Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végülis bebiggyeszthetem a fõoldalra,de van egy külön ilyen keres/kínál topik egy másik makettes fórumon..ezen az oldalon alul van a belépés gomb,majd keresd meg a Bolhapiac topikot...nem kell regisztrálni,csak egy nick név,esetleg email aztán írhatod amit szeretnél!:))
csak azért mondom azt a fórumot,mert azt sûrûbben látogatják mint az sgmakett oldalt!:)
csak azért mondom azt a fórumot,mert azt sûrûbben látogatják mint az sgmakett oldalt!:)
Pl. erre z SG makett oldalra amit csináltatok?
Ok de úgy nem lehet hogy csak ide szól,
Igen tényleg
ide mehetnek a keres/kínál dolgok...amúgy nem én töröltem,hanem valamelyik moderátor
Srácok nem lehetne valami adok vennék részt csinálni, mertvan 1-2 könyvem amitõl meg válnék. Láttam hogy a múltkori beírásomat is kitörölték.
A Jagdtiger tipikus példája a német hadiipar háború végi kapkodó fejlesztéseinek. Alapját a Tiger II (közismert, bár hivatalosan nem használt nevén: Királytigris) képezte, melynek alvázára elképesztõ erejû 128 mm-es löveget szereltek. Hiába volt hatékony a fegyverzet, a monstrum súlyát egyetlen német híd sem bírta el. A nagy tömeggel rendelkezõ páncélvadász emellett igen sebezhetõ volt oldalról és hátulról, de kiváltképpen a levegõbõl jövõ támadásokkal szemben. Közúton még elfogadható sebessége terepen 17 km/h-ra csökkent, fogyasztása viszont kilométerenként elérte az 5 litert. Mindezek tetejébe mindössze 38 lõszert tudott szállítani. Támadó hadmûveletekre alkalmatlannak bizonyult, de védekezõ harcok során gyakorlatilag minden ellenséges jármûvet meg tudott semmisíteni - ha eljutott a harctérre. 1944-ben és 1945-ben összesen 77 darab készült belõle. Gyártása során a Henschel-féle felfüggesztést az egyszerûbb Porsche-változatra cserélték, az utolsó 26 darabot pedig csak 88 mm-es löveggel tudták leszállítani.
Sztem ezek nem porshé alvázak.
Na itt van

Ha ezek Porsche alvázak, akkor azokon "defaultban" nincs a futógörgõkön gumiborítás, ahogy a Ferdinandokon sem, asszem.
<#nyes>#nyes>
<#wave>#wave>
Mi hiányzik?
Na én léptem, tanulni kell!<#wave>#wave>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
A másik képen is ugyan annyi görgõ van :P
Rakjá valahova egy saját gombot. Ps-ben megcsinálod, ment, lapra beszúr oda ahova kívánod, azt rá a hivatkozás.
Az gáz, a fõoldalt hagyni kéne, azt majd feltõltöd valamivel

pl...hmmm...Fõoldalt átírnám "Maketteink"-re? az a baj,hogy szívesen hozzáadnék még1 menü részt,de a szaros Xarám nem akarja az igazat...
Sztem le van festve valami védõ réteggel.
Kszvagyok bazz....olyan fos az A-7 kabinteteje hogy mar le kellett tornom es ujraragasztanom...ha megszarad fogom negyeduszerre! ujracsiszolni es kipolirozni!
Nade ez valami múzeumi felújított izé :)
képet
Sztem sem volt sturmtigerek görgõin gumi bevonat.
Az enyimrõl leszedtem és maratásra cseréltem, ja és lecsiszoltam a zimmeritet a homlok páncél elötti vizszintes részrõl is.
Igen pont ezért kérdeztem. Építõ jellegü kritika. De van még. Pl: a zimmerit a sárvédõn
Szerintem az, de ha jól tudom azokon a kerekeken nem volt gumi, nem!?
Csak a korai tigris kerekein...
Csak a korai tigris kerekein...
Petyus 1 kérdésem lenne a Sturmtigerrel kapcs.ban. A kerekeken a fekete csík a gumiperem akar lenni? Gall vagyok egyébként csak behalt a netem.