Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
Nekem van ragasztószalagom, amivel autók klíma kábeleit szokták burkolni, az oylan, mintha kárpit lenne, de nem tom hol lehet venni, talán szkboltban...
De ez egyébként ennek a skyline-nak a maratott cucchoz van...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

geronimo77
Marha jó!
Szép lesz.
Hétvégén ha Öcsém hazajön a géppel rakok fel képeket a 2 elkészült Skylineról.

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

streeter
Pár napos a festék és Revell olaj bázisú festék. Matt meg csillogós 😊

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

kbx
Ez a festéktõl is függ, meg hogy mikor festetted, de próbáld meg sebbenzinel...

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

streeter
Az olaj bázisú festéket mivel lehet könnyen és gyorsan leszedni úgy, hogy nem arja szét a mûanyagot??

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

DJ RUSH99
senki nem tudja hogy lehet ilyen szõnyeget szerezni? vagy mi ami helyettesítheti megfelelõen?😊

E30 4ever

DJ Skyline
jól néz ki,szép lesz!<#eljen>

MikX
Nem nekem, hanem nagyapámnak, õ dolgozik vele... És asszem '80-as a gép, de ja, nagy egy kicsit...
Én csak néha elkérem makettezésre 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ RUSH99
basszus az a szõnyeg nagyon állat...szeretnék én is egyet a bmw-be majd<#idiota>

E30 4ever

kbx
Szórópisztollyal, meg maszkolással, de még nincs kész, még be kell ragsztom a maratott pedálokat, meg azanyósülést... Ja, a Szõnyeg, meg a gyári Tamiya maratásban volt!

kbx
Gondolom neked ez a nagy benga van, még a 60-as, 70-es évekbõl, nem!? Én olyanon tanultam a fõsulin, mondjuk nem értem mért, mert marketing szakos vagyok!!<#idiota>

MikX
a, cak épp nincsenek felesleges millióim 😄
Tulajdonképpen egy kisebb eszterga is jó lenne...
Láttam ilyen kis "asztali"-t vhol...

DJ RUSH99
hallod ez a beltér nagyon kiütött<#eljen><#guluszem1> állati szép lett!hogyan csináltad?😄

E30 4ever

kbx
Lehet hogy egy CNC esztergával könnyebb lenne 😄
Gondolom nem volt kis meló, de a végeredmény jó lett!! Sokkal szebb, mintha sztirolbaól próbálnék valami hasonlót csinálni!!

MikX
Pedíg asszem az is 2mm, de lehet elcsúsztam egy cseppet, de meg kell mondjam, hogy azt nem mértem pontosan, mert abból le lehet reszelni, meg hát neked is maradjon vmi munka 😄
Meg az a baj igazság szerint, hogy ez egy picit kicsi ehez az esztergához, nem egészen ilyen kicsi dolgokhoz tervezték, csak azzal küzdöttem egy órát, hogy a furat pontosan a közepén legyen végig...

kbx
Nekem jónak tûnik, csak a magassága sok egy kicsit, de majd levágok belõle egy kicsit!

MikX
Jaaa, vágom!
figy, amit esztergáltam, az nem egészen ilyen, nem? az alján lévõ kis perem biztos, hogy 6mm? mert ha a belselye 3mm, a külseje 3,6, akkor az csak kb 4 nem? Végülis sztem teljesen mind1, csak felrtûnt...
És a toronymerevítõt ilyet akarsz csinálni?

kbx
Ezen a képen jól látszik.

kbx
Nem, a tûzfal, és az ablak között... tudod, amin azablaktörlõ szokott lenni!
Amire te gondolsz, még azt sem csináltam meg, majd ha meglesz a R32 kaszni, majd arról lemásolom..

MikX
Szééplesz!

Ja!
Amit mondtál, hogy még nem csináltál meg sztirolból az hol lesz?
A hütõrács és a lámp felett, nem?

kbx
Egy kicsit haladtam a Skyline-al:

Jagi
: ) <#eljen>

Punker
tank listát lusta vagyok írni az kicsit hosszabb lenne 😊

ha többre vagytok kiváncsiak nézzétek meg a wwiionline.hu-t a MagyarHQ-t 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
na akkor egy kis reklám 😊

német oldal:
Bf-109E
Bf-109F
FW-190A4
Bf-110C
Bf-110C4/b
Ju-87 Stuka (aszem 😎
HE-111
JU-52

szövi oldal:

Hawk-75 (P-36)
Hawk-81 (P-40)
Bell: P-39 Aircobra
Lockheed: P-38
Spitfire I
Spitfire Vb
Spitfire IXc
Hawker Hurricane Mk.I
Hawker Hurricane Mk.IIc
Blenheim Mk. I
Blenheim Mk. IV
DB-7
Havoc
C-47

Jagi
: DDDD

Punker
a lényeg hogy utálom mind2õt nem lehet tõlük normálisan tankozni ha megjelennek 😊

Jagi
Pont az A10 jutott róla eszembe. Igénytelen, olcsó fenntartani és az égõ olajkutak füstjében is dalolva lõtte sz*rrá a T-34/72-ket... (vagy, vagy)

I.C.ram
Magyarul kisérõ vadász....
Jagi
Jól gondoltam...

Jagi
mivel nehézvadász stem szarul fordul(ezért lomha)

Punker
nagysebességû gép de lassan fordul stb arra értendõ hogy lomha.

Punker
hát az az 1 db bomba amit vitt annyira nem volt extra aszem 225 fontos volt, P-38 fegyverzete meg az orrban volt mind olyan mintha lézerágyúval szaggatná a tankok tornyát ami felül ugye nem a legvastagabb, szal a P-38 igazi romboló gép volt brutális tûzerõvel, zuhanófékkel rázuhant a célra és rongyá lõtte A10-eshez lehetne most hasonlítani.

I.C.ram
"Nagyon gyors, és remek fegyverzete van, de lomha" Most gyors vagy lomha? 😄
Jagi
OK, Köszi! Az egyik bombázott a másik vadászott : )

Punker
mi a különbség? röviden:

"Bell: P-39 Aircobra: Gyors, rosszul fordul, viszont képes bombát vinni magával, és elég jó a fegyverzete. Érdekessége a gépnek, hogy a hajtómû a pilóta mögött helyezkedik el, ezáltal teljesen megváltozott a gép egyensúlya. Nagyon labilis lett, nem szerették a pilóták a háborúban. Fõleg a Szovjetunió használta a Lend-Lease program keretében.

Lockheed: P-38: Kéttörzsû nehézvadász. Nagyon gyors, és remek fegyverzete van, de lomha."

Jagi
Na ezt pont nem tudtam, de sztem akkor is "böte"

Mi a külömbség a P38 és a P39 közt?

Punker
pont az a lényeg, a könyv írója P38-assal zuhant le és tünt el.

kbx
Ja elég beteg...

Jagi
Én sem tudtam hova tenni. Kisherceg...

kbx
Túl sok értelme nincs!!

Glpetyus
<#zavart2>

Jagi
ööö

DJ Skyline
érdekes

Jagi
Szággény...

Glpetyus
ilyen méretarányban nemhiszem,hogy kell.

Glpetyus
azta <#wow2>

DJ RUSH99
nincsen gero-nak! beszéltem vele!<#rinya><#rinya><#falbav><#wilting> nemtudom honnan lesz BÉJEMVÉÉÉM!!!!<#rinya><#rinya>

E30 4ever

MikX
Komoly...
De a lövéseknél keletkezõ lyukykban nem kellene a festéknek lepattognia?
Így úgy néz ki, mintha kilyuggatva lefestették volna 😄

szerk:Bár tul. képp, ahogy így nézem most, az eredeti képen sem látszik, de akkor is, fura nekem egy kicsit...

PrasCo
<#szeret><#puszis>