Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
ehh.. <#wilting>

Seaweed
Nem rák! Hal te! nem olvasol?!<#idiota><#gonosz1>
Glpetyus
:D
Az horgászcsali vagy mi a rák ? :)

kbx
Ha nagytételben rendelünk biztos olcsóbb:))
Amúgy nem roszz, szerintme veszek egy párat, jól jöhet még!! Hol lehet kapni??

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Ide is beírom :ha valaki villogót akar csinálni 1/24 makettre,megtaláltam a tuti megoldást.
Vettem a lányomnak egy gumihalat van benne egy mûanyag burkolat és benne piros,kék és sárga ledek.Ha bekepcsolod mint a stroboszkóp felváltva gyorsan villognak.Az egész hal 248.-Ft ennyiért megcsinálni sem lehet.
flamerPUG
eléggé car volt, mert nem lehetett normálisan felragasztani, a felni belsö fele el van vetemedve, és a fém tü amit bele kellet ragasztani, folyamatosan elengedte még a pillanatragacsot is :S

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

kbx
Én meg beadandókat keresgélek a neten:))
Remélem én is..

kbx
Nem volt rossz, csak a kerekei kicsit furcsán álltak...

Szia!
Eljutottam idáig , leraktam a modelleket és nettezek!Remélem a héten megjön a cucc.
flamerPUG
amugy teccet?<#confused>

kbx
Üdv<#wave>

kbx
Csak úgy beugrott a dolog!

Sziasztok!
Bocs hogy bele szólok de a Delta sport pálya futása:
Delta S4,HF4WD,HF8V,HF16V,HF16V Integrale,HF Super Delta(ezt hívják EVO3-nak)
flamerPUG
jah ha ez nekem szol, akkor nekem van egy tuncsizott Foxom, de enyire ismert lennék? :D

sly160
Ide hogy lehet képet felrakni?

Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

kbx
Upsz akkor bocs, akkor lehet fogy flamerPUG lesz az:))

kbx
Vágom, Azt a Golfot az egyik ismerõsömtõl vetted... Küldöt nekem képeket, a makettjeidrõl, hogy miket csinálsz...

sly160
Nem, de miért gondolod?

Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

flamerPUG
én még mindig a Fordot csinálom de jol haladok vele, utána meg Golf <#eplus2>

kbx
Helló, üdv közöttünk!
Én sejtem ki vagy, nem te csináltál egy kék tuning Focust??

flamerPUG
szia <#worship><#nevetes1><#wave>

sly160
Tudom, nem is gondoltam komolyan az "elkeseredést". Én sem vagyok tökéletes, de szerintem fejlõdök. Egyre jobban teccenek a munkáim, és nem csak nekem.

kemszi2
akinek nem tetszik a munkám tehet egy sziveséget:<#action>:)
Bucser
A rombolás mindig jól ment:D A de ez már nagyon Off topic:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sly160
Nem mondtam hogy te fikáztál. De nem is igazán foglalkoztam vele.
Az sem rossz fórum, csak több kevés idõm van netezni.
Te autóid?

MikX
Elkeseredni?
Azt nem szabad, mivel nem másnak építed a makettet...
ha neked tetszik, az bõben elég...
Legalábbis sztem, meg úgy itt mindenki szerint, ahogy ismerem már az embereket itt..

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ RUSH99
Hali itt is flamer<#wave>

E30 4ever

flamerPUG
én nem fikáztalak :P olvass visza!
azota monyuk nem is láttalak ott :S

sly160
A carstylingon nem láttad a képeket róla?
Oda felraktam, le is lettem fikázva, mert ideiglenesen széles kerekek voltak rajta, és kilógtak a sárvédõ alól.
El is keseredtem csunyájú.

Seaweed
Nah ezt nem csodalom toled! <#gonosz1>
Seaweed
te meg overheated vagy mar nagyon....jeget a lazas kutyara....(elirtad eloszor) <#mf2>
Bucser
Akkor bazzeg tényleg nem tudsz olvasni:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Igazából én is próbálkoztam makettezéssel csak a dömper ujjaim nem elég precízek a mûvelethez:D 1:72-es mig - 21-et próbáltam összerakni mikor feladtam.. egyszerûen hihetetlen volt... hogy nem fért be még a kisujjam sem a pilótafülke nyílásába:D (voltam 14 éves azt sem tudta mi merre hányóra:D) Szóval nem vagyok elég precíz kézügyességileg és türelmem sincs elég sok hozzá.. Viszont csodálni képes vagyok õket órákig... unokatesóm rak össze Utasszállítókat meg Tirpitzet festett a múltkor igazán pöpeceket... Csak alkatrész ne kreüljön a kezembe mert az a földön végzi általában mintás szõnyegen:D

kemszi2
vájsziti mi?
Seaweed
Neeezmaaaa letudta irni hogy diszlekszias <#mf1>
Bucser
dehogy csak diszelksziás:D

flamerPUG
a 66 Pacira kiváncsi lennék, nekem is van egy Boss amit be kéne már fejezzek...

sly160
Skyline R34 Z-Tune, Mustang 1966, Kure Nismo, Alfa GTV, 911, stb.
Motor is van egy, Vespa. És repülõ is akad 1-2, de az autós vonal a favorit.

MikX
Hi!
Én igen, de ezidáig csak AF-en vagyok sg-n kívül...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

flamerPUG
hali én viszont kivi lennék a verdákra miket raktál eddig össze :)

Glpetyus
hi
(énsenem autós :))

Seaweed
Hali
(bar en nem az autos vonalhoz tartozom)

<#integet2>
Glpetyus
ááá,baz+,pedig errõl nagyobbakat + jobbakat is megnéznék :cc

sly160
Hello Geronimo, és mindenki. Új vagyok itt, de remélem hamar belerázódom a dolgokba. Igaz hogy az Escalemodels forumon is új vagyok, de a SPC-n már egy ideje jelen vagyok,ugy vettem észre ezidáig egyetlen magyarként. Viszont láttam hogy nemrég Skyline is regisztrált, és képviseli a magyarokat 1 nem is akármilyen mercivel.Eddig Skyline,Geronimo,Rush,KBX munkáit láttam, és csak gratulálni tudok nekik.Szóval ha nem baj akkor mostantol jelen lennék, ha nem is minden nap, de amikor tudok.

kemszi2
az eddig a legjobb munkám:

Bocs hogy ilyen kicsik.nem tudok nagyobbat feltölteni.Ja és telefonnal csináltam
MikX
vagy, pl nagy tejfölöspohár teteje, stb.

flamerPUG
sorry ezt pl nem tudtam, senki se tökéletes :PP

Seaweed
Gyartanak dirket makettezoknek atlatszo sztirol lapot.
Seaweed
nah csak nem olvassak ezt a forumot?! <#gonosz1><#wow2>
flamerPUG
taxi szignohoz adok egy tippet, nem csinálam még ilyet ugyhogy nem tom mükszik,e a dolog de egy probát megér. ha uj inget veszel annak a gallér részében átlátszo müanyaglappal erösitik meg a gallérrészt. Nem mindegyikben :P
nah abbol kivágsz egy olyan formát mint a szigno, két háromszöget, meg a téglalapokat :P öszeragasztod és csá :D