Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
tényleg.

na ezt ki is fogom próbálni. de kéne hozzá bordás fogaskerék is. ahhoz legalább vannak ötleteim. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kbx
Nekem van egy ötletem, de türelmem már nem volt hozzá:
nagyon vékony damilt, vagy húzott szálat ragasztasz a maszkoló szallagra, és akkor az olyan lesz mintha bordás lenne!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

modellmaker
hogy mibõl és hogy lehetne megcsinálni vmi hasonlóra mint amilyen a képen is van

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kbx
Igen ,de akkor is durva!!

Konkrétan min gondolkodsz??

modellmaker
De ez 1/12...

még mindig azon a k*rva ékszíjon gondolkodom..<#idiota>

kbx
Húú, ehhez képest az én ekszíjam elmehet a p....ba!!
Elég durva lesz ez a motor!!

modellmaker

Seaweed
valasztas egy szervert amelyik tetszik pl...es letoltod.. a download linken.
geronimo77
hogy lehet Makettezõ technikákból letölteni a cikkeket?
Bejön valami download oldal de nem töltõdik el semmi

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

geronimo77
up

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

MikX
Durva...
De nem kéne ezt lefesteni véletlenül?

Apropó!
Ha valaki látott NSX Motorjáról jó fotókat, leginkább olyanokat, amin a kábelek is látszanak, azt megköszönném, ha megosztaná velem!
Csak real forókat találtam, maketteset nemigen...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kbx
Egy csöppet!!<#ijedt><#guluszem1><#eljen><#worship><#taps>

Ááááááá ez aztán fel van javítva rendessen!!++!!444

kbx
Hû de "szar"!!!! Mûködõ futómû<#nevetes2><#guluszem1>

Seaweed
(Kar hogy olyan smile nincs amin kidullet szemekel magaala pisil+kakil 😄DDDD)

<#wow2>

Seaweed
Szinte tudtam 😉) Sajna en is tapasztaltam hogy tobb hunbrol szint szaten vagy felfenyes...ezen matt lakkal segithetsz (bele is keverheted ha oldoszeres matt lakkod van)
Az, humbrol-enamel

Seaweed
Humbrol?! (En most ra vagyok a matt festekek kozul a Gunze-ra kattanva...es a Vallejot is ki akarom probalni (csak legyen mar penzem ra..1-2 festekert nem kellemes tobb mint 1K postakoltseg...)
Lehet <#zavart1>
Másik bajom az is, hogy a matt festék száradási ideje túl sok, és nem is matt lesz, hanem fél fényes kb pedig felkeverem/felrázom jól.

Seaweed
Naaah mi a baj?! (nem lehet hogy zsiros a felulet?)
Seaweed
ooo jah..<#idiota>

(De majd belejon..hajra-hajra!)
PrasCo
😄DDDDDdd
Glpetyus
õõõõ...szép :d

PrasCo
Nevömájnd.
Én már akkor elcsesztem az Fw190-esem, amikor kibontottam. 😄 De nempaj, negem tecig. ^^
Most épp úgy néz ki, mint egy tökönrúgott I-16-os, de majd egy nap... <#ravasz1>
Glpetyus
:C

Nincs fényk.gépem

Glpetyus
M13/40

Punker
ez mi ez? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Glpetyus
ezt nem nagyon értem,de mind1.... 😄
Tán meg kéne tanulni festeni ? <#zavart1>
Képt !

Hát lekopik<#idiota>
Itt ott kilátszik a mûanyag, meg már alapból szarul néz ki a felület, kopás nélkül is.

Glpetyus
<#fejvakaras>
Hogy-hogy lekopik ?
A festést + ki lehet javítani...

Mindkettõnél a festés 😞
Meg állandóan lekopik..

Glpetyus
No,mi a gáz ? :I

öh, soha többet helikopter makettet 😞
Nagyon kaki lesz. Meg a sturmtigert is elcsesztem.

Glpetyus

Egyik legjobb! 😊

Seaweed
"Mindenhol lehet csiszolni!" Modszerek az ilyenkor eltuntetett panelvonalak/szegecsek ujragyartasara vannak.
Én a szikével eléggé belekarcolgatok. Persze ez festés után lehet hogy nem fog latszani, de azt hittem van valami csodamódszer, de csak én vagyok ügyetlen. Ahol épp felmerült a dolog, ott nem lehet csiszolni, mert az illesztéstõl jobbra-balra szegecsek vannak...

Seaweed
hmmm nem teljesen ertem ezt a kerdest!

Azt ha megszarad ugyis csiszolja az ember, szal nem igazan ertem a kerdest ennek tukreben. (Amugy csiszolas elott (szaradas utan ertelem szeruen) szikevel szoktam "levagni" a feleslehet..persze ezt nem minden Putty-val lehet megtenni! Italeri betonkemeny, csak aszike ele megy ki, Revell-Tamiya-Gunze "vaghato"...)
Sziasztok! Ti a fölös, résbõl kifolyt tömítõpasztát mivel szoktátok eltávolítani, hogy a makettnek semmi baja ne legyen?

a helikopteres képek nagyon jók!! ÉN most egy vietnami diorámát akarok csinálni egyenlõre egy UH-1D "Slick" helikopter van belõle kész.
Majd rakok fel képeket..

Glpetyus
áz 😄

DJ Skyline
legjobb!😄

Glpetyus

snickers befigyel 😄

Glpetyus
😄DD

I.C.ram
Milyen egy idétlen film volt az 😄
Seaweed
Kaptam egy mailt, miszerint a www.wargammers.hu-ra megjottek a Vallejo Air festekek! (egyelore meg nem raktak ki a webshopba de mar emailen lehet rendelni!)

En tuti fogok rendelni, kivancsi vagyok nagyon erre a sokat dicsert Vallejo festekekre!
Jagi
Akkornemszoltam, bocs 😊

"Mi ilyen szép ábrákat kapunk, az ellenség meg a frászt." 😊