Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megkérdezhetem merrefele laksz?
inkább privátban ha nem publikus :P
inkább privátban ha nem publikus :P
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
Ez a villogó biznic teljesen caritatív,sajnos az én modelleimbe nem fér bele.<#rinya>#rinya>
mindenki leredezi itt szépen az üzleteket csak én szenvedek geroval<#schmoll2>#schmoll2><#rinya>#rinya>
E30 4ever
Viszik mint a cukrot,Brúnó rögtön 10 db-ot vitt.Nyugodtan hííjjáá holnap.<#phone>#phone><#phone>#phone>
nem baj ha csak holnap csörgök?
töltön a telom...
mit csináltál anyival? jo gyorsan "szétszortad" <#nevetes1>#nevetes1>
töltön a telom...
mit csináltál anyival? jo gyorsan "szétszortad" <#nevetes1>#nevetes1>
Rendben!06309001112.Ma reggel 20 db-ot hoztam el,van belõle 2db!<#nemtudom>#nemtudom>
Ok, köszi, majd ha találkozunk akkor lebonyolítjuk a cserét:)
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
nekem monyuk kettö jöhetne <#awink>#awink><#nevetes1>#nevetes1>
Még 4 db van nekem itthon ha az elég.De ha több kell valamikor majd megyek ki és hozok Neked.
<#eplus2>#eplus2>tecso gazdaságos müdelfin gumibol aminek a hasában villognak a ledek<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
<#falbav>#falbav> köffi hogy szoltál :(
akkor nem megyek :P
akkor nem megyek :P
Kell vásárló kártya különben nem engednek be!Ezt csak azért írom hogy feleslegesen ne bumlizz ki oda!
Pontossan az a ragacsos gusztustalan gumi delfin!(de ha kell van Nemo is!!!)
aszem holnap megsasssolom :)
és volt még belöle ugye?
anyám hogy fog nézni, ha kibelezek 20 hasbol villogo delfint... hmmm <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
és volt még belöle ugye?
anyám hogy fog nézni, ha kibelezek 20 hasbol villogo delfint... hmmm <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
ismerõs.....én megúsztzam kisebb idegbajjal+azzal,hogy 86szor szétesett miközben összeakartam illeszteni
M3 kivezetõ szakasz,METRO,Shell kút stb...(na végre lemehetett a reklám:))
ja értem:DDD<#ravasz1>#ravasz1> és milyen gyorsan villognak? mert ha tényleg ilyen begyorsuló villogás,akkor az sztem nagyon LOL lenne egy kocsin:d<#idiota>#idiota>
E30 4ever
Félre értettél:a három LED mindegyik más szinben villog.
olyan van az öcsémnek..ilyen szar delfin ami villog kéken,sárgán,pirosan,és egyre gyorsabban,hogy a kiskölkök örüjjenek' !:D
ja,hogy 3színû....hmmm! az neonnak nem a legjobb:P
na mind1 majd kitalálok vmit
na mind1 majd kitalálok vmit
E30 4ever
A LED fehér és piros,sárga és kék szinben villog.
Nekem is megvan ez a Stratos, mondjuk én sikeresen kettétörtem az alvázat, amikor a kaszniba próbáltam:(( de azóta megcsináltam:) majd ha lesz idõm befejezem mert szép autó!
Akkor hármat elrakok Neked.Egyet szétszedtem:20 mm csak az egész-valami kütyü meg 3db LED amit le lehet forrasztani és elvezetni a fényhídba.
Gyereknek 3 centis játék elég kicsi nem!? Vagy az csak a szerkezet benne??
engem is érdekelne a téma
Gipetyus van egy két nagyobb kép a galériámban(lanciáról),ha érdekel nézd meg.Sajnos ezek nem lettek túl jó minõségüek,rossz volt a fény...
Gipetyus van egy két nagyobb kép a galériámban(lanciáról),ha érdekel nézd meg.Sajnos ezek nem lettek túl jó minõségüek,rossz volt a fény...
hmm...ez egész jól hangzik:P mármint lednek hangzik jól kocsira<#vigyor3>#vigyor3>
E30 4ever
Ezt gyerekeknek árulják de ha a sötét szobában bekapcsolód azt bevilágítja.A gyerektõl el is vettem mielött szét megy a szeme.Egy müanyag házban van az egész elemmel mindennel.
RCM láttam a makettinfon is, meg is akartam kérdezni, hogy normálisan ki lehet venni belöle a ledeket, és milyen elemmel mükszik?
nem tudjátok hol kapok gero-n kívül gunze lakkspray-t? mert azért megnézném mégis mennyi ez a cuccos...meg h milyen
E30 4ever
Ma vettem vagy 20 db-ot a Gulliver Játéknagykerben.Az egész cucc kb 30mm pont el lehet pakolni egy modellben,sajna nekem ez is nagy:(
Hány darab kellene?
Hány darab kellene?