Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
hát....dedurva :o

DJ RUSH99
mint említettem már... szép<#eljen><#wink><#worship>

E30 4ever

sabexx

addig is a változtatások képes illusztrációval<#nyes>

sabexx
csinálok majd jobb képeket is egyenlõre csak ezek vannak...
Holnap ha kész lesz az elsõ ülés, akkor fotózok normálisan.

sabexx
nem, módosítottam gyorsan...<#wink>

DJ Skyline
akkor töröljem,és belinkeled újból? amúgy nem lesz rossz,bár a képek kicsit homályosak!😊

sabexx
sorry, nagyok lettek a képek, pill és javítok rajta

sabexx
Üdv!

Hoztam 2 képet az épülõ (Modified) Revell BMW Alpina B6-osomról.
Egy ideje épül már, sajna nix túl sok idõm foglalkozni vele.
Ez az elsõ átépítésem......

flamerPUG
nekem nagyon nagy mákom volt, mert nem voltam itthon, viszont bratyom felvette videora. Igy hanggal tudtam végignézni<#vigyor3>

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

Jagi
Nálam sincs hang b*sszameg! 😞

DJ Skyline
a videó(k) a hibás(ak)...adás fórumán írják többen is,hogy nincs hang,stb! :\\\

DJ Skyline
felkerült a nissan skyline teszt végre...nálatok van hang? nálam nincs :\ kéretik mellõzni a kapcsold be a hangszórót,stb válaszokat!😊 mind stimmel!😄 csak egy kattanás szerût hallok,és annyi...4 lejátszóval is próbáltam...winamp,winfos média pléjer,realplayer,quick time(ez le se játszotta)...ja és a Windows Médiásat töltöttem le nem a ZIP-et...megpróbálom a ZIP-et hátha az jó

ahh.. álmaim

kemszi2
mennyi idõbe telt így összehozni?
sly160
Ez Valami csodálatos. maximálisan le vagyok nyûgözve. Hihetetlen munka, minden elismerésem a tiéd.

Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

Seaweed

MikX
Huhh...
Nemgyenge...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Kbx!
Te csinálsz/raksz másik turbót a verdára?
Mert én gondolkodtam, hogy kellene egy másik, az eredeti túl kicsi 😄
Meg, öö intercoolert az eredetit használod fel?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Seaweed

Seaweed
Basszus akarnek rendelni a hollandoktol (Jah igen! Valakinek igertem hogy segitek Squadron-Signal karctut venni! Jelentkezzen mert van most mar ott raktaron!), de olyan melyrepulesben van a forint hogy akar 5-6K-t is buktazhatok miatta!(Ami nekem nagyon nem mind1)
Talan jovohonapban visszamegy 250Ft kornyekere...es akkor rendelek...
Seaweed
!Nagy kepek!

MikX

Nagyon üt...

Seaweed

kemszi2
Nya,ha minden igaz akkor holnapra itt lesz a bemelegítõ modellem a celcia!Elvileg már csak a postán múlik.
DJ RUSH99
nah az kényes dolog<#idiota> asszem üvegragasztó nem oldja a festéket (makettezésben használt üvegragasztóra gondolok😄) de sztem többiek biztosan tudnak vmit mondani... nekem ez a tippem<#dumcsi> leginkább lámpa ragasztásnál jön ez a dolog szóba,de pl tükröknél is...csak ott nem számit! de lámpánál igen😄

E30 4ever

kemszi2
a festet alkatrészek ragasztását,ti hogy csináljátok?MERt nekem sokszor volt ,hogy inkább csak feloldotta a festéket a ragasztó.Nem vártam volna meg a száradási idõt?
kbx
Azta ***** ****** ********!!!!!
Asszem ez nagyon ütõs lesz!!!
Gyönyörû munka!!!<#worship><#worship><#eljen>

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

DJ RUSH99
<#eljen><#eljen><#eljen><#wow2>

E30 4ever

Jagi
Nesze neked! ...fényezés

Jagi
<#vigyor>

Jagi
Találtam egy ilyet
vannak szép dolgok rajta 😄

Húvaze, meghoztad a kedvem a makettezéshez :o Annak ellenére hogy én páncélosokat építgetek...

kemszi2
Von olyan magyar akitõl érdemes rendelni???
DJ Skyline
erkreft' ríszórsz szenteren'' tegnap Hungarian Holiday volt, Márc. 15 alkalmából,és csak magyar készítõk álltal készített makettek kerültek fel! természetesen a makettek magyar színekben!😊

ízelítõ:

DJ RUSH99
én még nagyon régen rendeltem tõlük egy tamiya supra-t... nem jött semmiféle visszajelzés,stb,nem hozták a cuccot... igaz én is cseszegethettem volna õket,hogy hozzák már vagy vmi,de közben mást néztem ki és meg is vettem,így nem kellett már😊 de nekem elsõ benyomásom róluk,hogy<#levele>
ezen kívül még drágák is...akkor már inkább hlj vagy hobby search<#ravasz1>

E30 4ever

DJ Skyline
ÕÕ nem találok szavakat!😄 baromi jó lett!<#eljen><#eljen><#eljen>

Jagi
Na ez Odab*sz! 😄<#worship><#eljen>

geronimo77
Dehogy cipõfûzõ!!
Direkt erre a célra készült fonott kábel

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

geronimo77
Nem tudom még sosem rendeltem onnan.

LSL
cool
azok a szürke "kábelek" mibõl vannak, cipõfûzõ?

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

kemszi2
ehh....nem találok szavakat.K....va jó!!!
A játék-makett.hu mennyire megbízható rendelés szempontjából?
geronimo77
Köszi! Sok meló volt vele

DJ RUSH99
azta rohadt!! ez nagyon üt!!!!!!!!!!<#wow2><#wow2><#guluszem1><#guluszem1>grat<#eljen><#worship>

E30 4ever

geronimo77
Na így áll most:

DJ RUSH99
hát figyu... hál istennek ez már nem az elsõ makettem ( nincs olyan sok a hátam mögött,de legalább van) és kitartással meg türelemmel szerintem nem egy lehetetlen dolog...a hogy a képeket is nézegettem😊 de egyenlõre odáig sem jutok el h belefoghassak... szóval össegezve a válaszom: igen

E30 4ever

kbx
Hát akkor ennyi volt!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Mielött belevágsz egy kérdés minden rossz szándék és tényleg minden bántás nélkül:érzel magadban annyit hogy ezt így megtudod csinálni ahogy a srác?Mert ha nem két modell huss a pi***ba!
DJ RUSH99
nem tud szerezni...azt mondta már nem gyártják<#wilting>

E30 4ever

MikX
Látod, én már az elején megmondtam, hogy ott kellett volna születnem...
Most lenne már Skyline-om, meg sokkal hamarabb tudnák péeshármat venni 😄

DJ Skyline
majd talán jövõre!😊