Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flamerPUG
ez nagyon céép!
lehet hüle kérdés, akkor sorry érte, de egy enyire világos szinen, nem baj ha ilyen élesen festik ki a panelvonalakat? olyan mintha zsiir uj gép lenne...
mint laikus kérdezi ezt...

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

Seaweed
Jah meg 1 Tomcat uzembentartasi dijja kitett egy kozepafrikai orszag eves koltsegveteset <#gonosz1><#vigyor1>
Glpetyus
maradjá' má' 😄

Glpetyus

húáhh #jobbkéz™ <#idiota>

kell egy ilyen

DJ RUSH99
nem semmi<#guluszem1> pedig nem vok megszállott repcsis<#hehe>

E30 4ever

DJ Skyline
amíg a tomcat hadrendbe volt,addig a hornet,csak másodhegedûs lehetett,max fegyverhordozó<#idiota>😄

Seaweed

Glpetyus
makett 😊

Glpetyus
Ja,egyik másik elég mókás 😊
Néha majd leesek a fotelbõl 😊

Glpetyus

A mûsorban nem mentek persze bele iylen részletekbe.Csak alap dolgokat fejtegettek,de tény,hogy EZ bombázóként,vadászként is jól teljesít,hordozóról indítható,stb.Jelenleg nem sok "vetélytársa" akad,Rafale talán,asszem az már szolgáaltba van,Euro-ról nem sokat tudok mostanában.

Seaweed
makettrol vagy igazirol?!
DJ RUSH99
jah én is most láttam h kivilágít hátul😄

mind1 akkor elrettentõ példa legyen ez a kép😄
de legalább van fogalmam róla milyen,ha világítanak a cuccok benne<#idiota>

E30 4ever

Seaweed
Jaaah hat azokra a ketes szakmaisagu musorokra gondolsz?! <#nevetes1> Felvettem oket hogy megnezhessem...haaat mit mondjak volt amin jokat rohogtem...volt amit eltekertem mert csupa suletlenseg volt...full laikusnak keszultek.
flamerPUG
és ezt ha kimarod, tehát át is jukasztod akkor is ugyan ugy világitana igaz?

Seaweed
Illetve hogy csak "siman" vadaszgepe. Az meg abszollut nem! Igaz hogy az uj F414 hajtomuvek erosebbek is, de a gep feluleti terhelese is nott, igy a gep manoverezo legiharcban kb az elodjenek szintjen all, ami maris hatranyba helyezi sok vadaszgeppel szemben...
De mint tobbfeladatu ugynevezett "multirole" vadaszbombazo biztosan az elso 3-ban szerepel a tipus.
Glpetyus
hááát,ha te mondod.. 😊

DJ Skyline
kár,hogy kivilágít a szélvédõnél,de a színe sem az igazi!:\

Glpetyus
Nekem nem kell mondani 😄D
Úgykellett volna írnom,hogy a Discovery csenel' szerint ez a legjobb 😊

Eurofighter meg a valaha épített legszebb gép számomra.
Dobhatnál pár jobb képt' is róla 😊

DJ RUSH99
a makett nem a legszebb,de a világítás sztem jó

E30 4ever

DJ Skyline
mert a tomcatet kivonták a forgalomból!<#hehe>😄DD
nem amúgy annál is volt jobb

Caby
ezt akryl lappal lehet a legtisztábban megoldani. Az ilyen, hogyha megvilágítod akkor csak a megkarcolt felületeken látszik. Akrylból van a számítógépházam, benne két UV csõvel, és az elején karcolva van a ház márkája és ugyan így világít

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

Glpetyus
Szörnyû,szvsz.

Seaweed
Hat ez a vilag legjobbja tul nehez kerdes! Miben? Milyen feladatkorben, milyen alkalmazasi szinteren. Melyik fegyvernemnel?! Szal Haditengereszetnel es a Tengereszgyalogsagnal mindenkepp. Osszesegeben?! Ketlem! Legalabb ilyen jo a Typhoon es a Rafale is...de akar az F-16 is!(plBlock 40-to lfelfele..de akar a Block 10-15-20-asok is MLU vagy ADF csomaggal!!(amik mar nem mai gepek pedig!!)) (bar az europai tipusoknak sok kepessege meg nem 100%-os mert nincs teljesen kesz, de mindenkepp ha keszlesz tullep majd a Superhorneten!)
DJ RUSH99
meg ilyet! itt a mûszerfal világítást is látni,ami szvsz nagyon frnakón sikerült a csávónak

E30 4ever

DJ RUSH99
nah vmi ilyesmit szeretnék én is az enyémben látni

E30 4ever

Glpetyus
Állitólag ez most a világ legjobb v.gépe .o
Szuperhornet :o

DJ RUSH99
<#eljen><#eljen><#wow2>

E30 4ever

flamerPUG
<#wave>

Seaweed
Seaweed
72-es

DJ RUSH99
enyém is<#falbav><#falbav>

E30 4ever

Holnap.<#integet2>
flamerPUG
meghalt msnem<#gun><#rinya>

flamerPUG
jo éjt! <#wave>

flamerPUG

ilyenre gondoltam

DJ RUSH99
csumi<#wave>

E30 4ever

MikX
Na, én asszem lépek mára, majd holnap kigondolom...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

flamerPUG
ezt a technikát használja fel pl a mozikban láthato áltlában zöld EXIT tábla is, amibe bele lett vágva az ábra, vagy gravirozva, és csak egyik oldalrol kell megvilágitani a cuccost és a marások vonalában viszaverödik, igy ugy tünik hogy csak az ábra világit

Meg lehetne próbálni az átlátszó keret oldalát mattra csiszolni az lehet hogy megtöri a fényt annyira hogy világítson.
MikX
jaja, én is erre gondoltam, vagypedíg nagyon ki fényerõvel világítana csak a "neon" de megnézem, vmeik nap veszek víztiszta led-et, nagy fényerejût...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Seaweed
Jah ez szep is meg jo is..de az optikai kabelek szabalyos keresztmetszetuek! Amint megtorik a keresztmetszet pl beveses vagy asszimetrikus forma miatt akkor a feny is megtorik! (fizikaora 😛)
Kiváncsi vagyok,hogy sikerül-e mert szerintem az üvegszál optikának pont a lényege hogy az egyik oldalon bevezetett fény csak a másik végén jelenik meg.
MikX
lehet megnézem ,most hogy így fel lett dobva, veszek ledeket...
Úgy gondoltam, hogy az elemtartót vhova a motor helyére, meg a csomagtartóba tenném, és egy kis rejtett kapcsolót tennék bele, mivel nem kell összeragasztani a Skyline-t, hanem elég csak összepattintani a helyére...

Seaweed
ha lezarod mondjuk kromfoliaval akkor nem (en ilyet lattam regen)
flamerPUG
hehe gondolatolvaso 😄😄
szeritem SMD kéne mert nagy fényerejü, és még apro is

DJ RUSH99
na csak kiokoskodtok itt vmi jó LED-et<#eljen><#vigyor3>

E30 4ever

DJ Skyline
gondolom a led fényerõsségétõl is függ...kikell próbálni
én kifogom holnap,de most áll a bál az asztalomon,így elõbb rendet kéne rakni<#idiota>

flamerPUG
ne is mond, Astra müszerfal 8000 Ft <#szomoru1><#buck><#idiota><#vigyor>

MikX
Komoly,, el sem olvashattad, és válszoltál az #35369-re 😄 LOL

Seaweed
Lattam regen valahol egy ilyen megoldast, mukodott.