Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A filmbõl:

egy haver egyszer Kelly hõsei-bõl akarta megcsinálni Csodabogár tanyáját nyársra húzott csirkékkel meg minden, de aztán csak terv maradt 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a festett kutya az egy régebbi tamiya készlet,de lefogom festeni újra!😊
(balról jobbra haladok a csoport képen!😊 )
mind a ketten 1-1 térképet fognak majd és dumálnak
MG-t tart a vállán,a másik meg az idõt nézi
bagózik,közben a KAR 98-t fogja,a mellette lévõ meg csak fogja a KAR-t és bambul a tájba!😊
a bal oldali tüzet ad a jobb oldalinak...bal oldai is fogja a KAR 98-t,a jobb oldali meg egy STG44-et tart majd
-olcso
-hatasos
-anyagigenyles nelkul kivitelezheto
-csak szappan kell utana
-gyors (megdobaljak 😄)
-tobb nem jut az eszembe
-jah de: made in russia 😄
<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de az is lehet,hogy 9 lesz ha a tigris "commandert" is megépítem...aztán lehet festeni
nem rajtam múlik.. hanem a bankkártyámon...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Most csinálom én a kabinba a kontroll felületet, hát, nem ártott volna kicsit higítani a festéket <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
De régen voltam már errefelé... most van idõm hogy írjak is.
aktuálishoz: asszem nekem is kell egy 35-s heli... legalább egy.. 😄D:
Azért a torkom nem kell miatta elharapni. 😄 <#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>
<#vigyor2>#vigyor2>