Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mire gondolsz?! a lampa lefedesere?
Itt a gyari Tamiya megvalositas is...szvsz a forma ilyen az igazi palyaauton is, a kivitelezes is gyari lehet(Tamiya):

Itt a gyari Tamiya megvalositas is...szvsz a forma ilyen az igazi palyaauton is, a kivitelezes is gyari lehet(Tamiya):

szép lenne de a morci rajta eléggé <#levele>#levele>
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)
<#hawaii>#hawaii><#eljen>#eljen><#vigyor3>#vigyor3><#szeret>#szeret><#puszi>#puszi><#love11>#love11><#banplz>#banplz>
[/cserf][/fülünyúl]
ez nagyon durvulat <#rinya>#rinya><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
kaptam egy makettet<#wow2>#wow2>
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
itt van egy pár "freestyle" makett!😄
Van ilyen "stilus" is a makettezok kozott. Ezt fantasy-nak vagy minek hivjak mikor elborult agyu emberek 5-6-7 kituggya hanyfele kittbol epitenek egy szornyszulottet 😉)
jovanmá, nem vagyok nagy repcsit mondtam is 😄DD
autoknál megszoktam hogy van valami ötletem, és egy tök zsir uj szárnyat csinálok, rárakhatom mert semmi gáz nem lesz...
de monyuk megnéznék egy Hornet szárnyas A-10-est légcsavarokkal 😄DD
{reméli érthetö a poén 😄}
autoknál megszoktam hogy van valami ötletem, és egy tök zsir uj szárnyat csinálok, rárakhatom mert semmi gáz nem lesz...
de monyuk megnéznék egy Hornet szárnyas A-10-est légcsavarokkal 😄DD
{reméli érthetö a poén 😄}
cseten így lett elnevezve,vagy így neveztette el magát valamilyen oknál fogva,aztán csinált magának egy Béla logót
igen legtobbszor pont igy van (gyarilag a maketthez adott matricak is egy konkret gepet mintaznak, de nagy biznisz a feljavito/ujmatrica/ujfestesminta is igy gyakorlatilag szinte minden letezo "egyen" megepitheto manapsag! Csak utana kell jarni!)
akor végülis elég sok az olyan makett ami egy adott géröl van megmintázva, teszem azt egy F-16-os mittomén milyen koddal, és tök ugyan azt mintázza meg az ember makettben a képek alapján?
ez nagyon brutál 😊
ez nagyon brutál 😊
inkabb max 1 centi. De sokszor a felulet nem egybefuggo igy arnyekok keletkeznek az igazi gepen a paneleknel, amit mashogy nem lehet csak igy imtalni (ez utobbi mar nem neked szolt)
rendben értettem!
mint laikus kérdeztem a dolgot 😊
az tény és valo hogy gyönyörü, nagyon szép egyenes vonalak
köszi választ 😊
mint laikus kérdeztem a dolgot 😊
az tény és valo hogy gyönyörü, nagyon szép egyenes vonalak
köszi választ 😊
volt már többször is...van amikor többen vagyunk itt,és eldumálgatunk,de van amikor napokig alig van itt valaki
Repulonel ez nagyon valtozo! Fugg a meretaranytol is (ez pl 48-as), es leginkabb az gep eredetijetol! Ez egy nullszerias peldany ami a fejlesztesi/berepulesi fazisban vett reszt. Lehet enyire kiemelni a panelvonalakat. De mindig erdemes fotokat gyujten iaz adott geprol ,es akar az adott tipus egy gepjenek egy adott iszakabol is! (mamar az interneten nem nehez ez a dolog!))
Az azért ilyen mert makett.Egyszerüen vékonyabban nem lehet,láttatni meg kell.
Ez élõben vagy 5 centi vastag lenne 😊
Ez élõben vagy 5 centi vastag lenne 😊
ne hagyj magamra szkáj<#rinya>#rinya> bántani fognak a csúnya rossz bácsik,és nem lesz ki megvédjen<#idiota>#idiota>
E30 4ever