Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én sok lórájder békát látok!😄D
amúgy jobb klikk a képen,majd a cím másolása egy új ablakba,majd enter aztán az oldal frissítése,és a kép látható lesz!😊 aki esetleg nem tudná!😄
amúgy jobb klikk a képen,majd a cím másolása egy új ablakba,majd enter aztán az oldal frissítése,és a kép látható lesz!😊 aki esetleg nem tudná!😄
Ja, meg van egy 1:35-ös Tiger E is, az is festetlen, még a zsenge idõszakból... ki sem látszom a mûanyagból, de azért 10rongyos új makettet AKAROK. Ez vajon normális? <#nyes>#nyes>
Jól alakul, nekem tetszik ez az új dizájn!!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Túl sok a militari, íme egy lórájder, tele Mr. Modelles kiegészítõkkel!!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
<#gonosz1>#gonosz1>
A hétvégén megcsinálom, csak ordíts rám, hogy "mi lesz mááá Csoderr?" 😄
A hétvégén megcsinálom, csak ordíts rám, hogy "mi lesz mááá Csoderr?" 😄
😮OO
Ez gyönyörû! Kiégett motortér, etc... csodás! - ráadásul van egy ilyenem. 😄 Bár festés nélkül - máig nem értem, hogy jutottam hozzá a bótban. Szép példány. Egyszer felújítom. Majd, ha elég skillesnek érzem magam hozzá. 😄 Bár nekem mintha valahogy alacsonyabban lenne az ötvenes, illetve részleteiben eltér, de nem lep meg, gondolom ész nélkül "szét van feljavítva" a cucc. 😄
Ez gyönyörû! Kiégett motortér, etc... csodás! - ráadásul van egy ilyenem. 😄 Bár festés nélkül - máig nem értem, hogy jutottam hozzá a bótban. Szép példány. Egyszer felújítom. Majd, ha elég skillesnek érzem magam hozzá. 😄 Bár nekem mintha valahogy alacsonyabban lenne az ötvenes, illetve részleteiben eltér, de nem lep meg, gondolom ész nélkül "szét van feljavítva" a cucc. 😄
+csinálj egy "tagok" menüpontot,oda mehetnek az állandó tagok.
Aki akar,ír pár sort,hogy mióta makettezik,miket épit ,stb..
Aki akar,ír pár sort,hogy mióta makettezik,miket épit ,stb..
Mittudomén.
Írj vmit,hogy üdvözöllek az oldalon,bla-bla,majd kitalálod 😊
Vagy rakj be vmi mozaik képet,amin sok makett van (minden kategóriából),és írd rá hogy sgmakett,azt' csá 😄
Írj vmit,hogy üdvözöllek az oldalon,bla-bla,majd kitalálod 😊
Vagy rakj be vmi mozaik képet,amin sok makett van (minden kategóriából),és írd rá hogy sgmakett,azt' csá 😄
az egy alap szar amit a Xara tett be!😄 majd kiszedem...de mit írjak a fõoldalra?😄 az nem mehet,hogy "hyak",vagy "szasztok pupákok"!😄😄😄😄
hátteret nem tudom hogyan kell,de majd kitalálom azt is idõvel!😄
hátteret nem tudom hogyan kell,de majd kitalálom azt is idõvel!😄
Mi az a szöveg ott középen ? 😊
Az mindig ott lesz ?
Vmi hátteret adj neki sztem. Meg pakolhatnád fel a cuccokat,mehet a sturm is,meg majd írok vmit hozzá egyszer,ahogy kérted.
Bár már a faszom sem emléxik az építésére 😛
Az mindig ott lesz ?
Vmi hátteret adj neki sztem. Meg pakolhatnád fel a cuccokat,mehet a sturm is,meg majd írok vmit hozzá egyszer,ahogy kérted.
Bár már a faszom sem emléxik az építésére 😛
http://sgmakett.atw.hu/
kész a technikák,linkek részleg...
aki tud még jó linkeket az mondjon nyugodtan!😊
thx
kész a technikák,linkek részleg...
aki tud még jó linkeket az mondjon nyugodtan!😊
thx
Ezt mindig imádtam 😊
De komolyan néz ki két rakvetö közt azzal a gépágyúval 😮
(a makett nem vmi nagy szám,sehol egy koptatás,vagy élkiemelés...)
,
Véglis a futógörgõszám rendbenlévõnek tûnik... <#nemtudom>#nemtudom>
De úgyis ez a modell a mérvadó:
sry.
😄
De úgyis ez a modell a mérvadó:
sry.
😄
hmmm kepek alapjan a felepitmeny ilyen a 250/8-on..de ez tenyleg rovidnek tunik, vagy a kep torz...
Hát engem is elbizonytalanodott, arra emlékeztem, hogy a 250-es rövid, de hogy ENNYIRE, erre nem voltam elkészülve. 😄
A hosszabb lövészpáncélos a 251-es volt (közismert, géppuskás változata a 251/1-es), ez meg tudtommal 250-es, fõleg támogató feladatkörben alkalmazták, tehát ráraktak minden szart. De a 251-esnek is volt ilyen, 75-össel felcuccolt változata, a Stummel, míg ezt azt hiszem, Greif-nek hívták, de nem vagyok igazán biztos benne. 😊
WHOAAA 250-es 75-ös skúlóval YEEEEA! Ezzel lehet aprítani. <#hehe>#hehe> Nincs ilyen RC-ben? <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Jogos. De a felségjelzésen kívül nincs rajta más jelölés, tehát örökké él a mondás, hogy "senki nem mondta, hogy volt ilyen, de bizonyítsd be, hogy nem." Ilyenkor nem kötik az embert az eredeti gépek fényképeinek koppintáskényszerei. 😊 Nyugodtan ráfoghatod, hogy ez egy 1947-es Jagdtiger, ami már három éve a fronton van, és készül az USA elleni téli invázióra. ^^
nc....te tudod.
Mindenesetre keress pár igazi fényképet,meglátod,voltak ennél durvábbak is....
Mindenesetre keress pár igazi fényképet,meglátod,voltak ennél durvábbak is....