Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(en a tavaly az akkori katalogust videken! boltan vettem kb 1200-1300-ert..es ez a realis ar...ha nyugaton 1.1K akkor itthon legfeljebb is 1.3-1.4K..de nem 2.9K!!!)
Eladom, két hete vett revell 2006 os katalógusomat.A bolti ár 2900.
ÉN 1000-Ft eladom.170 oldal.Rengeteg ujdonsággal.
Akit érdekel Írjo naz e-mail címemre:[email protected]

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Adj képet a kasztniról is majd, ha meglsz!!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

A többi külön külön gyönyörû csak mint írtam nekem kicsit sok minden van fent.
E30 4ever
E30 4ever

Mondjuk tanultam anno azt is, többek között (elektrotechnika) :D
Bár régebben volt, és csak 2 évet jártam abba a suliba, de ragadt rám valami...
E30 4ever
Idõt spóroltál volna.. :P
2. tankönyv
:SSSDASDAS
1: szar voltam fizikából,meg nem figyeltem:D
2: nem értek hozzá.. de látod h sikerült végülis sok kísérletezés után:) kapcsoló is elsõre sikerült
E30 4ever
Egy haverom segített kitalálni egy kötési módot,amivel mind a 4 lámpa 1xerre fog világítani! végülis mûkszik,csak vmiért 4bõl 3 világít... kerestem sokáig a megoldást,de semmi! szal majd azt az egy ledet külön kötöm az elemre,nem szarozok veleközben próbálgattam smd ledeket üvegen keresztül (mert beraktam fronton rácsba a kis lámpákat) és észrevettem h messze nem olyan mint amire vágytam... szal kikaptam fehér led-szerûségeket egyik tescos autóból és megkapta a bmw! így sokkal jobb

E30 4ever
El kéne kezdeni.
Downhill!!
Ez Jeff Gordon-é lesz!!! Két napi munka után itt tartok:::(ebbõl sose lesz semmi)<#nevetes2>#nevetes2>
Downhill!!

E30 4ever
így kb
próbáld ki,de nem tudom úgy igazán én sem!:D
E30 4ever

E30 4ever
"50 MByte tárterület a Galériában" ha VIP vagy persze...ez a VIP dolog is megéri,ha az ember aktív SG-s! itt van bõvebben leírva...igaz,hogy 500Ft 4 hónapra,de megéri szerintem
és azért mert van képfeltöltési lehetõség (ami kb annyit ér mintha nem lenne) nemtom mért nem lehet máshonnan is linkleni:D sztem nagyon idegesítõ,hogy nem lehet képfeltöltés.hu-ról... jópárszor anyáztam már magamban emiatt<#beka2>#beka2>
E30 4ever
E30 4ever
de ha annyira izé,akkor írj egy BMW-s topikba,hogy a kislámpás hátsó lámpa az e30 325-n hogy világít!:D
E30 4ever
E30 4ever
9-es lépésben jól látszik,hogy hogyan kell összerakni a hátsólámpát
én azt csinálnám,hogy kiszedném a ledet onnan ahol most van,majd fúrnék egy lyukat,ott ahol világít a lámpa,amikor bevan kapcsolva!
a piros kör a jelenlegi led helye...azt onnan vedd ki...a zöld az új lyuk helye
az átlátszó burkot lefested ahogy kell,majd ahol világítani fog ott falazd körbe sztirollal,vagy vastag kartonnal,vagy Rama,Delma doboztetõvel!:D
méretezd le,hogy mekkora kell,stb,azán az fog világítani ami kell!
itt van 2 kép,hogy hogyan világít az e30 lámpája
egyik
másik
E30 4ever