Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ezt ki is fogom próbálni. de kéne hozzá bordás fogaskerék is. ahhoz legalább vannak ötleteim. 😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
nagyon vékony damilt, vagy húzott szálat ragasztasz a maszkoló szallagra, és akkor az olyan lesz mintha bordás lenne!!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Konkrétan min gondolkodsz??
még mindig azon a k*rva ékszíjon gondolkodom..<#idiota>#idiota>
Elég durva lesz ez a motor!!

Bejön valami download oldal de nem töltõdik el semmi
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
De nem kéne ezt lefesteni véletlenül?
Apropó!
Ha valaki látott NSX Motorjáról jó fotókat, leginkább olyanokat, amin a kábelek is látszanak, azt megköszönném, ha megosztaná velem!
Csak real forókat találtam, maketteset nemigen...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Másik bajom az is, hogy a matt festék száradási ideje túl sok, és nem is matt lesz, hanem fél fényes kb pedig felkeverem/felrázom jól.
Én már akkor elcsesztem az Fw190-esem, amikor kibontottam. 😄 De nempaj, negem tecig. ^^
Most épp úgy néz ki, mint egy tökönrúgott I-16-os, de majd egy nap... <#ravasz1>#ravasz1>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Itt ott kilátszik a mûanyag, meg már alapból szarul néz ki a felület, kopás nélkül is.
Meg állandóan lekopik..
Nagyon kaki lesz. Meg a sturmtigert is elcsesztem.
Azt ha megszarad ugyis csiszolja az ember, szal nem igazan ertem a kerdest ennek tukreben. (Amugy csiszolas elott (szaradas utan ertelem szeruen) szikevel szoktam "levagni" a feleslehet..persze ezt nem minden Putty-val lehet megtenni! Italeri betonkemeny, csak aszike ele megy ki, Revell-Tamiya-Gunze "vaghato"...)
Majd rakok fel képeket..
En tuti fogok rendelni, kivancsi vagyok nagyon erre a sokat dicsert Vallejo festekekre!