Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kbx
Ja, ez már majdnem forma1-es kormány...

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Jagi
Ejj! Ez már nem kormány hanem... mittoménmi! 😄
Sok rajta gomb, meg a led... : D

MikX
Thx.
A kormánykerékre is akartam rakni, de úgy döntöttem, hogy az bõr bevonatos marad 😄

Most az enzo kormányár csinálom, kicsit nehéz a kis gombokat megfesteni, meg még króm keret is legyen körülötte, ehh...
Mondjuk ilyen soha nem lesz asszem...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Seaweed
Thx 😉
Jagi
Najóvan... nem egy pénztárcakimélõ hobbi...
Ezért nincs még nekem sem RC-m. : (

Ja, az elõzõ felhívásomra meg (sajnálatos módon) senki nem reagált,
úgyhogy Repeat:

Szegény minimálért dolgozó fiúcska vagyok,
fejenként 160 Ft-ttal nagyon boldoggá tudnátok tenni.
(csupán 1000 embernek elég)
Végre negvehetném a kb. 1 éve kinézett RC autómat mindenestõl!

: DDDDDDDDD 😄

Random work
Jó kis cikk!
Én is most rendeltem pár kiegészítõt geronimo-tól az autómhoz. A legnagyobb szívás a lengéscsillapítók és a kerékbeállítások ügye mert a lengéscsillapítóknál a rugón és az olajon kívül még a perselyeket is lehet variálni amely az olaj áramlásás befolyásolja.
A kerékbeállításoknál számít a gumi típusa, a tömés a gumiban és a kerekek állása. Nagyon szerteágazó a lehetõségek tárháza és én is kezdõkén azt se tudtam mit hova miért kell beletenni aztán elmagyarázták okosabbak.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DJ Skyline
MikX!
igaz kicsit késve,bocs de itt van a cikk az RC autó tuningolásról!😊
oldal1
oldal2

Jagi
Jáááájjj!<#eljen><#vigyor>

geronimo77
Igen 😊

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Seaweed
Tegnap sikerult feladni a cuccot?!
geronimo77
Jól alakul.

Tetszik a karbonos kormány 😊

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Glpetyus
Holnap lehet nekiállok az S-100-nak 😊

Glpetyus
ja 😊

DJ Skyline
ja még a légy zümmögését is hallani!😄D
nem baj kell egy kis pihi is!😊

Glpetyus
milyen pangás van ma :o

amúgy kb hány darabból áll az enzo??

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

MikX
Jaja, én is gondolkodtam rajta, hogy mekkora lehet, de még nem végleges, ki lehet cserélni még, nincs lefixálva...
De ez egy ultrabrutál nitró különbenis!! <#duhos2>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Glpetyus
de,egy kicsit vastag 😊

Glpetyus
<#eljen>

nagyon király mind2<#wow1>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

DJ Skyline
jól néznek ki!<#eljen>
igaz nem láttam még élõben,de nem vastag kicsit a nitró kábele? 1/24-ben ez egy slag vastagságú kábel!😊)

MikX
Hi all!
Nahhvégre holiday van! Nem megyek melózni, csak 3.á!!

Nade itt van pár kép, Enzo motorjaát csináltam, meg a Skyline belsejét!
Jahh, meg kivágtam mindkét ablakot, és jól sikerült, nem lett semmi baja, ez kisebb csoda tõlem!

Glpetyus
<#idiota><#eplus2>

Jaja, az ÁSZ!<#nyes>
Meglássuk! Az biztos, hogy meglesz?<#vigyor2>

Na sok sikert hozzá, ha már ennyit paráztál miatta! Oszt ha van kérdés, akkor nyomjad csak, csak ne azzal kezd, hogy srácok hogy kell a dobozt kinyitni...<#idiota><#nevetes1>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

greg benz
thx!😛 egyébként nekem tecc a színe...meg nem is nagyon volt más😄
majd a mostani merci lesz az ász

kbx
Egész jónak tûnik, de a színe elég gáz, nem illik az autóhoz!

kbx
Na az alkatrészre, és ne is a makettre nyomd a ragasztót, hanem valami másra, és onnan lehet tüvel v. kis csavarhúzóval a felületre kenni...

kbx
Aminek tudod a ragasztási felületét csiszold meg egy kicsit, akkor jobban tart...
Kisebb alkatrészeknél szerintem érdemesebb hagyományos pill. ragasztót használni, nem folyékonyat!

DJ Skyline
névrokon?!<#ticking><#dumcsi>

Glpetyus

<#wow2><#eljen><#wilting>

Glpetyus
jó logó :I

Glpetyus
szépek 😊

Seaweed
Nem ez az igazi gond a maratasoknal, hanem az alapanyag. Nem tudom emnyit hasznaltal ilyet, de nem arrol hires hogy hude nagy feluletek vannak ragasztasra es a lemezekhez se jol tapad a ragaszto.
Ha van olyan ceruzád aminek a végén van radír akkor szúrjál bele 1 vékony drótot vagy tût és azzal tudod a pill.ragasztót a megfelelõ helyre tenni

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

greg benz
megtalltam jobb képeket mercimrõl! ez az elsõ kész autóm 1ébként!<#hehe>

Seaweed
<#vigyor3>
greg benz
mik nem derülnek ki a titkárnõmrõl😄DDD

Kata
Szép ritka nõi nevem van, most este tárgyaltuk ki a cseten.

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Lol logod van Kata <#vigyor1>
Kata
tessék?

[/cserf][/fülünyúl]

Seaweed
Ahh lehet komoly chates multja van...ram is ott ragadt ez az irtozatos elgepeles 😉)
Seaweed
Béla pffff
Seaweed
De hat mar ha az ember kabint epit akkor legyen mar zsir az alapanyag! Szarbol nem lehet varat epiteni! <#vigyor3>
Szép kidolgozás!!
Lesz vele munka, hajrááááááá!<#eljen><#eplus2><#nevetes1>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Bazze ember, nagyon kész vagy!<#nyes><#nyes>

Eh, brazil cuccok visszamentek???<#idiota><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

REmélem azért a pk nem lesz több, mert akkor indul a harakiri, úgysem voltam még braziliában!

greg benz
de õ feleannyira se jó<#rinya><#guluszem1><#vigyor3>

DJ Skyline
pedig otthon vár még az asszony!<#vigyor1>

greg benz
én pedig mindig fáradtan térnék haza a melóból😄DDDDD

greg benz
tudom😄DDD<#vigyor2>

Kata
Sok túlórája lenne. 😄

[/cserf][/fülünyúl]