Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet hüle kérdés, akkor sorry érte, de egy enyire világos szinen, nem baj ha ilyen élesen festik ki a panelvonalakat? olyan mintha zsiir uj gép lenne...
mint laikus kérdezi ezt...
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
A mûsorban nem mentek persze bele iylen részletekbe.Csak alap dolgokat fejtegettek,de tény,hogy EZ bombázóként,vadászként is jól teljesít,hordozóról indítható,stb.Jelenleg nem sok "vetélytársa" akad,Rafale talán,asszem az már szolgáaltba van,Euro-ról nem sokat tudok mostanában.
mind1 akkor elrettentõ példa legyen ez a kép😄
de legalább van fogalmam róla milyen,ha világítanak a cuccok benne<#idiota>#idiota>
E30 4ever
De mint tobbfeladatu ugynevezett "multirole" vadaszbombazo biztosan az elso 3-ban szerepel a tipus.
Úgykellett volna írnom,hogy a Discovery csenel' szerint ez a legjobb 😊
Eurofighter meg a valaha épített legszebb gép számomra.
Dobhatnál pár jobb képt' is róla 😊
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
E30 4ever
E30 4ever
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Úgy gondoltam, hogy az elemtartót vhova a motor helyére, meg a csomagtartóba tenném, és egy kis rejtett kapcsolót tennék bele, mivel nem kell összeragasztani a Skyline-t, hanem elég csak összepattintani a helyére...
szeritem SMD kéne mert nagy fényerejü, és még apro is
én kifogom holnap,de most áll a bál az asztalomon,így elõbb rendet kéne rakni<#idiota>#idiota>

/fa-18f(4)11.jpg)