Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor hétfõn mehetek fehér (meg majd fekete) festékért is.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A másik ötlet maradt a kézenfekvõ a mai korban, mivel ez a hajó ma is létezik, úszóképes, újjáépítették. Itt az ötlet: szintén a kikötõben ácsorog, a mólón pedig épp felrakodás folyik a hajóra, díszítik, rakják rá a csónakokat/ágyúkat, zászlókat, felkészítik egy ünnepségre. Elõtte (ha lenne hely) a készülõ pódium, girlandok, miegymás. Pár 1/87-es jármû, 1-2 kikötõi épület/raktár részlet ami látszana.
[/cserf][/fülünyúl]
olyasmire gondolok mint repcsik terén az aircraftresourcecenter,vagy harcjármûvek terén a ww2modelmaker
csak megkell találni a jó súlyelosztást...igaz nem tudom hol fogok úsztatni egy 70cm-s hajót...<#idiota>#idiota>
[/cserf][/fülünyúl]
habár nem tudom,hogy az N,Z-s terepasztalok mekkora méretarányban épülnek...lehet azokra fellehetne tenni!😄D
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Képt kérünk ám majd!
Ez a festék fogyás lehet reális, bár nemtom mekkora az egész, de nekem 2-3 réteg megy fel egy üveggel az autóra...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
[/cserf][/fülünyúl]
Kbx!
Naon állat lesz ez a gép!
Az öléseket mivel festetted?
Ezek a féktárcsák, a több darabból álló maratott cuccok, nem?
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ott több ember megfordul,hátha kapsz segítséget...itt az sg-n ez az egy makett topik van ami majdnem felér egy zártkörû klubbal!😄
na nem azért mert zártkörû,hanem mert 10-15 embernél több nem nagyon jár ide!😄
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
sajnos kezd betelni minden polcom...vagy neki állok selejzetni,és a nem kellõ maketteimet odaadom a Máltai Szeretetszolgálatnak,vagy nem tudom!:S😄
pl ha van akkor vegyél Dupli-Colort Platinumot...én is azzal fújtam le a mercimet
semi gloss - félfényes/selyemmatt