Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kormánykerékre is akartam rakni, de úgy döntöttem, hogy az bõr bevonatos marad 😄
Most az enzo kormányár csinálom, kicsit nehéz a kis gombokat megfesteni, meg még króm keret is legyen körülötte, ehh...
Mondjuk ilyen soha nem lesz asszem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ezért nincs még nekem sem RC-m. : (
Ja, az elõzõ felhívásomra meg (sajnálatos módon) senki nem reagált,
úgyhogy Repeat:
Szegény minimálért dolgozó fiúcska vagyok,
fejenként 160 Ft-ttal nagyon boldoggá tudnátok tenni.
(csupán 1000 embernek elég)
Végre negvehetném a kb. 1 éve kinézett RC autómat mindenestõl!
: DDDDDDDDD
Én is most rendeltem pár kiegészítõt geronimo-tól az autómhoz. A legnagyobb szívás a lengéscsillapítók és a kerékbeállítások ügye mert a lengéscsillapítóknál a rugón és az olajon kívül még a perselyeket is lehet variálni amely az olaj áramlásás befolyásolja.
A kerékbeállításoknál számít a gumi típusa, a tömés a gumiban és a kerekek állása. Nagyon szerteágazó a lehetõségek tárháza és én is kezdõkén azt se tudtam mit hova miért kell beletenni aztán elmagyarázták okosabbak.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
De ez egy ultrabrutál nitró különbenis!! <#duhos2>#duhos2>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
igaz nem láttam még élõben,de nem vastag kicsit a nitró kábele? 1/24-ben ez egy slag vastagságú kábel!😊)
Nahhvégre holiday van! Nem megyek melózni, csak 3.á!!
Nade itt van pár kép, Enzo motorjaát csináltam, meg a Skyline belsejét!
Jahh, meg kivágtam mindkét ablakot, és jól sikerült, nem lett semmi baja, ez kisebb csoda tõlem!

Meglássuk! Az biztos, hogy meglesz?<#vigyor2>#vigyor2>
Na sok sikert hozzá, ha már ennyit paráztál miatta! Oszt ha van kérdés, akkor nyomjad csak, csak ne azzal kezd, hogy srácok hogy kell a dobozt kinyitni...<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
majd a mostani merci lesz az ász
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Kisebb alkatrészeknél szerintem érdemesebb hagyományos pill. ragasztót használni, nem folyékonyat!
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Lesz vele munka, hajrááááááá!<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Eh, brazil cuccok visszamentek???<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
REmélem azért a pk nem lesz több, mert akkor indul a harakiri, úgysem voltam még braziliában!