Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Info óra powa! :D
Van az ívhegesztéshez a pálca. Annak a belsõ magja 2mm vastag fém cucc. Az van méretre vágva, csiszolva és forrsztva. kell még rá egy kis tömítés, alapozás aztán lehet festeni. Csináltam hozzá turbót is. :) meg toronymerevítõt. majd nyomok arról is képet.
üdv: mm
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
E30 4ever
mikx: az a fék 1szerûen<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
E30 4ever
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Hanem eszembe jutott, hogy az R33-hoz ilyen nagylukú rácsot adnak!
És azt tettem rá!!
A Szelepfedelet pedíg az R34 ról maradt Arany Spray-el fújtam...
De már lecsiszoltam...
E30 4ever
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Aranyszínû motor jól néz ki! milyen festékkel festetted?
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Elkezdtem az R33-at, így állok vele jelenleg:

thx
BMW Z8 Alpina

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
E30 4ever
Good night allz
Nem amcsi Revell, de ezt már rég nem gyártják.
A makett börzén vettem még októberben
ecsettel festetted?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!