam, utána újból megnéztem a színes fényképet a kabinról, és a valóságban is testesebb volt a borítás. Nem is értem, miért hagyták le a makettrõl} Voilá... Kontármunka lett persze, de még így is szebben néz ki, mint gyárilag volt. <#gonosz1> Illetve begõzölt az agyam, és átlátszó, kb. félmilli vastag mûanyaglapból vágtam célzóoptikát is, persze egyelõre itt is a "csak nézzen ki valahogy" volt a lényeg, ugyanis a Bf-109-re jellemzõ négyszögletesre sikerült, és a valósághoz képest nagyobb is, de sebaj. Nem tartom valószínûnek, hogy versenyre viszem valaha is. Aztán csak eljutok egyszer oda, hogy tisztességes, 190-es hatszögût rakjak a következõekbe. <#zavart1>
DJ Skyline
én ezt az oldalt elég ritkán nézem,mert olyan rohatt' lassú...

Seaweed
<#eljen>
Glpetyus

Seaweed
Gyakorlatilag ezt az osszes masodik vh-s harcjarmure ertheted, mert a koszolasok az mindig is fiktekvek voltak/lesznek! Ugyanis nagyon keves a jo es hiteles (nem utolag szinezett) szines fenykep. A fekete-feherek alapjan meg csak tippelni lehet hogy egy-egy folt most rozsda vagy epp femig kopas.

Vadasztigrisre vetitve a temat, mivel en epitek majd ilyet, az anyagot begyujtottem hozza, es van jo sok kepem amin elhagyott, leharcolt (olyan is van amire egy fel haz radolt!!...es az tuti nem gyari allapotunak nezett ki kivulor az incidens utan 😄) allapotu tank van.
Kit--Kat
Már csak az a kérdés volt-e ennyire leharcolt vadász tigris, szerintem nem, mert túl késõn került ki a frontra.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Seaweed
igen-igen!

Ez a gep is a "TA" fuggolegesen jelzett alakulat alapjan az 1960-tol Thaifoldon allomasozott(Nakhan Phanom bazis) 609th SOS (Special Operation Squadron), az 56th SOW (Special Operation Wing) allomanyaba tartozott mely Laos es Eszak Vietnam felett rendszeresen tamadta a Ho Chi Minh osvenyt!..es A-26A vagy B-26K a helyes megnevezes!

egy kep "roluk":

Seaweed
Mondjuk zarojelben jegyeznem meg hogy a Squadron es egyeb szakirodalmak szerint B-26K es vagy A-26A a tipusjelzese a gepnek. (Nem A-26K) De ez mar csak kotozkodes reszemrol 😉)
Glpetyus
nemtudom,de kurva jó 😛
asszem 105-ös.

Seaweed
Ezt mondjuk kiemelnem! A tema is tetszik (Vietnam), es a valasztas is nagyon tetszik! (A-26)...a megvalositas meg nem kerdes 😉))

Seaweed
Hat ez jokerdes..lovegekhez egyaltalan nem ertek..
na ez vajon miylen löveg lehet?

Seaweed
Mondtam en hogy nincsenek....?!

szep kepek/makettek, de mara meguntam a linkelgetest...
Glpetyus
Azért itt is vannak tehetségek 😊

Seaweed
Ez a makett magyao.-n tuti verseny nyero lenne barhol! (szvsz)
Glpetyus
Hát van még mit tanúlni 😊

Seaweed
<#smile>
Glpetyus
És persze az Abrams sincs már meg :/
Azt elcseréltem egy M-925 (teherautó),meg egy M-113-as alapú "izére" ...(nem jut eszembe a neve,tán M-991? <#idiota> )

Seaweed
jah ahogy elenzegettem nem keve melo lehett csak ak optatas es koszolas....
Seaweed
<#vigyor3>
Glpetyus
sry akit kilöktem :I

DJ Skyline
kicsit leharcolt darab!😊
<#eljen>

Glpetyus
kész makett volt,de elég szar 😊
Az egyik elsõ hk. makettem volt,meg is látszott...
(persze ma már bánom,hsiz simán felújítanám <#ticking> )

Seaweed
A kesz makettet? Vagy a dobozban levot?! (vegulis tudja a fene..."kinek a pap es kinek a papne"... <#vigyor3>)
Glpetyus
Én hülye meg elcseréltem annó egy szar Abramsra... <#wilting>

Seaweed
az utolso mara...valami hasonlo szintete kene nekem is megutni majdan...

Seaweed

Cicc..majneklajne maus jager....ciccc.. <#idiota>

Seaweed

Seaweed
E-100 befittyen...

csak a rend kedveert...😄
Placebó
Végre...😊

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Seaweed

(hat kivancsi leszek lesz e ilyen a sajatom majd...)
Seaweed
Fel a fejjel! Legyen meg a sajat oromod benne, es akkor mar epp eleg is!
LSL
Naagyon dúrva!!4 El is vette az önbizalmam, hogy nekiüljek sajátnak 😞

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Seaweed