Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
- Csak óvatosan
-Hol az ellen?
- Fedezz haver!
- innen semmi, eddig jók vagyunk...
Ha a tankok beszélni tudnának. Tiszta CS (tankokkal) 😄DDD
kb 70 %-ban kész vagyok a PT boat-al :o
Ha valaki esetleg ilyen hajót szeretne,gondolja meg 2x is,mert elég nehéz belõle szép makettet építeni...(és asszem csak a revell gyártja ilyen méretben)
Sorja hegyek,meg egy csomó mindent házilag kell megépíteni,feljavítani.
Mind1 ,és spéci szeretek így pöcsölni,de ne ez legyen az elsõ hajója,ha vki most akar hajókat építeni.
FM mind2:
1/48 Mirage F1B, es 1/48 Mirage IIIB.
Gyarilag mindketto a heller makettjeire epul, de fel vannak tuningolva, az alap hogy a panelezest negativva tettek, de az mar kozel sem szokvanyos hogy adnak hozza rezmaratast(reszletek), mugyanta feljavitast(aknak, kabin), es feherfem alkatreszeket(futomu)!!!!!!
az a baj,hogy nem tudom hogyan keressek googleben (nem túl kreatív,találékony]
amúgy én nem nagyon látom esélyét a mai nap után,hogy fogok találni pesten 1/48-as hasegawa tomcatet...megkérdezem gerot tud-e szerezni...
http://www.hyperscale.com/
http://modelingmadness.com/index.htm
De en mindig google-t hasznalom...99% mindig talalok anyagot a keresett (pl webshopban kinezett) cuccorl! Kivetel ha UJ!
thx
Olyan mintha flexel vágták volna kia a falból<#idiota>#idiota>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Kreatív srác
|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala
vagy fareszelõvel!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Jóhogynem gyaluval akarsz dolgozni 😊
nemsemmi...
Még jó hogy melózni voltam... 😄D
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
<#wave>#wave>
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
u dont have to listen anybody else but me

u dont have to listen anybody else but me