Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RUSH99
ezt a kommentemet lesd meg pls! #28998
amúgy greg benz vok,csak a másik nevemmel!vagy most ezt h magyarázzam...😄 akivel tnap beszéltél privibe az vok ma is😄😄😄

E30 4ever

DJ RUSH99
hali skyline<#wave>

E30 4ever

DJ Skyline
nem vagyunk mi szõrös szívû kritikusok,akik mindent szétfikáznak!😊 legalábbis én biztos nem...szóval csak bátran!<#smile>

Kata
Nem, ez túl csúnya ahhoz, hogy kép legyen róla.

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
kép?<#awink><#smile>

DJ Skyline
1. gyártótól függ
2. álltalában 1/24
3. makett bolt<#gonosz1>
revell
italeri

Kata
Tegnap este még lefújtam a fedélzeteket is. Olyan rondán foltosak lettek, hogy majdnem sírva fakadtam. :/

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Azért jó lett volna a képek közé entereket ütni...

[/cserf][/fülünyúl]

DJ RUSH99
sajna adatokat nem tudok adni,de egy szép képet tudok mutatni<#vigyor5>

E30 4ever

RaST
Engem igazából a kamion makettek vonzanak. Érekelne pár adat, remélem tudtok segiteni.

1. Milyen árban vannak ? Gondolom, ez mérettõl függ ..
2. Milyen méretekben vannak ? 😛
3. Hol kaphatóak ?

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

greg benz
hy all!skyline! a fórumban senki nem ír! (tudod amit mondtál)<#confused>

Ferro
Jó estét!

Véletlenül nem tudja valaki, hogy hol találhatóak authentikus II. világháborús camouflage öltözetminták?

MikX
Hmm, azt hittem, hogy én nyitom 😄DD
De ha belegondolok, akkor a festéket nem én nyitom .DD

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

modellmaker
ez pont single. a dual amikor te nyitod a levegõ meg a festék útját is.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

MikX
Bár fura, mert úgy írja, hogy Single Action, de a tartály alul van, és mikor nyomom a gombot, akkor meg a levegõ is, meg ugye a vákuum szívja ki a festéket, azt meg úgy tudom, hogy a dual olyan nem?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Jahh, akkor sry, arra akartam...

MikX
Jahh, akkor sry, arra akartam...

modellmaker
pöpec nagyon. legalábbis amikkel én találkoztam. bár azok nem ilyenek voltak de biztos penge ez is. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Kata
Csak mert saját hsz-edre válaszoltál vele. 😛
10K volt a hajó.

[/cserf][/fülünyúl]

MikX
Aham, nem is tudtam, hogy ez olyan jó márka, de tényleg, még anno kaptam egyszer muteréktól...

MikX
ÁÁÁÁÁ, a szomszéd nénitõl... 😄DD

modellmaker
a Badger a pisztolyok között olyan mint a tamiya a makettek között 😉

Kata
tõlem kérdezed?

[/cserf][/fülünyúl]

MikX
Nemtudom, hogy ez mit számít...
Bár valamit igen, de én úgysem gyakran használom...

modellmaker
nem tetszenek a hajók.. inkább 1/35ben helikoptereket szerzek be majd 😄

modellmaker
jah. csak ennek neve is van. 😉 (mármint a tiednek)

Jah lehet én is 😊)
Csak elõbb még jó lenne beszerezni azLCM-et

MikX
Egyébként mennyibe volt ez a hajó?
Eléggé tetszenek ezek a régiek, lehet egyszer veszek egyet!
Sok vitorlával, meg minden... 😄D

MikX
Jahh, csak azért, mert teljesen olyan mint az enyém...

Kata
noname air brush kit, made in taiwan 😊

[/cserf][/fülünyúl]

MikX
Ez Badger?
majdem olyan mint az enyém! Az asszem 350-es vagy mi...

MikX
Persze!! <#eljen><#eplus2>

DJ Skyline
köszi...jól néz ki! lehet veszek én is egyet...

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
ja lemaradt!😄 szórópisztolyról!😊)

Kata
Mirõl?

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
amúgy nehéz volt fújni a szórópisztolyal?...kíváncsi vagyok hogyan néz ki,csinálnál róla 1 képet? thx

DJ Skyline
nem minden nap találkozom nõi makettezõvel ezért igen!😄SDDDD

Kata
Az, M3-as. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ez is két félbõl van, az alja le lett fûrészelve (vízvonal makett lesz). Most is szoknya, harisnya (nem volt kint ma hideg), de egy vékony pulcsi van rajtam.
Mostantól minden nap be kell számolnom, ha építgetek, hogy azt milyen öltözékben tettem? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
jó az a Cabrio BMW<#eljen> (ha minden igaz az)
jól néznek ki...kíváncsi leszek a végeredményre!<#eljen>

DJ Skyline
bár csak mi is költöznénk már...de addig még évek vannak szerintem...gyanítom mire költözésre kerülne a sor,addigra már én fogok elköltözni a családtól!:S 😄

DJ Skyline
én mindíg attól félek ha egy lefestett felületre felragasztok maszkolószallagot,akkor az majd a leszedésnél magával szedi a védett festékréteget...amúgy hol az alja a hajónak? eddig olyan hajókat raktam össze amiknek a törzsük 2 részbõl volt...amúgy jó lesz!<#eljen>
most is top-ban,miniszoknyában,és harisnyában maketteztél?😄DD

Kata
a festõmûhely 😊
Vaku nélkül csináltam, csak lámpafény mellett a képet. A maszkolószalag ott "pucéran" és funkció nélkül az oldalán még csak próba, megnéztem, mennyire tudom pontosan felrakni, vagy mennyit ér a kitakarása. Majd az igazi maszkolás akkor jön, ha feketével festem le a törzset. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

modellmaker
aha. jó lesz mert sokkal több helyem lesz meg minden, meg nyáron tudom majd fújni a kasznit a szabadban meg minden de olyan sz*r...

na megyek is megnézek egy dvd-t

DJ Skyline
költöztök vagy mi?😄

modellmaker
makettezni akarok!!! <#rinya> de már összapakoltam a cuccot meg el is vittük. 😞

Kata
talán 40 centi kb.

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
köszi!