Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
hy all<#wave>

modellmaker
köszi.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
mert költözünk és ahova megyünk ott még nem lesz net.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
mer' ? :I

Jagi
Tényleg jó, grat! : )

modellmaker
thx!

jó a logód <#eljen>

modellmaker
Ügyi vagy! 😊

Kata
Most már látom, hogy haladgatok. ^^

[/cserf][/fülünyúl]

modellmaker
OK. bár azt már lehet nem fogom látni 😞

Glpetyus

7végén befejezem,azt' jön a kép ^.^

modellmaker
Majd ha hazamész mutass képet! ^^

Jagi
A második nagyon bejön. : )
- Csak óvatosan
-Hol az ellen?
- Fedezz haver!
- innen semmi, eddig jók vagyunk...
Ha a tankok beszélni tudnának. Tiszta CS (tankokkal) 😄DDD

Glpetyus

kb 70 %-ban kész vagyok a PT boat-al :o

Ha valaki esetleg ilyen hajót szeretne,gondolja meg 2x is,mert elég nehéz belõle szép makettet építeni...(és asszem csak a revell gyártja ilyen méretben)
Sorja hegyek,meg egy csomó mindent házilag kell megépíteni,feljavítani.

Mind1 ,és spéci szeretek így pöcsölni,de ne ez legyen az elsõ hajója,ha vki most akar hajókat építeni.

geri15
(Y)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

geronimo77
Hi
tudok.
2400 Ft

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Glpetyus

warhammer rulz <#eljen>

Seaweed
megtettem
DJ Skyline
szvsz írj neki privátot,mert lehet ez a komment holnapra elfog tûnni...vagy mire megjön!😊

Seaweed
Jah ha meg Hasegawa es Gero, akkor en meg azt kerdeznem tole hogy tud e ilyet szerezni nekem!?!?!
Seaweed
En meg ma ket kulonleges makettet neztem ki (a holland webshopban)...
FM mind2:
1/48 Mirage F1B
, es 1/48 Mirage IIIB.
Gyarilag mindketto a heller makettjeire epul, de fel vannak tuningolva, az alap hogy a panelezest negativva tettek, de az mar kozel sem szokvanyos hogy adnak hozza rezmaratast(reszletek), mugyanta feljavitast(aknak, kabin), es feherfem alkatreszeket(futomu)!!!!!!

DJ Skyline
köszi szépen!<#eljen>

Seaweed
DJ Skyline
tényleg....ááá thx!
az a baj,hogy nem tudom hogyan keressek googleben (nem túl kreatív,találékony]
amúgy én nem nagyon látom esélyét a mai nap után,hogy fogok találni pesten 1/48-as hasegawa tomcatet...megkérdezem gerot tud-e szerezni...

Seaweed
sajat weblapoda is beraktad a linkebe oket 😄

http://www.hyperscale.com/
http://modelingmadness.com/index.htm

De en mindig google-t hasznalom...99% mindig talalok anyagot a keresett (pl webshopban kinezett) cuccorl! Kivetel ha UJ!
DJ Skyline
hy...nem tudod mi annak az oldalnak a címe,ahol maketteket,és matricákat mutatnak be? nem ugrik be a címe...és nem tudsz olyan oldalt,ahol tomcat makettek vannak...mint pl az aircraftresourcecenter...
thx

Seaweed
Frankok!

Seaweed
hmmmm!!!
kbx
Ruski teknyik, dá!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Seaweed
Penge a T-34 tudtam en mindig is <#crazya><#vigyor2>
kbx
Meg ha megnézed a faldarabokat a tank melllett, elég gáz, a valóságban nem így törnek a téglák!!
Olyan mintha flexel vágták volna kia a falból<#idiota>

Seaweed
Szep, bar sose ertettem hogy otlenek ki ilyen szineket! Lehet hogy ilyen ceklalilas-voros egy tegla, de ha egy tank atmegy a hazon akkor tuti hogy ket centi szurke por fedi a kornyeket!
kbx
<#guluszem1> De kemény, a macskakõ (vagy mi) lencsébõl van!!
Kreatív srác

(klikk a képre)

Seaweed
<#vigyor>
kbx
ohhh my god!! Modelling forever!!<#worship><#guluszem1><#vigyor>

BubaMester
Nem tudjátok mi tudok akkor csinálni ,hogyha elcsesztem a festést? Tehát túl sok festéket raktam a repülõ szárnyára (mûgyantásat) és le szeretném szedni vhogy és újrafesteni.

|&#9658;.:http://bubamester.uw.hu:.|&#9658; - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala

modellmaker
Festés elõtt 800-as papírral csiszold ár az egész kasznit. (de sztem neked nem kell még azt se. kezdõ vagy, majd belejössz a dolgokba de ne akarj egybõl olyat készíteni mint amiket beszúrtál)

greg benz
LOL 😄DD ! na legnagyobb bánatotokra lelépek! de még visszatérek!áll bí bekk<#eplus2><#eplus2>

MikX
<#mf1><#mf1><#mf1>
vagy fareszelõvel!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

100 as... xDDDDDD
Jóhogynem gyaluval akarsz dolgozni 😊

greg benz
na...gondoltam,hogy valami ilyesmi kedves üdvözlést kapok<#buck>

MikX
Húú vazz, te még mindíg itt boldogítasz mindenkit?
nemsemmi...
Még jó hogy melózni voltam... 😄D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

greg benz
csõ<#wave>

MikX
Hi All!
<#wave>

próbáld meg neoflex tapasszal. én is azt használtam régen a zimmeritre. csak ne az eredetin próbáld ki!

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

VRSDM
leginkább a kézremgéssel kéne kezdenem vmit, mert sook helyen ezért csunya, a fekete kontur.

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
legelsõ kifestett makettem, ( WARHAMMER 40k -ba kezdtem bele) gondolom vágjátok, mi is ez a móka, a fotogépem meg nem épp a legujabb igy csak homályosabb képpekkel szolgálhatok, van még mit fejlõdnöm de mint 1. egység nagyon tetszik...

u dont have to listen anybody else but me

greg benz
léhet....de akkor meg kéjek cépen olyan választ amilyet egy hozzáértõ ad😄DD