Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aha lehet hogy én csináltam valamit rosszúl...
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Mondjuk sokfélét nem használtam.
De legutóbb a Bmp-3-at Tamiya akrílal fújtam,hát teljesen jó volt 😊
De legutóbb a Bmp-3-at Tamiya akrílal fújtam,hát teljesen jó volt 😊
nekem az akril nem jött be, olajos jobban fed szerintem!
szal,akkor mind1.... 😊
Mondjuk ezért jó az akríl. Alkohol szagtalan,és ugyanolyan gyorsan szárad szinte.
Mondjuk ezért jó az akríl. Alkohol szagtalan,és ugyanolyan gyorsan szárad szinte.
nem, de nem olyan - ezt akartam írni <#idiota>#idiota>
nem de olyan brutál mint a lakbenzin, és nem leszek tõle függõ<#papakacsint>#papakacsint>
Igen de attól fejre állok😊) a sebbenzin is van olyan gyors<#crazya>#crazya>
Én meg sima lakkbenzin higítóval <#wilting>#wilting>
Száradási idõ,fújva 2 perc,ecsetelve 10 mondjuk
Én sebbenzinnel higítom az olajos festéket, azért jó mert gyorsan szárad!
oks, thx!
jah es a humbrol higito is jo...en ugy vettem eszre (szagra) hogy ugyanaz mint a revell...de mivel nem kethetente veszek..hanem ha elfogy a 150ml-es tartalyombol akkor egyszerre toltom fel (alt ket-harom kisuveg), igy lehet van mas fajta, csak en nem talakoztam veluk meg.
MM-et revell higitoval higitom. Az akril az vizbazisu, ertelem szeruen...az enamel metal Gunzet meg nem nagyon higitottam mert hig eleve, de volt hogy adtam hozza revell higitot es jo volt neki...MM metalhoz meg van sajat hozzavalo higito.
Jaténneg... <#zavart1>#zavart1>
Csak nagyon nehezzen jön le.
Csak nagyon nehezzen jön le.
És mivel ajánlatos az MM-et és a Gunze-t higítani?
Gunze vízbázisú igaz?
Gunze vízbázisú igaz?
Most viszont a Vallejo-t akarom kiprobalni a wargammers.hu-tol!
Gunze:
Matt akril nagyon bejott. Viszont akril metal nem...sot nagyon nem! Az enamel metal viszont uber! (Persze nalam csakis szorpisztolyrol van szo, nagyon keveset festek ecsettel...arra meg a legtobb festek ugye jo)
MM:nalam az alap festekfajta...mindenre jo..metal szintek inkabb fujva..a tobbi ecsettel is kivalo. (bar van egy ketto ami nem terul ecsettel jol)
Matt akril nagyon bejott. Viszont akril metal nem...sot nagyon nem! Az enamel metal viszont uber! (Persze nalam csakis szorpisztolyrol van szo, nagyon keveset festek ecsettel...arra meg a legtobb festek ugye jo)
MM:nalam az alap festekfajta...mindenre jo..metal szintek inkabb fujva..a tobbi ecsettel is kivalo. (bar van egy ketto ami nem terul ecsettel jol)
Tudna valaki mondani egykét szót a Modelmaster és a Gunze festékekrõl?
Skyline! hasznald ezt! Adatbazis alapu, (ingyenes), testreszabhato regisztralni lehet es mindenki feltoltheti maganak a kepeket ha kaarja, es ertelem szeruen akar feltoltok szerint is csoportosithatoak a kepek...ennel jobb nem kell
Egy észrevétel:
A honlapon, úgy kéne megoldani a képeket, hogy nem a tagokból lenne elérhet, hanem pl a fõoldalról kéne egy galery "link", aztán ott lenne tangonként csoportosítva...
A honlapon, úgy kéne megoldani a képeket, hogy nem a tagokból lenne elérhet, hanem pl a fõoldalról kéne egy galery "link", aztán ott lenne tangonként csoportosítva...
Visszatérve a "kilógásra". Remélem nem sértõdtél meg Seaweed! Én nem úgy értettem azt a kilógást, mint ahogy ti, mert én a szövegsávot néztem, abból nálam kilógott a képed, meg az enyém is, viszont Kata a felbontásnál rávilágított egy olyan pontra, amire nem gondoltam, szóval azért nem értettem a kilógást, mert én 19-es monitoron nézem, és ezért az én képem is lazán elfért rajta egyben, mégegyszer sorry! Legközelebb figyelek erre!<#law>#law><#wave>#wave>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Küldtem privit! Zsír, hogy végre alakul a dolog!<#eljen>#eljen>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
petyus alakul a sturmtigered,ha megnézed az adatlapodat,már csak a képeket kéne megjelenítettni valahogy!😄ASDA
ja meg milyen makett? mármint gyártó?
valamit kell írni a kép fölé...
1/35 .... Sturmtiger
meg,hogy mik a kiegészítõk ha vannak meg ilyeneket is plíz!😄
ja meg milyen makett? mármint gyártó?
valamit kell írni a kép fölé...
1/35 .... Sturmtiger
meg,hogy mik a kiegészítõk ha vannak meg ilyeneket is plíz!😄