Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
örülnél,ha lenne egy ilyen titkárnõd!:)))

greg benz
ááááá:DDDD pfejjj<#hehe> ezek a mai titkárnõk...:DDD

Kata
Karácsony elõtt elõfordul. Ha meg még bent volt az irodában és válaszolt a leveledre lehet, hogy mást csináltak éppen és azért volt nehéz gépelnie. <#vigyor3>

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
a forrasztós trükköt olvastam az egyik Pro Modellben asszem...

greg benz
sztem a csaj be volt rúgva:DDDDD

1: ,,kézbasítik,,
2: ,,utávét,,
3: ,,kézbaóesítéskor,,

:DDDDD<#hehe><#hehe><#hehe>

Seaweed
Azon is filoztam hogy forrasztani tudok, szerszamom is van hozza, lehet a fem-fem kapcsolatokat forrasztani fogom! Illetve letezik tobb gyartona direkt maratas ragasztasahoz spec ragasztoja! Be fogok tuti szerezni valamilyet!!
Seaweed
Nah te meg ultel volna a baberjaidon ha nem mordulunk rad! <#idiota><#ravasz1>
Seaweed
Hat ezaz!! ilyen pici cuccokat meg en se raktam fel! Azthiszem utanaolvasok, megnezem a profik hogy csinaljak es majd kitalalom hogy hogy. (Pillanatrgasztop tuti..de nem folyekony hanem gél)
greg benz
na gyerekek! így kell ezt elintézni! írtam egy mailt és ez a válasz jött!

Kedves Pataki Dénes!

Elnézést kérjük, amiért nem kapta meg rendelésére a válaszuknat.
Az Ön által rendelt TA-TS14 Black festék spray, a holnapi nap folyamán
átadjuk a GLS futárszolgálatnak.
A csomagot 2005.12.22. csütörtöki napon 8 és 17 óra között kézbasítik Önnek.
A csomag utávét összegét a kézbaóesítéskor a futárnak kell fizetnie.
Bármi kérdése lenne, szívesen állunk rendelkezésére.
Még egyszer elnézését kérjük, a késedelmes válaszért.
Köszönjük rendelését és türelmét.
Kellemes Ünnepeket kívánunk Önnek és Szeretteinek.

Üdvözlettel: Krekó Nikoletta<#eljen><#nyes><#email>

DJ Skyline
bjutifull!<#eljen> te hogyan fogod feltenni a kis alkatrészeket?
pl kettes kép 72-es alkatrész...
pillanatragasztóval próbáltam,de az akkora cseppet nyomott mint maga az alkatrész!:S

Seaweed
nyah akkor:

A Su-15TM muszerfala (1:48)...alatta egy szines nyomat amit adnak hozza)

Igen ez ugyanaz a lap!! (balra fent a muszerfal nyomata atlatszo muanyag lapon)

Masik lap ugyanazon keszletbol...(+ van egy kulon hajtomu feljavito is)

Akkor kemenyitsunk be! Ez mar 1:72!!!! balra fent az erdkesseg--lasd egyel lentebb...

<#wow2>Eszmeletlen durva! EZ EGYAHETVENKETTO! bazi kicsi!
Truck Driver001
szevasztok,walaki rakna föl pár kamion maketettet?...mert nem nagyon láttam még a topikba, elnézegetném:DDDDDDD

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

kbx
kösz...

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Seaweed
reszvetem
kbx
de jó neked, én meg azt várom már hogy csütörtök este legyen, mert akkor végeztem a zh-al<#falbav>

Seaweed
Nah kicsomagoltam es tuzetesen atvizsgaltam a Mirage IIIB makettet...es nem csak az Mirage IIIB, a Mirage IIIR/RD hanem a Mirage IIIC is megepitheto a dobozbol. Minden benne van hozza (heller-bol). Viszot vannak olyan deformaciok az eredeti heller maketten hogy kesz "orom" lesz azokat kijavitani ;)) De mar varom..nagyon varom... ;))
kbx
Azért ne húzd rám a vizeslepedõt!!<#ejnye1>
Ha egy kicsit utána számolsz, azt írtam hogy kb 1800 HUF a Spray a boltban, hogyha még hozzáadod a 400 HUF postaköltséget, akkor láss csodát 2200 HUF!!
Ehhez még érettségi sem kell hogy kiszámold!!! talán az a 70 forint nem fog földhöz vágni!!

A festéket lelehet maratni 1 bizonyos lefolyó tisztító kristályal

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

DJ Skyline
<#wave>

DJ Skyline
minden szar lett!:D

MikX
Nahh, asszem én leteszem magam mára, nem látok már, pedíg még a kipufogót fel akartam ragasztani...
nah, bye all...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kbx
Ez van! Most szükségem van a pénzre...
Magánszemélytõl meg hogy kérjek kölcsön, úgy hogy majd mittomén 3 év mulva megadom???

MikX
Dehát, ha csak a kaszni lett rossz, azt meg leget oldani, hogy rendelsz egy kasztnit csak nem?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
festés fos lett...többet vártam el magamtól mint amennyit akkor tudtam...pl az elsõ suprát olyanra akartam építeni,mint amilyen az F&F-ben volt!:DD a második már saját ötletek meg minden,de az meg nem lett olyan jó...a mostani az még jó!:D igaz a fékeket kikell fúrni,mert nem megy bele a kerék(beleszáradt egy kis ragasztó)

MikX
Akkor te már nagyon vágod a Supra építés fortélyait!
De miért kuka?
Az egész szar lett?

MikX
Jaja, azt lehet is érezni rajta, meg ugye tapasztaltam, mivel egy nem látható helyen (szerencsére) eltört amikor a fûtõszálat csiszoltam róla!

Seaweed
hehe <#smile>
MikX
Mien Skylinet?
Vagyis mien lesz majd?

DJ Skyline
volt narancssárga is!:D az volt az elsõ próbálkozás...aztán az kuka,majd még1 supra...majd az is kuka...ez most a 3dik!:d

MikX
Thx...
Bár itt is látszik egy két hiba, de majd egy-két hét száradás után kipolírozom belõle!

jahh, nem kaptam Italian Red-et a megába, aszonták, amjd vmikor késõbb, így nem tudtam lefújni az enzo-t, de mind1, majd késõbb, addíg is bekábeleztem, meg tettem karbon-t a hengerfejre, ja, meg az italian horses-en láttam ,hogy a csóka a motornál cigispapírból csinálta a hõszigetelõ réteget, megcsináltam én is olyanra, így szebb...
Meg azon gondolkodom, hogy lehet veszek karbon matricát, aztán mindenhol beborítom vele,ahol a valóságbn van! mondjuk az alját talán nem, felesleges...

Seaweed
emlekszem aaszem narancssarga volt meg fekete?! vagy csak fekete? :D
DJ Skyline
én a supránál csináltam ilyet(egy régebbinél,még nem voltál itt,Seaweed talán még emlékszik a fekete suprára!:D),hogy kivágtam a két oldalsó ablakot...megmaradt az elsõ,hátsó,és a 2 oldalsó kis ablak...de baromi óvatosan kell,mert az átlátszó alkatrészek sokkal "merevebbek" mint a normál alkatrészek...magyarul könnyebben törnek!!!

Seaweed
Ha ilyen szepen kered
geronimo77
Én is most Skylinet építek. Most fújom a belsejét.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

geronimo77
jó lett!

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

MikX
<#ejnye1> télen fagyit? Aztán majd jól megfájdul a torkod ám!

MikX
<#vigyor3>
Errõl az ablaklehúzásos témáról te mit gondolsz? hogy lenne szebb?

Kata
Adsz egy nyalást? <#vigyor3>

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
jah,elvileg full fekete lett volna az egész kocsi!:DD
aztán jött ez az ötlet,hogy beleviszek ezüstöt is!:))

Seaweed
MikX
mimás, ugye...
:DDSDASASD

DJ Skyline
ja ezüst lesz maga a kocsi,és fekete lesz a többi része...fekete lesz a felni

MikX
thx.
Jahh, milyen is lesz pontosan?
mert raktál be egy képet az MW-fosból, hogy ien lesz, de a színei is olyanok lesznek?

Már annyira belejöttem a Skyline-ba (épp száradtak az enzo cuccai :DD), hogy a belsõtérbe tettem egy kis karbon-t, meg megcsináltam a kárpitozást, meg csaináltam a nitrópalacknak vezetéket...
Szal arra gondoltam ,hogy kivágom az ablakokat, mivel a sötétítés miatt nem lehet amjd belátni, ergo hiábba van viszonylag jól megcsinálva, nem látszik.
csak azt nem tudom, hogy mindkettõ ablak le legyen , vagy csak az egyik, vagy teljesen, vagy félig lehúzva??! Ezen filózok...

Kata
Már csak a kisgyerek hiányzik, ahogy ül a földön, összemaszatolva azzal az anyaggal. :)

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
nem rossz!<#eljen>
enyém is hasonló lesz,csak a csomagtartó,meg a motorháztetõ is fekete lesz

Seaweed
En szi-tivel megprobaltam volna ha nem csiszolassal.
MikX
Jahh, de mondjuk nem vészes, attól mág napfényben jól mutat, fõleg egy jó lakkozás után, de csak a matricázás után, ha lesz egyáltalán :DD (Brazil cucc)

Seaweed
Hehe FM ahogy elnezem egy kis csaladi vallalkozas ;))
Seaweed
Mind olyan. Forrovozes labas alap kellek hozza.

(Latszik is a maketten hogy van rajta mint egy "jobb" ribin a vakolat <#ravasz1>)
Kata
Igen, ha sokat fújsz vele, a nyomásesés miatt lehûl a palack, és után az oldott levegõ nem válik ki elegendõ nyomást eredményezve, várni kell míg kicsit visszamelegszik. Én a halogénlámpám alá tettem melengetni. :)
Nekem az egész hajóra és alkatrészeire (már amit nem kézzel kell majd lekennem) elég volt 1,5 palack, az egyik még most is jó félig van.

[/cserf][/fülünyúl]