Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
most dolgozom ki a haditervet képpel illusztrálva,pill!:D

DJ RUSH99
nincs putty-m<#idiota>

E30 4ever

MikX
Jahh, azt mondjuk puttyval, azt talán nem világítja át...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
#36710 ez az utolsó hsz amit írt, írj neki privátot...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ RUSH99
igen ez van meg...hát sajna ez igaz,de eleve ott alakították neki ki a helyet,meg nem is lehet máshonnan berakni! nem tudok mit csinálni! örülök,hogy világít<#idiota>esetleg letakarom majd a rükverclámpa részt vmivel,h ne világítsa át

E30 4ever

DJ Skyline
ez a makett van meg neked?

mert elvileg ilyen egy 325-s BMW (természetesen E30) hátsó lámpája!

tehát ahol nálad pirosan világít az pont nem jó helyen van! rükverc lámpa fog világítani pirosan!:\

DJ RUSH99
nah itt vannak a képek:)))

E30 4ever

DJ RUSH99
hy all! készen van a hátsó lámpa világítása! nagyon állat:O képek késõbb:P

E30 4ever

Szio,

Geronimo?!?! Õt hol tudom elérni!?!? Sajna itthon én sem találtam semmit.. :(
MikX
Szia!

Hát rendelni valszínûleg csak külföldrõl, itthon nem valószínû, hogy találsz, de nem kizárt...
Vagy megkeresed Geronimo-t, õ valószínûleg tud neked szerezni!

DJ RUSH99
kép lemaradt<#idiota>

E30 4ever

DJ RUSH99
neje

E30 4ever

DJ RUSH99
persze,hogy megvan:P minnyá kikeresem

E30 4ever

Sziasztok!

Segítségek kérnék Tõletek, ismer valaki olyan emberkét, aki F1-es maketteket készít, illetve esetleg van neki valamilyen eladó, ha lehet 1:12-ben!?!? Tudtok esetleg valami olyan helyet, weboldalt, ahol be lehet szerezni F1-es tamiya maketteket!?!? Elõre is köszi mindenkinek!!

Sziasztok: Bianka
DJ Skyline
nincs meg az a képed,amikor belinkelted a BMW-rõl az elejét,ahol a lámpák vannak...ilyen fekete alkatrész volt asszem

DJ Skyline
nem csak beteg vagyok,meg fáradt meg minden bajom vam,és ilyenkor hajlamos vagyok arra,hogy elhadarom gyorsan a dolgokat!:D

MikX
Épp akartam monddani, hogy ez így kissé zagyva... :D

DJ Skyline
most lehet így nem érted,majd mindjárt leírom részletesebben!:)

DJ Skyline
nem rossz! agyaltam azon,hogy hogyan lehetne angyal szemeket csinálni!:)
ahol világít az angyalka,ott fúróval kikell fúrni szépen,ahogy a képen van,4x persze,igaz eléggé pepecselõs,odafigyelõs munka,de a végeredmény szép lesz,ja és a ledet mögé kell betenni...

Üdv, nincs valakinek eladó FUJIMI Honda CRX Del Sol?
DJ RUSH99
hy all! haladtam végre bimmerrel!:D elkezdõdött a ledezés:P még csak 1 ledre vannk felforrasztva a drótok,meg kapcsolót próbálgattam stb,stb... az a led is csak próbából van bent:P de jó lesz:)) az elsõ smd ledek vmiért nem akarnak világítani::( majd tvszerelõ segít:P

E30 4ever

Punker
mikor a logikát osztották te valahol nagyon messze lehettél, egy fák között stb álcázott bármilyen harceszköz sokkal hatékonyabb mint a pusztába kihajított cucc, gondolom te kinyomnál magad fölé vörös ide lõjjetek neon feliratot is..... :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Placebó
nincs mire...:)

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Punker
tologass mobil légvédelmet majd szimulátorban és rájössz :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Placebó
De ez miben befolyásolja a támadás irányát? :)

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

MikX
OK, tudtam, hogy benned mindíg megbízhatok :D

Az, meg hogy annyi, nem is zavar, fõleg hogy van, már vagy 3-4 hónapja kajtatok utána :D

MikX
Ajaj, az enyéimmel is játszhatna... :D

Punker
de ez nem 1 szigeten van.

kemszi2
azért a csaj se rossz<#nyes><#lama><#idiota>
DJ Skyline
blokkolnám!<#idiota>
betolatnék neki!<#hehe>

gordon 24
Hüha!!!

Downhill!!

kemszi2
ez jóóóó!
Glpetyus

Tûtûû <#idiota>

kemszi2
Én is dolgoztam már kromofággal!Veszélyes egy cucc,amúgy nem akarom teljesen átfesteni a porsche-t.Egy-két dolgot már át is festettem rajta.Kapott egy kis aranyos matt fekete ,,szoknyát"még valami egyszerü mintát szeretnék az oldalára meg a motorházra.Amúgy egész jól mutat a matt fekete kötény meg a fényes fehér együtt
Placebó
Lásd Pearl Harbor...:) ahol a japok az egész szigetet megkerrülték a támadás elött...

Seaweed
<#gonosz1>
LSL
lol :)

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Glpetyus

Punker
pedig de nehezebben veszik észre + a hátország felõl úgyse jönnek.

Glpetyus
<#guluszem1><#eljen>

Seaweed
csoromp szekcio kovetkezik

Seaweed
..es ez bejon?! :)) USS BB-55 NORTH CAROLINA

Glpetyus
<#guluszem1>

Seaweed
Jah igen! a #36720 elos kepenek a job balso sarkaban van hajo..de csak enyi volt <#hehe>...nah jo nem geciskedek <#bee1>

Erre a kis Yamatora varjal gombot :))

Placebó
Nagyon ott van, bár nehezen hiszem, hogy a németek fák közé telepítették volna a légvédelmet.:)

Seaweed
<#smile>
Glpetyus
:o)

DJ Skyline
a tomcat sokkal szebb!<#duhos2><#gonosz1> bár ez a hornet sem olyan rossz!

Seaweed
Nem vooot' te....raktam volna de sajna nem volt az uj kepek kozott...regit meg nem akartam...

Glpetyus
Hajót,vagy hk-t még véletlenûl se rakjál be... :d