Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Nem draga a maszkolo szallag....es ha egyzser kiprobalod eldoboz a "sima ragasztoszallagot" es hallani se akarsz rola...
kemszi2
én sima ragasztószalagot használok<#nyes>de a célnak megfelel.Inkábbb azzal rontom el,hogy nem elég pontosan,,vágom méretre"
Seaweed
Maszkoloszallagal.
kemszi2
az ablaknál lévõ szegélyeket hogy lehet szépen megcsinálni.Most van egy kis ,,saját"teknikám de még nem 100%-os
Seaweed
Mennyiiii?! <#wow2> Normalis boltban 1000-1100Ft max (4€)
(en a tavaly az akkori katalogust videken! boltan vettem kb 1200-1300-ert..es ez a realis ar...ha nyugaton 1.1K akkor itthon legfeljebb is 1.3-1.4K..de nem 2.9K!!!)
HElló

Eladom, két hete vett revell 2006 os katalógusomat.A bolti ár 2900.
ÉN 1000-Ft eladom.170 oldal.Rengeteg ujdonsággal.
Akit érdekel Írjo naz e-mail címemre:[email protected]
gordon 24
elég komoly!! Grat<#eljen>

Downhill!!

gordon 24
Igen õ egy Nascar gép Jeff Gordon autója lesz! (A 24 Dupont)

Downhill!!

MikX
Énmeg kicsit foglalkoztam a Skyline-al, polírozgattam, meg az elején a logót egy kicsit átalakítottam, KBX-é alapján (Tudom nem szép lopni, nade ez van :D)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Nem sokat látni még belõle, de egy Nascar gép talán?
Adj képet a kasztniról is majd, ha meglsz!!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

ááááá... én néha az 1:35-ös alkatrészekkel sem boldogulok... de ez 1:72

gordon 24
készül a gép, 5 nap alatt ennyi:

Downhill!!

Seaweed
harmincotos?!...a kep alapjan biztosan lehetne az is..de neeeeeeem <#wow2>..ez biza hetvenkettes!

Seaweed

Seaweed

Seaweed

Olyan mintha lézerrel vágták volna ki!Ha egy bomba oda betalál fél cserép nem marad a helyén az biztos.
A többi külön külön gyönyörû csak mint írtam nekem kicsit sok minden van fent.
DJ RUSH99
a tetõ nekem sem volt teljesen frankó (leginkább a betört rész) de nem mertem szólni egy rossz szót sem<#zavart1>

E30 4ever

Nagyon szépen van megcsinálva csak szerintem kicsit zsufi.Viszont a kis ház tetejét eléggé elrontotta.
DJ RUSH99
úúú! ezeket nagyon csípem! ilyet tolhatsz még<#eljen><#eljen><#wow2>

E30 4ever

hamégnemvót..

MikX
Ok, lehet, hogy csak nekem annyira egyértelmû akkor? :D
Mondjuk tanultam anno azt is, többek között (elektrotechnika) :D
Bár régebben volt, és csak 2 évet jártam abba a suliba, de ragadt rám valami...

DJ RUSH99
idõm mint a tenger:) szeretek minél többet dolgozni a maketteken... meg legalább már úgy tudok forrasztani,mintha 10 éve csinálnám:D pedig sosem forrasztottam még ezelõtt..

E30 4ever

DJ Skyline
miért,én sem tudom,hogy kell bekötni ledet,pedig csináltam már régen,meg tanultam is,de mivel nem tartozik a minden napi tevékenységeim köré a led bekötés,így elfelejtettem az évek során!:))

"sok kísérletezés után:)"

Idõt spóroltál volna.. :P

DJ RUSH99
minek,ha így is összejött?:D

:SSSDASDASDAS

E30 4ever

MikX
1. tankönyv
2. tankönyv

:SSSDASDAS

DJ RUSH99
a válasz egyszerû

1: szar voltam fizikából,meg nem figyeltem:D
2: nem értek hozzá.. de látod h sikerült végülis sok kísérletezés után:) kapcsoló is elsõre sikerült

E30 4ever

MikX
Tulajdonképpen nekem még mindíg talány, hogy miért nem tod bekötni ezeket, pedíg igencsak egyszerû, általános iskolában is vett anyag fizikából a soros, vagy párhuzamos kapcsolás...

DJ RUSH99
hy all!
Egy haverom segített kitalálni egy kötési módot,amivel mind a 4 lámpa 1xerre fog világítani! végülis mûkszik,csak vmiért 4bõl 3 világít... kerestem sokáig a megoldást,de semmi! szal majd azt az egy ledet külön kötöm az elemre,nem szarozok veleközben próbálgattam smd ledeket üvegen keresztül (mert beraktam fronton rácsba a kis lámpákat) és észrevettem h messze nem olyan mint amire vágytam... szal kikaptam fehér led-szerûségeket egyik tescos autóból és megkapta a bmw! így sokkal jobb

E30 4ever

Hát szinte semmit se haladtam :c
El kéne kezdeni.

gordon 24
Köszi.Kb még 600000 ezer darabba van de a moci má kész!!! Már beinditani be lehet!!!!!<#wink><#wink>

Downhill!!

DJ RUSH99
<#eljen><#eljen>szép<#eljen><#eljen>

E30 4ever

gordon 24
Neki fogtam ismét egy NASCAR autónak!!!

Ez Jeff Gordon-é lesz!!! Két napi munka után itt tartok:::(ebbõl sose lesz semmi)<#nevetes2>

Downhill!!

DJ RUSH99
igen,ezt már elmagyarázták ugyan így 1x,össze is kötöttem,de vmiért csak a fehér smd-k világítanak:((((((((

E30 4ever

DJ Skyline
úgytudom,hogy pirost pirossal,kéket kékkel...tehát pozitívot pozitívval,negatívat negatívval...
így kb

próbáld ki,de nem tudom úgy igazán én sem!:D

DJ RUSH99
annyira nem vok nagy sg-s,hogy sms-t küldözgessek... inkább megoldom más módon! csak irritál h régen lehetett most meg már nem

E30 4ever

DJ RUSH99
szerint(etek)ed hogyan lehetne összeötni a LEDeket az elemmel? ugyanis most kész vok elsõ lámpákkal meg hátsókkal is,de nemtom hogyan lehetne összekötni õket az elemmel úgy,hogy egyszerre világítson az összes:(

E30 4ever

DJ Skyline
különben legegyszerûbb az lenne ha a saját galériádba töltenéd fel a képeket!
"50 MByte tárterület a Galériában" ha VIP vagy persze...ez a VIP dolog is megéri,ha az ember aktív SG-s! itt van bõvebben leírva...igaz,hogy 500Ft 4 hónapra,de megéri szerintem

DJ RUSH99
csak azokat nem ismerem... meg képfeltöltés.hu a legegyszerûbb!
és azért mert van képfeltöltési lehetõség (ami kb annyit ér mintha nem lenne) nemtom mért nem lehet máshonnan is linkleni:D sztem nagyon idegesítõ,hogy nem lehet képfeltöltés.hu-ról... jópárszor anyáztam már magamban emiatt<#beka2>

E30 4ever

DJ Skyline
mert van itt is képfeltöltési lehetõség...igaz,hogy 20 Kbyte,de ha VIP vagy akkor 200...de iaro.srv.hu a másik képfeltöltõs oldal..ugyanolyan mint a képfeltöltés

DJ RUSH99
árulja már el nekem pls vki,hogy mi a */!%/+@&/ ért nem lehet képfeltöltésrõl belinkelni képet ebbe a /!%/+@& fórumba<#falbav><#idiota>

E30 4ever

DJ RUSH99
ahogy látom ennek is így világít...

E30 4ever

DJ RUSH99
van msn-partnerem akinek m3-masa van:P már kértem tõle

E30 4ever

DJ Skyline
jó most per.pill. örülök,hogy találtam világítós képet!:)
de ha annyira izé,akkor írj egy BMW-s topikba,hogy a kislámpás hátsó lámpa az e30 325-n hogy világít!:D

DJ RUSH99
amúgy rosszat raktál be,mert ezek a nagylámpás e30-asok:D nekem kislámpás van:)

E30 4ever

DJ Skyline
ja 1-1 csík...bentrõl kifelé haladva a második!

DJ RUSH99
akkor elméletileg csak 1 csíknak kell majd világítania mind2 lámpában?<#idiota>

E30 4ever

DJ Skyline
megnéztem a BMW összeállítás útmutatóját

9-es lépésben jól látszik,hogy hogyan kell összerakni a hátsólámpát
én azt csinálnám,hogy kiszedném a ledet onnan ahol most van,majd fúrnék egy lyukat,ott ahol világít a lámpa,amikor bevan kapcsolva!

a piros kör a jelenlegi led helye...azt onnan vedd ki...a zöld az új lyuk helye
az átlátszó burkot lefested ahogy kell,majd ahol világítani fog ott falazd körbe sztirollal,vagy vastag kartonnal,vagy Rama,Delma doboztetõvel!:D
méretezd le,hogy mekkora kell,stb,azán az fog világítani ami kell!
itt van 2 kép,hogy hogyan világít az e30 lámpája
egyik
másik

DJ RUSH99
haditerv?:O <#idiota> inkább arra kéne nekem haditerv,h hogyan lehet összekötni az összes szart az elemmel:((

E30 4ever