Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
tényleg,nem ma jönnek/jöttek meg a grippenek?
Seaweed láttál belõlük valamit?:D

I.C.ram
BF-109-et nem értem.... magyar piros-fehér-zöld, de német felségjelzés rajta...
Jagi
Bocs a "p" kimaradt.

Jagi
Tromfolunk... :) ez is jó.

Jagi
Jó a színe! :)

DJ Skyline
dedurva!<#eljen>

Seaweed

Seaweed
<#eljen>
DJ Skyline
nem rossz

modellmaker
<#dumcsi><#wink><#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jagi
Hi, várjuk... : )

modellmaker
Hali!

Info óra powa! :D

Van az ívhegesztéshez a pálca. Annak a belsõ magja 2mm vastag fém cucc. Az van méretre vágva, csiszolva és forrsztva. kell még rá egy kis tömítés, alapozás aztán lehet festeni. Csináltam hozzá turbót is. :) meg toronymerevítõt. majd nyomok arról is képet.

üdv: mm

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jagi
Bocs a kép...

Jagi
Aha. Mert mégis csak 1/12. én ilyen autószalonos megoldással nyomatnám. Forgó dobogóval + lámpákkal (refo)...

Punker
nem azt hogy nincs a kész cucc életszerû helyzetbe állítva, gondolom kis üveg vitrin azt annyi, én meg azokat nem szeretem :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Jagi
De a pufója is nagyon állat

Jagi
Azt sérelmezed hogy nincs kép a kész járgányról? Na, azt én is látni kéne összerakva, ebben igazad van.

Punker
hát de nem? attól hogy szép köze nincs a valósághoz, rakja ki 1 utcai versenyes dio-ra vagy valami, de így nekem ezek semmik, persze rengeteg munka van benne meg minden de nekem mû hiányzik belõle az élet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Jagi
:)

Punker
mert? ez csak egy uncsi autó semmi extra :)

Jagi
nekem a föggõk meg a turbo tetszik...

Jagi
Vótmá' DE, ezen még mindíg kiakadok... : )

DJ RUSH99
akarom mondani az egész<#guluszem1><#guluszem1><#idiota>

E30 4ever

DJ RUSH99
akit érdekelnek esetleg képek a mercimrõl (még régebbiek:P) azok leszedhetik innen

mikx: az a fék 1szerûen<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

E30 4ever

MikX
Hmm... ezt nem is láttam eddíg, de inkább meg sem nézem, mert rögtön elmegy a kedvem mindentõl... :D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Nahh, lereszeled az elejét, és már jó is :D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Nem! Ez nem függöny!
Hanem eszembe jutott, hogy az R33-hoz ilyen nagylukú rácsot adnak!
És azt tettem rá!!

A Szelepfedelet pedíg az R34 ról maradt Arany Spray-el fújtam...

MikX
Pl tömítés? :D
De már lecsiszoltam...

DJ Skyline
hûû mit találtam! :\ eztet'

DJ RUSH99
te inkább a bmw-vel foglalkozz<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#hehe><#wink>

E30 4ever

kbx
Én inkább bulizni voltam:))

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

DJ RUSH99
hmm... kár:(

E30 4ever

geronimo77
Na, megvolt a szolnoki verseny. Elég lehangoló volt a felhozatal így nem is csináltam képeket

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

kemszi2
ehh...csak a jövõ héten jön meg a következõ páciens.Viszont nem leszek a jövõ héten itthon:(De legalább van aki átvegye.
kbx
Wov, látom találtál függönyt<#papakacsint>
Aranyszínû motor jól néz ki! milyen festékkel festetted?

DJ RUSH99
hmmm... szépnek tûnik<#eljen> mi az a sok gitt a motortérben amúgy?

E30 4ever

kemszi2
köszi
MikX
Hi mindenkinek!
Elkezdtem az R33-at, így állok vele jelenleg:

DJ RUSH99
én hirtelen ezt,ezt,ezt,és ezt tudom mondani<#wink>

E30 4ever

kemszi2
egy pár honlap modell ebolt címetírjatok már le,mert a firefox-om bexart és törlõdött beõle minden
thx
streeter
Na én most ezen dolgozom és így állok.
BMW Z8 Alpina

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

DJ RUSH99
hy all!visszaírt a modellbolt,és pont az a spray nincs nekik raktáron ami kéne a bömbihezmeg az ezüst...de az úgyi ráért volna<#rinya><#rinya> ha mostanában megjön a bmw nem is tudok nekifogi:((( vááá:S

E30 4ever

sabexx
ma felkerült félig a dekor a kasztnira...ha holnap lesz idõm lefotózom és megmutatom.
Good night allz

sabexx
ilyen...

sabexx
törexem rá

sabexx
nem ecset, Aerosol Art festék

sabexx
Hi!
Nem amcsi Revell, de ezt már rég nem gyártják.
A makett börzén vettem még októberben

szép...........
ecsettel festetted?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kbx
Ez Amerikai Revell?? Mert én csak M3-ast láttam eddig revellben, de az kicsit másmilyen volt belül is...

MikX
Széplesz...