Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
1: ,,kézbasítik,,
2: ,,utávét,,
3: ,,kézbaóesítéskor,,
:DDDDD<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Kedves Pataki Dénes!
Elnézést kérjük, amiért nem kapta meg rendelésére a válaszuknat.
Az Ön által rendelt TA-TS14 Black festék spray, a holnapi nap folyamán
átadjuk a GLS futárszolgálatnak.
A csomagot 2005.12.22. csütörtöki napon 8 és 17 óra között kézbasítik Önnek.
A csomag utávét összegét a kézbaóesítéskor a futárnak kell fizetnie.
Bármi kérdése lenne, szívesen állunk rendelkezésére.
Még egyszer elnézését kérjük, a késedelmes válaszért.
Köszönjük rendelését és türelmét.
Kellemes Ünnepeket kívánunk Önnek és Szeretteinek.
Üdvözlettel: Krekó Nikoletta<#eljen>#eljen><#nyes>#nyes><#email>#email>
pl kettes kép 72-es alkatrész...
pillanatragasztóval próbáltam,de az akkora cseppet nyomott mint maga az alkatrész!:S
A Su-15TM muszerfala (1:48)...alatta egy szines nyomat amit adnak hozza)
Igen ez ugyanaz a lap!! (balra fent a muszerfal nyomata atlatszo muanyag lapon)
Masik lap ugyanazon keszletbol...(+ van egy kulon hajtomu feljavito is)
Akkor kemenyitsunk be! Ez mar 1:72!!!! balra fent az erdkesseg--lasd egyel lentebb...
<#wow2>#wow2>Eszmeletlen durva! EZ EGYAHETVENKETTO! bazi kicsi!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Ha egy kicsit utána számolsz, azt írtam hogy kb 1800 HUF a Spray a boltban, hogyha még hozzáadod a 400 HUF postaköltséget, akkor láss csodát 2200 HUF!!
Ehhez még érettségi sem kell hogy kiszámold!!! talán az a 70 forint nem fog földhöz vágni!!
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
nah, bye all...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Magánszemélytõl meg hogy kérjek kölcsön, úgy hogy majd mittomén 3 év mulva megadom???
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De miért kuka?
Az egész szar lett?
Vagyis mien lesz majd?
Bár itt is látszik egy két hiba, de majd egy-két hét száradás után kipolírozom belõle!
jahh, nem kaptam Italian Red-et a megába, aszonták, amjd vmikor késõbb, így nem tudtam lefújni az enzo-t, de mind1, majd késõbb, addíg is bekábeleztem, meg tettem karbon-t a hengerfejre, ja, meg az italian horses-en láttam ,hogy a csóka a motornál cigispapírból csinálta a hõszigetelõ réteget, megcsináltam én is olyanra, így szebb...
Meg azon gondolkodom, hogy lehet veszek karbon matricát, aztán mindenhol beborítom vele,ahol a valóságbn van! mondjuk az alját talán nem, felesleges...
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Errõl az ablaklehúzásos témáról te mit gondolsz? hogy lenne szebb?
aztán jött ez az ötlet,hogy beleviszek ezüstöt is!:))
:DDSDASASD
Jahh, milyen is lesz pontosan?
mert raktál be egy képet az MW-fosból, hogy ien lesz, de a színei is olyanok lesznek?
Már annyira belejöttem a Skyline-ba (épp száradtak az enzo cuccai :DD), hogy a belsõtérbe tettem egy kis karbon-t, meg megcsináltam a kárpitozást, meg csaináltam a nitrópalacknak vezetéket...
Szal arra gondoltam ,hogy kivágom az ablakokat, mivel a sötétítés miatt nem lehet amjd belátni, ergo hiábba van viszonylag jól megcsinálva, nem látszik.
csak azt nem tudom, hogy mindkettõ ablak le legyen , vagy csak az egyik, vagy teljesen, vagy félig lehúzva??! Ezen filózok...
[/cserf][/fülünyúl]
enyém is hasonló lesz,csak a csomagtartó,meg a motorháztetõ is fekete lesz
(Latszik is a maketten hogy van rajta mint egy "jobb" ribin a vakolat <#ravasz1>#ravasz1>)
Nekem az egész hajóra és alkatrészeire (már amit nem kézzel kell majd lekennem) elég volt 1,5 palack, az egyik még most is jó félig van.
[/cserf][/fülünyúl]